Bugün de bozdummantar çorbasına o kadar üzülme demiştim ben sana
ama neyse yine de bozma tabi, bozunca gerisi geliyor.
Tamam canım sağolasınSarı takımdayım seçiliyorum
Teşekkürler canım
Bu sekilde yapiliyor muBugün de bozdum
Cappucino yitik şifaya uygun degil
Beyaz leblebi de degil çig olacak
Bugün bozdum ama salmak da istemiyorum
Yarın da başlayacagım
Eşim isyan edecek
Kgnu şimdi gördüm tebrik ederimSonundaaaa
Çok şükür
15 sene sonra gördüm mübarek
Ödem az su icmekten ve yediklerimden. Surekli uyanmaktan, düzgün uyku olmayisindankız sen istersen olur neden olmasın?
ödem neden böyle fazla, özel bir sebebi mi var?
kız masterchefe zaten katılma masterfite katıl
mchefe katılırsak kesin kilo alırız
çok geçmiş olsun kuzuya yaa, inşallah çabucak iyileşir. şimdilik bir sıkıntı var mı görmede?
Sagol canim. Youtuber olmak istiyormus kizim ben de kameramanaaa bu ile siz misiniz çoook tatlısınız maşallahhhh hele bebiş bal kaymakkkk
Bence deEvet ben hep geriye aldigim icin bu defa kesin gebertelim
Sagol canim biz ilk ciktigimizda eksi 5ti, donene kadar eksi 9 oldu. Ruzgar cok fazlaİzlerken üşüdüm
Çok güzelmiş
Kızlar çok tatlı maşallah
Hayirli olsun tekrardan canimmerhaba arkadaşlar çok şaşırdım kaptan olmuşumteşekkür ederim umarım iyi olur herkes için ben müsaitim sanırım seçmeleri yapabiliriz
Tebrikler canimmerhaba arkadaşlar çok şaşırdım kaptan olmuşumteşekkür ederim umarım iyi olur herkes için ben müsaitim sanırım seçmeleri yapabiliriz
En iyisi aslinda hem saglikli daBende 4 gün aç yattım
teşekkür ederim
Sagol canim.Maşallah sübhanallah çok tatlılar.ben küçük çocukların böyle konusmalarina bayılıyorum
Eline saglik kaptancim
MasterFit Yarışması 17.Etap MasterFit 1 @Cordelia 60,6 2 @Elhan 67,7 3 @pastel34 68,2 4 @aypare ackerman 58,4 5 @dolunaydagel 86,0 6 @aytozuvegece 82,5 7 @60kiloyum 84,1 8 ugurbocuuu 63,8 9 @fesang 62,6 10 Aomine Daiki 61,5 11 @oya17 69,8 12 @masal_19 58,1 13 @sardunya1038 65,2 14 @sara_28 98,4 15 DeryaOnDiet 73,25 16 K KarlarKralicesi 65,3 Sarı Takım 1 Wilma11 2 Amine Busra Yeşil Takım 1 @Zeynep_Nihal 2 @limonlutarcinlikek 59,4 3 @Emma3 57,7 4 @EppekArasi 73,9 5 @eceboce 66,5 6 @Sonsuz umut 63,5 7 @Tutku44 80,2
Tabikide tatlım seçerimAomine Daiki kız beni de seç bak ben çok kilo veriyorum bugün yürüyüşe de başladım beni seç beni seç
Hemen begendimSelam kizlaar , dun ilk vlogumuzu cektik. Icinde bol bol Varsova goruntuleri var. atlaya atlaya Varsova eski sehir merkezi (old town) goruntulerine gidebilirsiniz. Iyi seyirler
Burdayım kaptişim müsaitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?