Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben bugün başladım. Yarın başlamak isteyen olursa fark etmez tatlım.
Ama sen bugün başla.
Sabah kahvemi hindistan cevizi yağsız içtim. Bulantı yapıyor iki gün hanımcimin kahve tarifini yaptım devam ettiremedim. Sen bilirsin .

Himm tarçınlı kahve içeyim o zaman.

Günaydın tatlislarrr
Günaydın bebiş.
Günaydın tatlım.
Gece temizdim. Aksam 19.30dan sonra birsey yemedim. Arada nescafe ictim. Ama sabah 6.30da öksürük tuttu bir dilim ekmege cikolata sürdüm yedim
Çok sevindim. Sabahtan birşey olmaz geçmiş olsun.

Herkese günaydın kızlar
Günaydın canım.
Artık takmıyorum. Zaten bu defa saçmaladıgini kendi de gördü.
Çok sağol canin. Her şey ortaya çıktı. %100 haksız olduğu belgelendi. İnşallah vicdani yer bitirir onu.

afiyet olsun
soğuk baklava nasıl bisi? kimisi cok guzel diyor kimisi bi numarası yok diyor çok da pahalı
Yapan yere bagli canim . Ama bence normalden daha hafif sutlu nuriyeye cikolata serpiyorlar iste
Bende merak ediyorum yemedim hic
Evde de yapılabilir aslinda hazir yufkadan
Yemek tarifleri sitesinde vardi hatta yemek yarışmasında da yapildi burda
Evet yapilabilir ama kim ugrasacak
evde baklava yapınca da güzel oluyor ama hazırlara ne atıyorlarsa bi başka oluyo tabi satan yer iyiyse
Nişkoz ( glikoz surubu )
Ben bayiliyorum. Yazın 2 kez kuru baklavayla yaptım evde
Becerikli hatunun hali baska
Gece temizdim. Aksam 19.30dan sonra birsey yemedim. Arada nescafe ictim. Ama sabah 6.30da öksürük tuttu bir dilim ekmege cikolata sürdüm yedim
Gece temizdim deyince sabah regl oldum beklerken cikolatali eppek dedi ya olsun arada olur yola devam
Cordelia ve Zipzip- gerçekten çok özür dilerim.dun akşam üstü evde tatsız bir olay oldu girip de yazamadım.dakika bir gol bir oldu benim için coook özür dilerim.diyetimi ve sporumu yaptım.

Cok uzuldum canim sinav stresi mahvediyor cocuklari . Destek alsaniz daha rahat atlatir kacinci sinif

Seni seviyorum cordişyam inşallah hep mutlu olursun hiç üzülme sen

Kuzum bacaklarım,ayaklarım çok ağrıyor, sporda yapamam.
Sadece menü dersen bildiririm

yaaa çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…