Tamam canim seni yesile ekleyelim sadece menu yazarsın, hem.diyetten kopmamis olursunnapıyım bilemedim zipzip ben de
şimdi regl olmama rağmen kilom aynı acaba haftaya birden verir miyim onu bilemedim
karantinam bitecek 7 güne düştü ama hemen ortamlara girmek istemiyorum, acaba yürüyebilir miyim onu da bilemedim
yine gireceğim gurubu düşürmek istemiyorum o nedenle girmeyeyim bence...
Teşekkürler canımtebrik ederim canım seni
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Hani yapmayacaktinYarın başlayayım yitik şifaya
Bugün beyaz leblebi yedim
Cafex cappucino içtim
Sarı takımdayım seçiliyorumCanım sen yeşil takımda değil misin. Seçebiliyormuyux seni
570010 bin ama ustude olabilir 7000 deyim
Az once bende seni etiketledim
canım benim bu hafta cok kotuydu toparlayamadim .. sehri disina ciktik 2 ayrı yere 2 ayrı gün arada evde oldugum gun misafir aldim 3 kez anlayacagin pertim cikti bu hafta okullar acilsada artik rahatlasam duzenimi seviyorum ben bozuldu mu zor oluyor toparlamak ..canım sen ne yaptın ne ettin bu hafta ben hiç göremedim?
iyi misin?
kız sen istersen olur neden olmasın?Kg veren herkesi tebrik ederim.
Mubarek cuma saati kendime dua ediyorum Allah bana eski hidayetimi versin diye. Yeme duzenim cok berbat. Ayaklarim ellerim acıyor ödemden. Şeker ve karbonhidrat ne berbat birşey, en kötüsü zararini bilip kendime dur diyemiyorum ya şuan cok kızgınım
kız masterchefe zaten katılma masterfite katılmasterchefe katılmasam daha iyi kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum
Tşk ederm cnm
Damar tıkanıklığı vcıktı göznde
Kilo verince hoşuma gitti
aman kamera karsisinda yemek yapamam ben zaten katılmamkız sen istersen olur neden olmasın?
ödem neden böyle fazla, özel bir sebebi mi var?
kız masterchefe zaten katılma masterfite katıl
mchefe katılırsak kesin kilo alırız
çok geçmiş olsun kuzuya yaa, inşallah çabucak iyileşir. şimdilik bir sıkıntı var mı görmede?
1.7 verdim 4 günde1,5 kilo verdin di mi?
Sonundaaaa
Üzgünüm tatlım ya dün özellikle yemedim. Yılbaşı gecesinden sonra 1.900 gr fazlalık vardı. Fazladan çiğ köfte ve künefe yedim. Biraz da sıcak pide...bir hafta boyunca kivrandim durdum yakmak için pes artık...abi bu nedir? Ben böyle kaplumbağa metabolizma görmedim. Sanırım bir de önceki haftalarda iki buçuk kilodan fazla kilo verdim. Vücut korkmaya başladı. Kendini korumaya aldı. Neyse gözünü kotkuttum çekinsin benden di mi...
gercekten miiiiSonundaaaa
Çok şükür
15 sene sonra gördüm mübarek
1.7 verdim 4 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?