Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam canim seni yesile ekleyelim sadece menu yazarsın, hem.diyetten kopmamis olursun

bu hafta menülerimi yazamadım en son
çünkü sürekli bir şeyler atıştırdım, sürekli çalıştığım için mutfağa gittim ne varsa tırtıkladım
hem adam gibi yemek yiyemedim hem de belli bir diyete uyamadım. normalde kilo alırım bu şekilde ama demek artık ne kadar yorulduysam...
dün sadece sabah 10.00 da yumurta yedim akşam saat 16:00 te çok acıkınca döner ekmek söyledi annem, tombik dönerler olur ya onu yedim. sonra da artık dedim tamam, başka yemedim.

canım sen ne yaptın ne ettin bu hafta ben hiç göremedim?
iyi misin?
canım benim bu hafta cok kotuydu toparlayamadim .. sehri disina ciktik 2 ayrı yere 2 ayrı gün arada evde oldugum gun misafir aldim 3 kez anlayacagin pertim cikti bu hafta okullar acilsada artik rahatlasam duzenimi seviyorum ben bozuldu mu zor oluyor toparlamak ..
gelemedim içim acıdı adim veremedim takıma zarar vermis oldum ama insa yeni takımlar kuruluyor herkes motive .. umarim bende bu hafta telafimi yapar kendimi gosterebilirim

kız sen istersen olur neden olmasın?
ödem neden böyle fazla, özel bir sebebi mi var?

masterchefe katılmasam daha iyi kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum
kız masterchefe zaten katılma masterfite katıl
mchefe katılırsak kesin kilo alırız

Tşk ederm cnm
Damar tıkanıklığı vcıktı göznde

çok geçmiş olsun kuzuya yaa, inşallah çabucak iyileşir. şimdilik bir sıkıntı var mı görmede?

aman kamera karsisinda yemek yapamam ben zaten katılmam

e yine de vermişsin işte ne güzel.
ben de pazartesi artı çıkmıştım şükür en azından artı çıkmadım bu da bir şeydir.
bir de en çok emeklerin bu kadar çabuk boşa çıkması koyuyor insana yaa, kilo alsaydım çok üzülürdüm gerçekten.
bir de dün çok az yemişsin, o kadar yüklenme kendine yaa etraf hastalık kaynıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…