- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Canimmm ❤
afiyet olsun
soğuk baklava nasıl bisi? kimisi cok guzel diyor kimisi bi numarası yok diyor çok da pahalı
Mükemmel bir tat.. bayılırım. Ama her yerin ki güzel olmuyor. Amasya da kardeşim var orda Bi yerinki efsane.Bende merak ediyorum yemedim hic
Evde de yapılabilir aslinda hazir yufkadan
Yemek tarifleri sitesinde vardi hatta yemek yarışmasında da yapildi burda
bizi de götür giderkenCanimmm ❤
Mükemmel bir tat.. bayılırım. Ama her yerin ki güzel olmuyor. Amasya da kardeşim var orda Bi yerinki efsane.
Önemli degil canim da sorun yoktur inşallah
Kızım 4 gibi okuldan geldi bu hafta ki sınavların konuşmasını yaptık.ortalama bir puan almış.sonra odasına geçti sesi hiç çıkmadı.gittim baktım ki odasının kapısını kapatmış dişlerini ağzına kitlemis atak geçiriyor ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmadığı için kendine getirmem zor oldu.aksam da ben atak geçirdim.anlayacaginiz kötü bir gunduaa ne oldu ya hayır olsun.
Çok geçmiş olsun kuzum. İyi misiniz şimdi?Kızım 4 gibi okuldan geldi bu hafta ki sınavların konuşmasını yaptık.ortalama bir puan almış.sonra odasına geçti sesi hiç çıkmadı.gittim baktım ki odasının kapısını kapatmış dişlerini ağzına kitlemis atak geçiriyor ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmadığı için kendine getirmem zor oldu.aksam da ben atak geçirdim.anlayacaginiz kötü bir gundu
Yaaaa üzüldüm canim cok gecmis olsunKızım 4 gibi okuldan geldi bu hafta ki sınavların konuşmasını yaptık.ortalama bir puan almış.sonra odasına geçti sesi hiç çıkmadı.gittim baktım ki odasının kapısını kapatmış dişlerini ağzına kitlemis atak geçiriyor ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmadığı için kendine getirmem zor oldu.aksam da ben atak geçirdim.anlayacaginiz kötü bir gundu
İnan ki hala gözüm dolu dolu ortada kaldım sanki.rabbim beterinden korusunBizim ev de dün olaylı idi. Keşke günlük fal okusaydik Her şey yolunda mi canım?
Kötü bir şey yoktur inşallah canımBizim ev de dün olaylı idi. Keşke günlük fal okusaydik Her şey yolunda mi canım?
Sevgili mavi takım arkadaşlarim ve kırmızılar hadi iyisiniz bakın güzel bir diyetle karşınızdayım. Paylaşacağım videoyu izleyin içinize sinerse birlikte uygulayalım. Ben bu sabah başladım. Daha önceZipzip- kaptanıma bahsetmiştim düşünüyorum diye işte bu o....
İzledikten sonra katılmak isteyen olursa parmak kaldırsın. Liste yapıp takip edeceğim bizleri.
Bebeğim çok geçmiş olsun. Lütfen bir uzmana görünün kendi kendine baş edilecek bir durum değil çünkü. İnşallah durumunuz daha iyidir.Kızım 4 gibi okuldan geldi bu hafta ki sınavların konuşmasını yaptık.ortalama bir puan almış.sonra odasına geçti sesi hiç çıkmadı.gittim baktım ki odasının kapısını kapatmış dişlerini ağzına kitlemis atak geçiriyor ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmadığı için kendine getirmem zor oldu.aksam da ben atak geçirdim.anlayacaginiz kötü bir gundu
Benim eşim var kocaman kötü bir şey. Önemli olan sağlık canım benim ki önemli değil.Kötü bir şey yoktur inşallah canım
Yaaaa üzüldüm canim cok gecmis olsun
Bugün her yerim ağrıyor.sanki üstümden tır geçti.bu saat oldu benim kız uyuyor normal de hep 7 de kalkar.allah razı olsun kizlarÇok geçmiş olsun kuzum. İyi misiniz şimdi?
Musait olunca bir inceleyim ablada ben bunu yaparsam kavga ederiz babamlaSevgili mavi takım arkadaşlarim ve kırmızılar hadi iyisiniz bakın güzel bir diyetle karşınızdayım. Paylaşacağım videoyu izleyin içinize sinerse birlikte uygulayalım. Ben bu sabah başladım. Daha önceZipzip- kaptanıma bahsetmiştim düşünüyorum diye işte bu o....
İzledikten sonra katılmak isteyen olursa parmak kaldırsın. Liste yapıp takip edeceğim bizleri.
Hadi ya...Bizim ev de dün olaylı idi. Keşke günlük fal okusaydik Her şey yolunda mi canım?
Ödül günü olmuş canım afiyet olsunSabah aç karnına
7zeytin 1 incir
1 saat sonra karışık bitki çayı
Kahvaltı 11:00
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir salça
1 dilim ekmek
Akşam 20.00
Fırında patates
Kaşar peyniri tereyağı
Patlıcanlı börek çay
Sütlü Salep
2 çatal Kabak tatlısı
1 tane çikolatalı hurma
Yatmadan
7 zeytin 1 incir
Su: 3lt
Zipzip- Cordelia Aomine Daiki
Biliyorum kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Bildirim yapmadi bekledim ama
Bizim koyede gelebilirsin yazin 2 gun sicak oldu
Hep yorganla uyudum yaz boyu ic anadoludayiz :))
Afiyet olsun canim ekler olmasa guzel olurmuş neyseki cuma bugün
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun kaptanim pazartesi kilo Challenge i var soylemismiydik
Afiyet olsun canim
Abla gel basla bence kilo bildir menu bildir,
Sohbetede ortadan dalarsın sorun olmaz
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın ablacim
Afiyet olsun ablacim
Günaydın kaptanim
Çok güzel canım saatlerinide yazar mısın ve içtiğin su miktarıDunku menum
Kahvalti 2 yumurta 1 dl ekmek 1 dl peynir yesillik
Ogle 5 kofte 3 kasik bulgur pilavi ayran
Ara 1 elma yarim portakal
Aksam sebzeli tavuk patatessiz
Aksam yesilcay 3 kuru kayisi
Allah razı olsun abla.insallah araştırma yapıyorum dünden beriBebeğim çok geçmiş olsun. Lütfen bir uzmana görünün kendi kendine baş edilecek bir durum değil çünkü. İnşallah durumunuz daha iyidir.
Üniversite sınavına hazirlaniyordu degil mi canim stres yapmasin bu sene olmazsa seneye olurBugün her yerim ağrıyor.sanki üstümden tır geçti.bu saat oldu benim kız uyuyor normal de hep 7 de kalkar.allah razı olsun kizlar
Uyusun toparlasin kendini. Dersleri kafasına mi takıyor napıyor...hiçbir şeyin onun sağlığından daha önemli olmadığını söyle zeynoşum.Bugün her yerim ağrıyor.sanki üstümden tır geçti.bu saat oldu benim kız uyuyor normal de hep 7 de kalkar.allah razı olsun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?