Istedikten sonra yaparız be ablaValla canım sen de ben de biliyoruz imkansız değil ama zor be . Ben 60 squatla yürüyemez oldum
Ama bu sefer sporla biraz şekil almayı kafaya koydum. Sadece dondurma gibi erimek değil de sıkılaşıp şekil almak istiyorum.
E hadi bakalımIstedikten sonra yaparız be abla
O kadinda 40 li yaslarinda diye biliyorum iki çocuk dogurmus
O yaptiysa bizde yaparız
Canım zamana bırak, kendini şartlama ısınamadım diye. Her şey düzelecek unutacaksın son birkaç günüGunaydin hepinize bu arada birde esime isinamiyordum...
Konusmayi denedik ama ben hala cok sinirliydim yine sonuc alamadik
Cocuklarin yaninda cok iyiyiz hatta aksam yemege ciktik ama basbasa hic oturamadik cocuklarin pesindeydik hep
Ama uzin surmez barisiriz... cok pisman ozur diledi ama benim icim isinmiyor. Bakalim gunler neler getirecek...
Herkeşler soruluyor fesang kim ki o sorulmuyorAmine Busra nasılsin?
askrhpozitif bugün nasıl oldun?
@Migim annenler nasıl?
@Tutku44 nerelerdesin canım?
@60kiloyum bu sabah nasılsın,,?
@Migim boğazın ne durumda ?
Ayyy çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinGunaydin herkese
Kizin atesi cikti gece uyansin doktora goturecegim . Bende kotuyum heryerim agriyor , gece titreme geldi babasina gitmiyor adam kucaginda saga sola gide gele uyuttu sonrada ise gitti yazik
Antalya'nın neresindensin canım Lara'ya yakın mısın?Alanya uzak bize sanırım ondan hissetmedik. Teşekkür ederim bitanem
Oh be beni de sordu :)) valla tam toparlayamadim ama mecbur geliyorum okula artık rapor alamamfesang siz nasıl oldunuz? Toparladıniz mi canım?
Şimdi bitti bir kaç gün devam edip 2 mile transfer olacam,yavaitan c,ğerlerim açılsın biraz.Walk walk bir de ben yapsam ...Enerjine sağlık canım
Elhan abla sabah Antalya da deprem olmuş hissetin mi
Çok geçmişler olsun hocam iyisinizdemiCanım uyuyordum o saatte hissetmedim. 05.22 gibi olmuş.
iyiyim abla geçmişi okuya okuya geliyorum
1 milde 740 kalori yakmışım,gene çok iyi..
10 gün devam edip 2'ye gececeğim..
Bugün sakin gidecem
En guzeli abla sporunu yapmissin şimdi bir yesilcay ic dinlenBugün sakin gidecem
Evet sonunda yaptım 2275 adım gösterdi 15 dakikada,birazdan içecem yeşil çayımı bol limonda sıkıyorum içine güzel oluyor.En guzeli abla sporunu yapmissin şimdi bir yesilcay ic dinlen
Afiyet olsunEvet sonunda yaptım 2275 adım gösterdi 15 dakikada,birazdan içecem yeşil çayımı bol limonda sıkıyorum içine güzel oluyor.
Akşamda dukan birası hazırladım onuda arada gidip gelip içiyorum.
Markete gideceğim adımlar çoğalır nasılsa
Sağol kuzum benimAfiyet olsun
Bugün biraz çalkantılı başladım güne canım bagirsaklar midem tam düzelmedi içimde hala bir volkanik dağ var piko çekilse patlayacak sen nasılsınAmine Busra nasılsin?
askrhpozitif bugün nasıl oldun?
@Migim annenler nasıl?
@Tutku44 nerelerdesin canım?
@60kiloyum bu sabah nasılsın,,?
@Migim boğazın ne durumda ?
740 kalori mi1 milde 740 kalori yakmışım,gene çok iyi..
10 gün devam edip 2'ye gececeğim..
Afiyet olsun canımEvet sonunda yaptım 2275 adım gösterdi 15 dakikada,birazdan içecem yeşil çayımı bol limonda sıkıyorum içine güzel oluyor.
Akşamda dukan birası hazırladım onuda arada gidip gelip içiyorum.
Markete gideceğim adımlar çoğalır nasılsa
Günaydın canim ❤Gunaydin
Hep iyi ol ablacimiyiyim abla geçmişi okuya okuya geliyorumsen nasılsın
Merhaba bitanemGunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?