- 2 Ekim 2019
- 619
- 3.933
- 113
- 37
Evt ya ev de kalorifer varda köyler le geldim sağlık evinde sobaAfiyet olsun canimsobanin sicagida ayri guzel oluyor
Ay nerdeee mercimek.corba tam buğday ekmeği ile devamAyyy onun üstüne ekmek koyup kizarticaksin sonra tereyağı, peynir vesurucen (sen yapma sakın )
Geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberlerini alırsın.gözündeki kan çanağı düzeldi kaptanım
ama akıntı sulanma devam ediyor
bugün doktoru arama günümüz bakalım ne diyecek
Canım senin boyunda uzun dimi, sanki öyle görgümBen mi hep aynı kilolardayim. O yüzden ölçmuyorum canım.
Tikli Elhan farkıendamin yeter
gözlerin yeter
ugramasin sana ne hüzün ne de kederrr
Elhan’ım hadi kalk aynanın karşısındanTikli Elhan farkı
Teşekkür ederim bitanem o senin tatlılığın.
Sagol kaptancimAfiyet olsun kizlar
Masallah gunun yarisinda superAllah bereket versin. Adım 5.000’i geçti
2097 adimdayim:)ortilerrr ne alemdesinizz
Gunaydin canimBu arada Günaydın.
Hepimiz sevgi huzur iyilik dolu bir gün geçirelim.
Tek kol agridi olsun da kaluci ootu birsey olmasin canim.Kol ağrısı oluyor bende 2 gün sonra geçiyor oda,eşimde neyseki bir sıkıntı olmuyor.
Severim böyle paylaşımları hocam
Aynen bana etki etmez parol hafif geliyor hep.
Hiç umudum yok benim
Ama sadece iki makina çamaşır yıkadım astım. İşlere birazdan başlıycam. Sporu sona bırakınca yorgun yorgun zor oluyo bana. Bir de çok verimli geçmiyoMasallah gunun yarisinda super
Istemedrn bilmeden olur canim oyleArkadasin test sonucu cikmadi ama cok gitmek istedi . Dun kantine verdigimiz siparisler karismis ikisidr kendinin sanmis baska cocugun yemegini yemis eve geldi bana trip atiyor 2 tane nasil yiyecegim birini yedim diye . Bugun gidip ozur dileyecekmisAnnesini aradim ac kaldi diye yanidna yiyecegi varmis yoksa cok uzulmustum.Sabah gidip cocuga siparis verdim
Kesinlikle oyle evdeyken ben de sebiyorum erken saatte spru adimi bitirmeyi.Ama sadece iki makina çamaşır yıkadım astım. İşlere birazdan başlıycam. Sporu sona bırakınca yorgun yorgun zor oluyo bana. Bir de çok verimli geçmiyo
misafir ol gel bana börekler açamam ama tavuk sote salata ayran yaparizSpor tamam, şimdi biri bana öğle yemeği hazırlayabilir mi ? Parmağımı oynatcak halim kalmadı
Ne var evdeBen de acıktım ne yicem onu da bilmiyorum
İkimize maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?