- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol canim. Begenmene cok sevindimMenün ne kadar sade, güzel deryacim
Sagol kaptancim. Kilo vermeye devaamTamam canim
Hosgeldin tekrardan canim bende elif 32 yaşındayim Ankarada yasiyorum
İnşallah hedefine birlikte ulasiriz
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun abla
Ekledim masterfite
Ekledim ikinizide abla
Tamam canim iyi tatiller ekliyorum masterfite
Afiyet olsun canim6 Ocak spor ve menu
Sagol kaptancimAfiyet olsun canim
Zirh mi ne gerek var baslik icin
Kacak gelmis
Hosgeldin canim
Normalde 5 gun canim
Persembe yapmiyoriz çünkü gec bildirimler yuzunden hesaplayacal vaktimiz olmuyor
Diyete girdigini kabulllenemedi galiba
Afiyet olsun canim
Günaydın kaptanim
Günaydın canim
Aaa zayifmissin sende ben daha kilolu bekliyordum
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Afiyet olsun canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın ablacim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Tamam canim ekledim
Guzel eksi tebrik ederim canimCuma 63,90
Bugün 63,50
Fark -400
Giden gitti. Kaldigimiz yerden devam canimBugün abartabilirimyitik şifayi benimsemişim bozmak istemiyom iki gün iyi gitti 4 gün toplam biri bozdum ah ah mantar çorbası
Cok iyi bir ekdi hele bu kilolarda. Tebrikler canimCuma 63,90
Bugün 63,50
Fark -400
Valla bozasım yok büyük emekle ugraştım sıkı diyet spor yaptım bu hafta pazartesi bomba gibi başlıycamGiden gitti. Kaldigimiz yerden devam canimabartma derim. Emeklerine yazik
Güzel eksi tebrik ederimCuma 63,90
Bugün 63,50
Fark -400
Hic sorma. Karnim gurul gurul zor uyudumAmin canim
Hehe hicbirsey yememis tabi yatarsin
Tebrikler guzel baslangic
Yilbasi sonrasi guzel toparladik
Supersin canim tum emojiler senin olsun
Abla öluyorum tarti kotu diyorsun gene eksi geliyorsun masallah koyayim suraya
Gunaydin canim hayirli cumalar
Abla sasirtacak birseyler yapsan 2 gunluk kabak gibi
Guzel eksi canim demek ki artilarin henuz yag degilmis niye yalanci olsunn moralimizi yuksek tutalim
Zor zamanlarda olur oyle hadi yola devam
1590 da bende
Olsun canim filmi geri sarariz takildiginda neler ise yariyor bi bskariz
Oyyy minnak daha
Efsane degilim migiyim
Kilo almamissin canim sonucta, boyle zor gecen bir haftada bu buyuk basarikızlar çok üzgünüm çok kötü bir haftaydı benim için. İlk kaptanlığımda facialar üst üste geldi ama şaşırtıcı biçimde regl olmama ve sağlık açısından mecbur yememe rağmen aynıyım
Bu arada inanılmaz bir kanamamam oldu bu sefer sanırım üst üste geldi diye. Spor yapamadım bu hafta, kilom tamı tamına aynı.
Sabit olman iyi üzülme canım çok geçmiş olsunkızlar çok üzgünüm çok kötü bir haftaydı benim için. İlk kaptanlığımda facialar üst üste geldi ama şaşırtıcı biçimde regl olmama ve sağlık açısından mecbur yememe rağmen aynıyım
Bu arada inanılmaz bir kanamamam oldu bu sefer sanırım üst üste geldi diye. Spor yapamadım bu hafta, kilom tamı tamına aynı.
baya uzun sureymus canim. Kuru kayisi erik yesen gerci muhakkak denemissindir deBen 5 gündür wcye çıkmadım biraz da ondandır artı dövmeyin beni
Super bir planValla bozasım yok büyük emekle ugraştım sıkı diyet spor yaptım bu hafta pazartesi bomba gibi başlıycam
Tebrik ediyorum canim sabit gelebilmen bile buyuk basari bu haftakızlar çok üzgünüm çok kötü bir haftaydı benim için. İlk kaptanlığımda facialar üst üste geldi ama şaşırtıcı biçimde regl olmama ve sağlık açısından mecbur yememe rağmen aynıyım
Tamam canim ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?