- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kesinlikle beynimde bitirdikten sonra iradem demir gibi oluyorBence de. Sen tam konsantre olamadın.60kiloyum da olamadı. Bazen çevre bazen psikoloji etken. Bazen hastalık. Bazen eş bazen çocuk. Diyeti bozmak için bahane oluyor. Bütün mesele hiçbirsey ya da hiç kimseyi bahane kabul etmemek. Yemek sadece sağlık ve doymak için yenir. Onun dışında yenen yemek zehirdir.
Kemerlerinizi takın, bomba bir şey diyeceğim.
Her şey beyinde bitiyor.
pisicik nasıl oldu canım?ölçü alıyor musun?
Ah hemde çokÇalışan cocuklu kadın olmak zor mu
Eve gel yemegi yap yemek ye bulaşık topla temizle cocugu yıka Namaz kıl adım at derken cabuk bitti her akşam aynı
Uyumak istiyom ya kız uyumuyor
Ben de bugün onu düşündüm ama hangi arkadaşın kedisiydi bilemedimpisicik nasıl oldu canım?
Aaa tmm o zaman tabi emzirme büyük etken kalorisi düşük atıştırmalık mi yesen öyle zamanlarda cnmEvet canım biraz alışkanlık ama daha çok açlık benim ki baya acıkıyorum emzirdigim için heralde
Hayatım diyet yapmakla geçti bu hisse alışkınım eskiden daha çok zorlanirdim şimdi daha tanıdık geliyor bi de artık başka çarem yok mecbur um zayıflamaya aşırı rahatsız olmaya başlamıştım
pisicik nasıl oldu canım?
veterinerden sonra daha iyi oldu yarin yine goturcezBen de bugün onu düşündüm ama hangi arkadaşın kedisiydi bilemedimgenel bir msj yazayım diyordum
O zaman konsantrasyonum bozuluyorAaa tmm o zaman tabi emzirme büyük etken kalorisi düşük atıştırmalık mi yesen öyle zamanlarda cnm
ne güzel yağmisGiremedim gün boyu yeni gördüm mesajını taze pek yok ama yolda kalmalisi var pazar günü taze taze atarım kismetse yağacakmış
Merhaba oya hoşgeldin yeni mi geldin eskilerdenmisin bilmiyorum ama tanışmamıştık sanırım nasılsınne güzel yağmis
Dikkat et diycem ama cok zor tabiki ayni sinifta.Evet agrilarim azaldi sanki ama sinifta bugun iki cocuk aglamis bas agrisi atesbiri teste gitti sonuca gore bakilacak
Sagol cnm evet yeniyim hemseriyiz seninleMerhaba oya hoşgeldin yeni mi geldin eskilerdenmisin bilmiyorum ama tanışmamıştık sanırım nasılsın
Bende hez zaman değilde arada oluyor ertesi gün dengelemeye çalışıyorumBende cok yiyorum ya
Evt erdemiminim ben senSagol cnm evet yeniyim hemseriyiz seninle
gece gece meyve yedimBende hez zaman değilde arada oluyor ertesi gün dengelemeye çalışıyorum
MersinEvt erdemiminim ben sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?