Aynen bende atladım zaten hemen,hocam doğru diyor enerjisi çok süper onun.Hayatım bir espri yapayım dedim herkes inandı
Hani Elhan her gelene 26 yaşındayım diyor ya ordan esinlenmiştim
Iyim işte canım bebeğim 14 aylık oldu ben de onlarla vakit geçiriyorum sen nasılsın ne kadar oldu bebekevt cnm
Evet çok pozitif ve tatlıAynen bende atladım zaten hemen,hocam doğru diyor enerjisi çok süper onun.
Kullandım ben yapmıyor boğazını tutarsanArkadaşlar pharmaton vitamily kilo yapar mı
biz küçüğüz teyzesi :) 6 aylık :)Iyim işte canım bebeğim 14 aylık oldu ben de onlarla vakit geçiriyorum sen nasılsın ne kadar oldu bebek
Kız ömürsün vallaAltmışikinoktaaltı. Pazartesiden bugüne birnoktabir kilo almışım.
Perşembe adımları sayılmıyor ama tebrikler. Harikasın.
Günaydın canım.Günaydınlar hanımlar
Inanmiyorum kızlar geçen cuma tam 66 kiloydum sonra pazartesine kadar hafif diyet yaptım alıştırma yani pazartesi ödemimi atmıştım 65.4 geldim
Ve bu pazartesiden cumaya 63.8 geldim zaten akşamları kıvranıyordum açlıktan biliyordum zayıflayacağımı müzik açıp oynamak istiyorum cumadan 2.2 kg ama pazartesiden 1.6 kg hangisini kabul edersek artık
Eki Görüntüle 2983192 Eki Görüntüle 2983193
Cuma:71.6
Bugün :69,9
Fark :1,7
Pzt:72,6 ydi
Masterfit sarı katılmak istiyorum
Hayırlı sabahlar günaydın canım.Günaydın Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar
Aha kırmızı kaptan olacak galipa.
Rica ederiz.Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarbunu buranın motivasyonuna özellikle adım yarışlarına borçluyum
İnşallah canım. Ben günde 5 bin adım atınca bana iyi geldi.Haftasonu 10 bin hafta içi 15 bin atıcam
Bide ip atlama yarın başlıyo onu da yapayım
Haftaya 68,9 görmem lazım
Birlikte verecegiz kiloları
Çok sevindim iyi olmana.Şimdi daha iyiyim canım sağolasın ben böyle baş ağrısı görmedim hiç geçmeyecek sandım ağrı kesici bile fayda etmedi inanırmısın
Adım önemli gerçekten ya. Haftasonu çok yapamam belki ama haftaiçi durmak yokPerşembe adımları sayılmıyor ama tebrikler. Harikasın.
Günaydın canım.
Hayırlı sabahlar günaydın canım.
Aha kırmızı kaptan olacak galipa.
Rica ederiz.Adım yarışları için çok tepki aldım ama vazgeçmedim.
Adım derken
Evet canım daha önce zayıftım çünküüü
Günaydın canim hayirli cumalarGünaydın sekerler
Hayırlı cumalar
Günaydın parem.Günaydın sekerler
Hayırlı cumalar
Günaydın canim hayirli cumalar
Günaydın parem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?