Anladım canım doğum yaptırıyorsun sandım. Kolay gelsin sana aynen çok tatlılar ama ayni zamanda yorucuBen okuldan ebe olarak mezun oldum. Stajlarda ebe olarak calistim. Yükseklisans ta ebelik benim. Ama calisma hayatimda hic ebelik yapmadim. Hemsire yetkisi aldim. Yenidoganda calisiyorm yillardir. Bebislerim var benim. Onlar cok tatlilar.
Ben patates kızartması yedim yazdım. Yazarız biz.Ben cuma günü menüleri hayranlıkla okudum nasılda yemezler diyeama bence yediler ödül olduğu için yazmadilar
Yok yaptirmiyorm. Ama yaptiran cok arkadasim varAnladım canım doğum yaptırıyorsun sandım. Kolay gelsin sana aynen çok tatlılar ama ayni zamanda yorucu
Sonunda geldim son sayfaya
Fitt_anne adım tamamliyorum. Artik son 3 güne giriyoruz saldirmak lazim mavi takim olarak
Tamam canım sırıtmaBen patates kızartması yedim yazdım. Yazarız biz.
Kesinlikle değil hep derim 3.de g... Masada bıraktım da geldimYok yaptirmiyorm. Ama yaptiran cok arkadasim varBen kendimde normal dogum yapamadim. Dayanabilecegim de düsünmüyorm o sanciya. Normal yapanlara saygim sonsuz gercekten. Hic kolay bir sey degil.
Cok birsey yapamıyorum ancak 10bin tamamlamaya calisiyorumTam umutsuzluga kapılıyorum sonra bır mavi kız gelip umutlarımı tekrardan yesertiyor
Ben ilkini normal olsun istemistim. Ama çokta korkuyordum. 40 hafta bitince suni verdiler sonra sezeryana döndü muhtemelen normal doguramazdimKesinlikle değil hep derim 3.de g... Masada bıraktım da geldim
Aynen canım doğuma girdiğim an kendi adıma söyliyim resmen ölmek istiyorum çok zor sancıyı çekiyorsun üstüne bide o dikişler dikilirken hissediyorsun ay aman Allahım neyse çok konuşuyorum en iyisi konuyu kapatayım seni sıkmadan ben çok soru sorarım yoksaYok yaptirmiyorm. Ama yaptiran cok arkadasim varBen kendimde normal dogum yapamadim. Dayanabilecegim de düsünmüyorm o sanciya. Normal yapanlara saygim sonsuz gercekten. Hic kolay bir sey degil.
Eva yaparken adım yap. Olmuyor mu ? Ben genelde Eva yapiyorum.Cordelia benim acilen evaya başlamam lazım ölçüler aynen duruyor. Benimki diyor nehir sen niye artık Eva yapmıyorsun. Şuanlık bıraktım şekerim adıma adapteyim diyorum ama adım benim pek işime yaramıyor. Yarış olmadı mı Eva da yapmak içimden gelmiyor. Adımı mı tamamlıyorum görevlerim bitti tamam diyorum
Tamamladım canım. 15.000 ne ki bizim için.Tatlım o zaman ben kalkıp yürüyeyim. Kaçta kalmıştın herkes için göbecikler atayım burda beya
Sağol canım
Sağlıklı sıhhatli kucağına alsın annede sezaryan normal farketmezBen ilkini normal olsun istemistim. Ama çokta korkuyordum. 40 hafta bitince suni verdiler sonra sezeryana döndü muhtemelen normal doguramazdim
Estagfurullah cnm. Sıkılmadım. Evet zor tabi yaa. Cekilecek dert degil de iste yavrularimiz icin cekiyoruz.Aynen canım doğuma girdiğim an kendi adıma söyliyim resmen ölmek istiyorum çok zor sancıyı çekiyorsun üstüne bide o dikişler dikilirken hissediyorsun ay aman Allahım neyse çok konuşuyorum en iyisi konuyu kapatayım seni sıkmadan ben çok soru sorarım yoksa
Aynen canım yeterki sağlıklı olsunlar kolay gelsin sana Rabbim işini rast getirsinEstagfurullah cnm. Sıkılmadım. Evet zor tabi yaa. Cekilecek dert degil de iste yavrularimiz icin cekiyoruz.
Benim 2 side çok zordu 2 de 1 gün boyunca evde çektim sancimi ilkinde suyum gelir gelmez gittim anaaa insanı öldürüyorlar elleri koy çıkar koy çıkarİlk doğumu bende hiç hatırlamak istemiyorumikinci kolaydı şükür
Hakeme ihtiyacım olacak kesin olBen görmeyim
Biyerden sonra kendin aciveriyosun yeterki doguruyum biran önce diyeBenim 2 side çok zordu 2 de 1 gün boyunca evde çektim sancimi ilkinde suyum gelir gelmez gittim anaaa insanı öldürüyorlar elleri koy çıkar koy çıkarkendi sancim var üstüne üstlük suni sancıda veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?