Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canimmm ❤
afiyet olsun
soğuk baklava nasıl bisi? kimisi cok guzel diyor kimisi bi numarası yok diyor çok da pahalı

Bende merak ediyorum yemedim hic
Evde de yapılabilir aslinda hazir yufkadan
Yemek tarifleri sitesinde vardi hatta yemek yarışmasında da yapildi burda
Mükemmel bir tat.. bayılırım. Ama her yerin ki güzel olmuyor. Amasya da kardeşim var orda Bi yerinki efsane.

Önemli degil canim da sorun yoktur inşallah
aa ne oldu ya hayır olsun.
Kızım 4 gibi okuldan geldi bu hafta ki sınavların konuşmasını yaptık.ortalama bir puan almış.sonra odasına geçti sesi hiç çıkmadı.gittim baktım ki odasının kapısını kapatmış dişlerini ağzına kitlemis atak geçiriyor ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmadığı için kendine getirmem zor oldu.aksam da ben atak geçirdim.anlayacaginiz kötü bir gundu

Cordelia ve Zipzip- gerçekten çok özür dilerim.dun akşam üstü evde tatsız bir olay oldu girip de yazamadım.dakika bir gol bir oldu benim için coook özür dilerim.diyetimi ve sporumu yaptım.
Bizim ev de dün olaylı idi. Keşke günlük fal okusaydik Her şey yolunda mi canım?

Çok geçmiş olsun kuzum. İyi misiniz şimdi?

Yaaaa üzüldüm canim cok gecmis olsun

Sevgili mavi takım arkadaşlarim ve kırmızılar hadi iyisiniz bakın güzel bir diyetle karşınızdayım. Paylaşacağım videoyu izleyin içinize sinerse birlikte uygulayalım. Ben bu sabah başladım. Daha önce Zipzip- kaptanıma bahsetmiştim düşünüyorum diye işte bu o....
İzledikten sonra katılmak isteyen olursa parmak kaldırsın. Liste yapıp takip edeceğim bizleri.

Bebeğim çok geçmiş olsun. Lütfen bir uzmana görünün kendi kendine baş edilecek bir durum değil çünkü. İnşallah durumunuz daha iyidir.

Musait olunca bir inceleyim ablada ben bunu yaparsam kavga ederiz babamla

Ödül günü olmuş canım afiyet olsun
Biliyorum kaptanım ben kazanacağım demismiydim
Dunku menum

Kahvalti 2 yumurta 1 dl ekmek 1 dl peynir yesillik

Ogle 5 kofte 3 kasik bulgur pilavi ayran

Ara 1 elma yarim portakal

Aksam sebzeli tavuk patatessiz

Aksam yesilcay 3 kuru kayisi
Çok güzel canım saatlerinide yazar mısın ve içtiğin su miktarı

Bugün her yerim ağrıyor.sanki üstümden tır geçti.bu saat oldu benim kız uyuyor normal de hep 7 de kalkar.allah razı olsun kizlar
Uyusun toparlasin kendini. Dersleri kafasına mi takıyor napıyor...hiçbir şeyin onun sağlığından daha önemli olmadığını söyle zeynoşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…