Yok 21:30
Doğrudur
İyi geceler mesajımı siler gelirim bak
Senin gazın bana yetmez ki pastelfit olsan belki biraz.
Pastelfit iyimişİyi geceler mesajımı siler gelirim bak
Senin gazın bana yetmez ki pastelfit olsan belki biraz.
TDK dijital saatlerdeki iki nokta üst üsteyi sevmiyor migiYok 21:30
Ama ama ben sana kıyamam ki isterim ki çok kilo veresin diye
Bu saat neden :TDK dijital saatlerdeki iki nokta üst üsteyi sevmiyor migi
evet şu köpek olayı modumu çok düşürdü. bir de önceki hafta gram gitmesi. bu hafta yavaştan başlayayım dedim ama dişti, regldi, wc ydi hepsi bunalttı. dengeyi bulamadım.Bence de. Sen tam konsantre olamadın.60kiloyum da olamadı. Bazen çevre bazen psikoloji etken. Bazen hastalık. Bazen eş bazen çocuk. Diyeti bozmak için bahane oluyor. Bütün mesele hiçbirsey ya da hiç kimseyi bahane kabul etmemek. Yemek sadece sağlık ve doymak için yenir. Onun dışında yenen yemek zehirdir.
Kemerlerinizi takın, bomba bir şey diyeceğim.
Her şey beyinde bitiyor.
Evet canım biraz alışkanlık ama daha çok açlık benim ki baya acıkıyorum emzirdigim için heraldeCnm yemezsen zamanla bunyen istemiyecek alışkanlık bu sadece bence aç olduğun için değil
Tamam canım saol bi bakayımEvet canım mhrs den veya e nabizdan bir bak .
ölçü alıyor musun?@fesang senin boyun kaç aynıyız senle. Senin kilon çok değil ki, ondan rehavet gelmiş olabilir.
Anaaa bir saattir boşuna yazmışım.
Yok yok benim hoşuma gidiyor rahatlatıyor o kazinma hissi inan terapi o kadar mutsuzdum ki yerken kesinlikle bozmam daha da şu içiyorum ben de inadına karnım aciktikcaCanım aslında acıkmıyorsun. Bu Saatlerde yediğin için beyin yedl diye mesaj yolluyor. Uyma ona.
Pazar günü geliyor taze karGünaydın karlar kraliçem
Eveeett kesinlikle vücudum inanılmaz rahat oluyor bunu çok iyi hissediyorum bir de basarmislik hissi var tabiAc uyanmak çok güzel bir duygu.
Giremedim gün boyu yeni gördüm mesajını taze pek yok ama yolda kalmalisi var pazar günü taze taze atarım kismetse yağacakmışGünaydın korkulu annecik. Kar resmi atsana çok güzel oluyor.
Yardim etmeyen es zor canim. Esin yardimci olsq birlikte gecirecek vakitte kalirÇalışan cocuklu kadın olmak zor mu
Eve gel yemegi yap yemek ye bulaşık topla temizle cocugu yıka Namaz kıl adım at derken cabuk bitti her akşam aynı
Uyumak istiyom ya kız uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?