Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evet şu köpek olayı modumu çok düşürdü. bir de önceki hafta gram gitmesi. bu hafta yavaştan başlayayım dedim ama dişti, regldi, wc ydi hepsi bunalttı. dengeyi bulamadım.
kendimi iyi hissetmiyorum

Cnm yemezsen zamanla bunyen istemiyecek alışkanlık bu sadece bence aç olduğun için değil
Evet canım biraz alışkanlık ama daha çok açlık benim ki baya acıkıyorum emzirdigim için heralde
Hayatım diyet yapmakla geçti bu hisse alışkınım eskiden daha çok zorlanirdim şimdi daha tanıdık geliyor bi de artık başka çarem yok mecbur um zayıflamaya aşırı rahatsız olmaya başlamıştım

Kizlar dun 2500 adim atmisim,kizim hasta oldugu icin evdeydim malesef yuruyus yapamadim.

Bugun de adim sayarin azizligine ugradim,alti bin adim attiktan sonra saymayi birakti,en az iki bin adim daha atmistim oysaki,sonra fark edip adimsayar sorunlarini coz secenegiyle duzeltmeye calistim.Neyseki hedefi tutturdum.
Zipzip-

Günaydın korkulu annecik. Kar resmi atsana çok güzel oluyor.
Giremedim gün boyu yeni gördüm mesajını taze pek yok ama yolda kalmalisi var pazar günü taze taze atarım kismetse yağacakmış

Eklentiler

• 20211224_111352.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 20211224_105835.webp
    64 KB · Görüntüleme: 31
Çalışan cocuklu kadın olmak zor mu
Eve gel yemegi yap yemek ye bulaşık topla temizle cocugu yıka Namaz kıl adım at derken cabuk bitti her akşam aynı
Uyumak istiyom ya kız uyumuyor
Yardim etmeyen es zor canim. Esin yardimci olsq birlikte gecirecek vakitte kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…