Sende mi brütüsMenümü yazicam öncelikle bi sakin olun ve sakinliğinizi koruyun
27 Eylül pazartesi
14.00 meşhur olan nohutlarim 2 kepçe ya vardı ya yoktu tamı tamınayarım bardak Pepsi
16.55
1 dilim elmalı tarçınlı kek
Tatlı yaptım yemedim
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor yok
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia Fitt_anne
Kirmizi takimim sizinle gurur duyuyorum supersinizBizde değil kaptanım rakip takımda için rahat olsun
Gözüm gir gir samatayi gördü ceza neyim yoktu gibiEskiden takip ediyordun keske güzel takip etseydin cezalarimizi
Kapidan iceriye giremezsin bidaha bak59.9 olunca ayrilicam zaten yeter kemiklerim sayılıyor
Nasil 1.ci oluyoduk saniyosun kırbaç yiye yiye kizlar eksi geliyorduGözüm gir gir samatayi gördü ceza neyim yoktu gibi
Gerdanlıkta yaptırayım mı ablamSende mi brütüsbebeğim bana kendini affettirmek istersen 15.ooo adım ayrıca yarın kabak detoksu yapabilirsin yanında da tektaş yüzük olabilir
Afiyet olsun canim12 00
3 dilim ekmek , domates salatalık krem peynir 1 dilim beyaz peynir 2 haşlanmış yumurta çay
18 00
1 tahta kaşık bulgur pilavı 1 tabak et kavurma bol salata
2 lt su
Şimdi yeşil çay
E Elif_Eylul @Zipzip-zeyneppk
İki saatBiz yemiyoruz onlarda yemesin demi
Ekmek deme ona ekmek demeAfiyet olsun canim3 dilim ekmek fazla olmus peki ne ekmegi bide krem peynir olmasa iyiymis yagli bir peynir türü
Aboww neden kız kalbim kıyıldı kalbim kıyıldı pepe bana hic inanmadiKapida iceriye giremezsin bidaha bak
Boğazda yalı isteyecek birazdan.Gerdanlıkta yaptırayım mı ablam
Niye vazgecemiyormuEkmek deme ona ekmek deme
Ağa'nın eli tutulmazGerdanlıkta yaptırayım mı ablam
Neysem artikin tamam ne yapalımNasil 1.ci oluyoduk saniyosun kırbaç yiye yiye kizlar eksi geliyordu
Çıktıklarinda bidaha gelenleri almiyorum benAboww neden kız kalbim kıyıldı kalbim kıyıldı pepe bana hic inanmadi
Çol seviyoreNiye vazgecemiyormu
Kaptanım ben isterim tabiiBoğazda yalı isteyecek birazdan.
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Yani , isterlerse yesinlerBiz yemiyoruz onlarda yemesin demi
Yürü be dilek ,yawrum bunlar nasıl vaatler böyleSende mi brütüsbebeğim bana kendini affettirmek istersen 15.ooo adım ayrıca yarın kabak detoksu yapabilirsin yanında da tektaş yüzük olabilir
Ooo durumu biliyon yarın dışarı çıkamam bugün anam ağladı 10.000 yapana kadarAğa'nın eli tutulmazsen 15.ooo adımla kabagi yap yarın bı önce sonra kuyumcuya beraber gideriz
Tencerenin altını harlama kizzzzzzYürü be dilek ,yawrum bunlar nasıl vaatler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?