- 2 Ekim 2019
- 619
- 3.933
- 113
- 37
Erdemli yazamamisim yaSagol cnm evet yeniyim hemseriyiz seninle
Cordişim 1.65 boyum, kilom en son pazartesi 61.6ydı ama artmıştır karbonhidrat var WC yokfesang senin boyun kaç aynıyız senle. Senin kilon çok değil ki, ondan rehavet gelmiş olabilir.
Anaaa bir saattir boşuna yazmışım.
İnşallah beraber toparlanırız canımın içievet şu köpek olayı modumu çok düşürdü. bir de önceki hafta gram gitmesi. bu hafta yavaştan başlayayım dedim ama dişti, regldi, wc ydi hepsi bunalttı. dengeyi bulamadım.
kendimi iyi hissetmiyorum
Memnun oldum iş nedeniyle malesef orda değilim ama ailem orda olduğu için bir ayağın sürekli orda tüm çabalarım geçebilmek için o taraflaraMersin
karı çok severimGiremedim gün boyu yeni gördüm mesajını taze pek yok ama yolda kalmalisi var pazar günü taze taze atarım kismetse yağacakmış
Meyve çok değilse affedilirgece gece meyve yedim
İnsallah geçersin cnmMemnun oldum iş nedeniyle malesef orda değilim ama ailem orda olduğu için bir ayağın sürekli orda tüm çabalarım geçebilmek için o taraflara
Soğuğu olmasa geçen hafta kalorifer ve ufoyu aynı anda kullandık ki evimiz çok sıcak olur normalde doğalgaz değil kömür kaloriferikarı çok severim
bence gayet iyiCordişim 1.65 boyum, kilom en son pazartesi 61.6ydı ama artmıştır karbonhidrat var WC yok
İnşallah beraber toparlanırız canımın içi
adıma ağırlık vericem kızlar çok güzel yürüyorMeyve çok değilse affedilir
Inşallah canm.İnsallah geçersin cnmyaklaşmışsin yinede
Aynı durumdayım pazartesi 100 artiydim hala öyle görünüyor tartıdaHiç ödem gibi değildi kuzubayağı yağ yakar gibi zorladı beni. Gram kaçamak , fazlalık yemiyorum. Hala sabit değil 100 gr fazla...
Ben de çoğu zaman öyle oluyorumCanım buraya yazmak istiyor ama aklıma bişey gelmiyor
Evet cok güzel bir duygu. Aç uyanınca kendimi bir kuş gibi hafif hissediyorumAc uyanmak çok güzel bir duygu.
Orda deniz evimiz var kocahasanli biliyorum orayı çok güzelErdemli yazamamisim ya
Dolar kurunu geçti mübarek.başlık çok oynak oldusabit duramıyorrr
Eski halini düşün. Bir iki gün müsade et. Misal de ki cuma düzene giriyorum. Hadi yaparsın sen. Denizleri okyanusları aştın. Küçük çay suyunda bogulmazsin. Biliyom ben.Bir beni durdursun, iki de tokat atsin
Cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin annecigineHastaneden geldim. Annemin yanında kardeşim kalacak. Yeğenim bende. Sınava çalışacağız. Burayı çok okuyamıyorum. Selamlar sevgiler.
İşin ilginç tarafı ben de. Neden diyorum bu yorum bu tepki uzaylı gibi bakıyorum. Salla gitsin.
Başlığın ne önemi varrrrİşte duymak istediğim tek şey. Gerisinin hiç bir değeri yok benim için. Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?