Olur mu öyle şey canım.evet burası diyet sayfası ama dersimizde anlaticaz birbirimize yol gostericez.insan ofkeliyken stresliyken bildiği her şeyi unutuyor.rabbim eşine sana karşı vicdanlı merhametli olmayı nasip etsin inşallahBenim eşim var kocaman kötü bir şey. Önemli olan sağlık canım benim ki önemli değil.
Yaaa bayıla bayıla yaparım seninle
Ahh ablam ahh.ilkokuldan beri böyle herşeyde 1.olucak herşeyin en iyisini yapicak.daha bir çok şey.yemin ederim öyle anne ve baba değiliz.bir evladım var.hep diyoruz sen değerlisin derslerin iner çıkar diyoruz ama dinlemiyor.Uyusun toparlasin kendini. Dersleri kafasına mi takıyor napıyor...hiçbir şeyin onun sağlığından daha önemli olmadığını söyle zeynoşum.
Baban köye gittiği zaman yap tatlım..aile huzurunuz kaçmasınMusait olunca bir inceleyim ablada ben bunu yaparsam kavga ederiz babamla
Yavrum daha 11 de Allah'ım seneye bana yardım etsin.seneye ben ne halt edicemÜniversite sınavına hazirlaniyordu degil mi canim stres yapmasin bu sene olmazsa seneye olur
Martta gitmeye baslayacaklar zaten abla o zaman yapabilirimBaban köye gittiği zaman yap tatlım..aile huzurunuz kaçmasın
Canım paraya kıyıp bir danışman bulacaksın bu tür sorun yaşayan çok aile var. Ya da kitap arayıp bulalım okusun yavrun.Ahh ablam ahh.ilkokuldan beri böyle herşeyde 1.olucak herşeyin en iyisini yapicak.daha bir çok şey.yemin ederim öyle anne ve baba değiliz.bir evladım var.hep diyoruz sen değerlisin derslerin iner çıkar diyoruz ama dinlemiyor.
Aaa bu stres niyeYavrum daha 11 de Allah'ım seneye bana yardım etsin.seneye ben ne halt edicem
Ahh ablam ahh.ilkokuldan beri böyle herşeyde 1.olucak herşeyin en iyisini yapicak.daha bir çok şey.yemin ederim öyle anne ve baba değiliz.bir evladım var.hep diyoruz sen değerlisin derslerin iner çıkar diyoruz ama dinlemiyor.
Ben bugün kahvaltıda 2 yumurta yedim sütlü kahve içtim sadece evde muz yok muz yemedim birazdan çıkar alırım muzu da yerim. Akşam da 3 yumurta muz yiyeceğim Bir de hindistan yağı almam gerekiyor. Bugün başladık değil mi?Yaaa bayıla bayıla yaparım seninle
O kadar iyi hissediyorum ki kahvaltıdan sonra tatlım.Mucize gerçekten.
Canım yaa çok teşekkür ederim.bugun dershane ile de görüşme yapicaz rabbim kimseyi evladiyla sınamasın.dun ki o manzara gözümün önünden hiç gitmiyor.aklima geldikçe ağlıyorum.gecicek inşallah
Afiyet olsun canım Cuma zaten ödül günümüz var.dün menüm
sabah yumurta peynşr bir dilim tbt ekmeği
17.00 bir tabak taze fasülye
19.00 tavuk salata az pilav
21.00 profiterol
Bu cevap değil ki migi...
Olur mu hicc.kesin evi başıma yıkar bu kızAaa bu stres niye
Lise 2de karnemde dört tane zayıfım vardi
Afiyet olsun canimdün menüm
sabah yumurta peynşr bir dilim tbt ekmeği
17.00 bir tabak taze fasülye
19.00 tavuk salata az pilav
21.00 profiterol
Paraya da kıyarım kitapa da kıyarım ablam yeter ki kızım iyi olsun.allah razı olsunCanım paraya kıyıp bir danışman bulacaksın bu tür sorun yaşayan çok aile var. Ya da kitap arayıp bulalım okusun yavrun.
Bunlar da güzel...ben 6' lı rakamlara gelmenin harika hafifligini yaşadığını düşünmüştüm.Güne harika başladım
İlk 7 de kalkıp namazı kıldım
Sonra geri yatsam da uyuyamadim
Nevresimleri makinaya attım
Bulaşıkları yerleştirdim
Kıza kahvaltı hazirladım ben 12 de yapıcam
Filtre kahvemi içtim
Markete gidicez
Gelince evi toplayıp süpürecegim
Yeni nevresimleri serecegim
Bence güne erkenden başlayıp işlerimi erkendem bitirmek harika bişey
Elhan işte sebebim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?