Tamam kaptanım .Günaydın mavi boncuklarim bol şu içmeli kaçmaksız öğünler diliyorum
Cordelia
fesang
Elhan
@pastel34
@oya17
Amine Busra
@DeryaOnDiet
@dolunaydagel bol bol adimliyoruz o muhtesem eksiler icin neden bugun değil ertelemeyin
Kolay gelsin canim ❤Ben gidiyorum kıza kahvaltı hazirlayim dershane var.allah razı olsun hepinizden.gercekten çok teşekkür ederim
Ben bugün başladım. Yarın başlamak isteyen olursa fark etmez tatlım.Ben bugün kahvaltıda 2 yumurta yedim sütlü kahve içtim sadece evde muz yok muz yemedim birazdan çıkar alırım muzu da yerim. Akşam da 3 yumurta muz yiyeceğim Bir de hindistan yağı almam gerekiyor. Bugün başladık değil mi?
Selam canm nasılsınSelam kaptanım
Himm tarçınlı kahve içeyim o zaman.Ben bugün başladım. Yarın başlamak isteyen olursa fark etmez tatlım.
Ama sen bugün başla.
Sabah kahvemi hindistan cevizi yağsız içtim. Bulantı yapıyor iki gün hanımcimin kahve tarifini yaptım devam ettiremedim. Sen bilirsin .
İyi canım eve geldim kahvaltı yaptım az sonra tekrar okula gideceğim sen nasılsın??Selam canm nasılsın
Haftaya hedef koydum onu ulaşmak istiyorumBunlar da güzel...ben 6' lı rakamlara gelmenin harika hafifligini yaşadığını düşünmüştüm.
Günaydın bebiş.Günaydın tatlislarrr
Günaydın tatlım.Günaydın
Çok sevindim. Sabahtan birşey olmaz geçmiş olsun.Gece temizdim. Aksam 19.30dan sonra birsey yemedim. Arada nescafe ictim. Ama sabah 6.30da öksürük tuttu bir dilim ekmege cikolata sürdüm yedim
Günaydın mavi boncuklarim bol şu içmeli kaçmaksız öğünler diliyorum
Cordelia
fesang
Elhan
@pastel34
@oya17
Amine Busra
@DeryaOnDiet
@dolunaydagel bol bol adimliyoruz o muhtesem eksiler icin neden bugun değil ertelemeyin
Günaydın canım.Herkese günaydın kızlar
Artık takmıyorum. Zaten bu defa saçmaladıgini kendi de gördü.Hadi ya...
Çok sağol canin.Olur mu öyle şey canım.evet burası diyet sayfası ama dersimizde anlaticaz birbirimize yol gostericez.insan ofkeliyken stresliyken bildiği her şeyi unutuyor.rabbim eşine sana karşı vicdanlı merhametli olmayı nasip etsin inşallah
Yapan yere bagli canim . Ama bence normalden daha hafif sutlu nuriyeye cikolata serpiyorlar isteafiyet olsun
soğuk baklava nasıl bisi? kimisi cok guzel diyor kimisi bi numarası yok diyor çok da pahalı
Evet yapilabilir ama kim ugrasacakBende merak ediyorum yemedim hic
Evde de yapılabilir aslinda hazir yufkadan
Yemek tarifleri sitesinde vardi hatta yemek yarışmasında da yapildi burda
Nişkoz ( glikoz surubu )evde baklava yapınca da güzel oluyor ama hazırlara ne atıyorlarsa bi başka oluyotabi satan yer iyiyse
Becerikli hatunun hali baskaBen bayiliyorum. Yazın 2 kez kuru baklavayla yaptım evde
Gece temizdim deyince sabah regl oldum beklerken cikolatali eppek dedi yaGece temizdim. Aksam 19.30dan sonra birsey yemedim. Arada nescafe ictim. Ama sabah 6.30da öksürük tuttu bir dilim ekmege cikolata sürdüm yedim
Cok uzuldum canim sinav stresi mahvediyor cocuklari . Destek alsaniz daha rahat atlatir kacinci sinifKızım 4 gibi okuldan geldi bu hafta ki sınavların konuşmasını yaptık.ortalama bir puan almış.sonra odasına geçti sesi hiç çıkmadı.gittim baktım ki odasının kapısını kapatmış dişlerini ağzına kitlemis atak geçiriyor ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmadığı için kendine getirmem zor oldu.aksam da ben atak geçirdim.anlayacaginiz kötü bir gundu
Seni seviyorum cordişyam inşallah hep mutlu olursun hiç üzülme senGünaydın bebiş.
Günaydın tatlım.
Çok sevindim. Sabahtan birşey olmaz geçmiş olsun.
Günaydın canım.
Artık takmıyorum. Zaten bu defa saçmaladıgini kendi de gördü.
Çok sağol canin.Her şey ortaya çıktı. %100 haksız olduğu belgelendi. İnşallah vicdani yer bitirir onu.
Kuzum bacaklarım,ayaklarım çok ağrıyor, sporda yapamam.Afiyet olsun canim ❤
Bildirim yapmadi bekledim ama
Bizim koyede gelebilirsin yazin 2 gun sicak oldu
Hep yorganla uyudum yaz boyu ic anadoludayiz :))
Afiyet olsun canim ekler olmasa guzel olurmuş neyseki cuma bugün
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun kaptanim pazartesi kilo Challenge i var soylemismiydik
Afiyet olsun canim
Abla gel basla bence kilo bildir menu bildir,
Sohbetede ortadan dalarsın sorun olmaz
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın ablacim
Afiyet olsun ablacim
Günaydın kaptanim
yaaa çok geçmiş olsunKızım 4 gibi okuldan geldi bu hafta ki sınavların konuşmasını yaptık.ortalama bir puan almış.sonra odasına geçti sesi hiç çıkmadı.gittim baktım ki odasının kapısını kapatmış dişlerini ağzına kitlemis atak geçiriyor ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmadığı için kendine getirmem zor oldu.aksam da ben atak geçirdim.anlayacaginiz kötü bir gundu
Sorun olmaz ki onlari yesil takima ekliyorumKuzum bacaklarım,ayaklarım çok ağrıyor, sporda yapamam.
Sadece menü dersen bildiririm
Öyleyse pazartesi gelirimSorun olmaz ki onlari yesil takima ekliyorum
Herkes spor yapamıyor
Adima katildim bu hafta canım. Bakalim nasıl yetistircemsende imkanın varsa yurusene bizle. 5 6 7 ne atsan kardir dengelersin 1 dilimi
şimdiden hosgeldinÖyleyse pazartesi gelirim
Tamam o zaman pazartesi bildirimiyle baslarsinÖyleyse pazartesi gelirim
Cok gecmis olsun. Lise donemi zorlu bir surec. İmkan varsa mutlaka yardım alin. Allah şifa versinBen gidiyorum kıza kahvaltı hazirlayim dershane var.allah razı olsun hepinizden.gercekten çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?