BendensinnnE Elif_Eylul Kaptanıma sor beni, o anlatır beni sana . Ben o kadar kilo vermişim hep ekmeğimde gözünüz . Kaç defa daha diyecem ekmeğine dokundurmam.
Tatlım ben ekmeksiz hayat düşünemiyorum şimdilik. Sonrası ya nasip ya kısmet. Ben kaç ekmekten 3 dilime kadar düştüm . Oda sınır 3 dedikleri için . Ekmek için mücadele ediyorum ben
Tatlım o zaman ben kalkıp yürüyeyim. Kaçta kalmıştın herkes için göbecikler atayım burda beyaBen de yürümeyeceğim nasilsa sen geldin. Yeter bugunluk.
Sağol canımCümleten afiyet olsun
Ahanda geldiBendensinnngel yamacima
Genellemenin bi parcasi oldugum icinÇok güzel
Anam sen üzerine niye alındın hemen bakim
Genel olarak söyledim ben onu
Bide hic sekerli seyler yemeyen insanlar var en sevdigim insan tipi . herkesin zaafi farkli iste kimi ekmek seviyor kimi benim gibi tatli çikolata abur cuburNapal m gülüm rabbim herkese dağına göre kar vermiş. Benim de pek aram yok tatlı şeylerle . Çikolata hariç
He yaSen takımın dadli yanlarına aldandın dimi
NöbetteyimHerkesin uyku saati bu saat olsun lütfen ısıkları kapatip çıkalim
Bende çayı kahveyi şekersiz icerim ama tatliyi cok severimBide hic sekerli seyler yemeyen insanlar var en sevdigim insan tipi . herkesin zaafi farkli iste kimi ekmek seviyor kimi benim gibi tatli çikolata abur cubur
Yaz cnm sen.. cuma günü 2 kilo verdiğin zaman menuleri merak eden insanlar olucak onlarda ışık olursun sevaptırSuyu en az 2 litre iciyorm. Yani bu benim rutinim oldugundan ayrica yazmiyorm suyu. Bitki cayi olarakta kayisili form ve yesilcay iciyorm.
He yane geliyorsa başıma dilim yüzünden geliyor ne nohuttu be arkadaş olay oldu başka ceza bile eklediler yani keşke bazı arkadaşlar gibi sadece ismini yazsaydım ölçüsüne kadar yazdım
Ölçüsünü yazıyoruz ki tatlımHe yane geliyorsa başıma dilim yüzünden geliyor ne nohuttu be arkadaş olay oldu başka ceza bile eklediler yani keşke bazı arkadaşlar gibi sadece ismini yazsaydım ölçüsüne kadar yazdım
Kolay gelsin canimNöbetteyim
Haftada 2 kilo versem ne güzel olurdu. Benim metabolizma hizim bir kaplumbaganin yürüme hizi kadarYaz cnm sen.. cuma günü 2 kilo verdiğin zaman menuleri merak eden insanlar olucak onlarda ışık olursun sevaptır
BendeBende çayı kahveyi şekersiz icerim ama tatliyi cok severim
Tsk ederim. Evde olsam gelmez suan cok uykum geldiKolay gelsin canim
Sporun metonu hızlandırmays çok etkisi olucak cnmHaftada 2 kilo versem ne güzel olurdu. Benim metabolizma hizim bir kaplumbaganin yürüme hizi kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?