Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim eşim var kocaman kötü bir şey. Önemli olan sağlık canım benim ki önemli değil.
Olur mu öyle şey canım.evet burası diyet sayfası ama dersimizde anlaticaz birbirimize yol gostericez.insan ofkeliyken stresliyken bildiği her şeyi unutuyor.rabbim eşine sana karşı vicdanlı merhametli olmayı nasip etsin inşallah

Uyusun toparlasin kendini. Dersleri kafasına mi takıyor napıyor...hiçbir şeyin onun sağlığından daha önemli olmadığını söyle zeynoşum.
Ahh ablam ahh.ilkokuldan beri böyle herşeyde 1.olucak herşeyin en iyisini yapicak.daha bir çok şey.yemin ederim öyle anne ve baba değiliz.bir evladım var.hep diyoruz sen değerlisin derslerin iner çıkar diyoruz ama dinlemiyor.

Canım paraya kıyıp bir danışman bulacaksın bu tür sorun yaşayan çok aile var. Ya da kitap arayıp bulalım okusun yavrun.

hay allah yaa
çok geçmiş olsun tekrardan
ben fizyolojik bir şey sandım psikolojik demek ki

Yaaa bayıla bayıla yaparım seninle
O kadar iyi hissediyorum ki kahvaltıdan sonra tatlım. Mucize gerçekten.
Ben bugün kahvaltıda 2 yumurta yedim sütlü kahve içtim sadece evde muz yok muz yemedim birazdan çıkar alırım muzu da yerim. Akşam da 3 yumurta muz yiyeceğim Bir de hindistan yağı almam gerekiyor. Bugün başladık değil mi?

Tutku44 daha iyiyim canım benim
Zeynep_Nihal çok geçmiş olsun canım yaa haber ver gelişmeleri
Canım yaa çok teşekkür ederim.bugun dershane ile de görüşme yapicaz rabbim kimseyi evladiyla sınamasın.dun ki o manzara gözümün önünden hiç gitmiyor.aklima geldikçe ağlıyorum.gecicek inşallah

Bunlar da güzel...ben 6' lı rakamlara gelmenin harika hafifligini yaşadığını düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…