• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

dün bende bulgur turşu yedim. Sabah da sucuk yedim.. akşama hiç bilmiyorum
Karnabahar yedim o bile yetti ayy biride cigkofte demis.as eriyorum kac zamandir ama yemiyorum cuma odulum olsun

Selam canim 🥰
Iyi pazarlar herkese :KK68: ac ac yatip.eksi beklerken sabah arti gordum hemde baya yuksek hee odemdir dedim gecti gitti :KK70: Klasik pazar kahvalti, bici bici az sonra insallah kahve keyfi yapacagim
Iyi pazarlar canim 🥰
Dunun menusu

Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
Kapya

Aksam(16:00)
Avuc ici kqdar tost
Karnabahar 7yk
1 bardak ayran

Su;1.5 lt Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim yediklerinndr birsry yok ki nasıl arti geldin 🙄

Karnabahar yedim o bile yetti ayy biride cigkofte demis.as eriyorum kac zamandir ama yemiyorum cuma odulum olsun
Ben eskiden cigkofte çok seviyordum. şuan hayatta yemiyorum hiç sevmiyorum hem de öyle etkileyen olay da olmadı

Selam canim 🥰

Iyi pazarlar canim 🥰

Afiyet olsun canim yediklerinndr birsry yok ki nasıl arti geldin 🙄
Karnabahardandir bilmiyorum cokta takilmiyorum artik ben elimden geleni yapmaya devam :KK49: bu motive nerden geliyorsa bana acaba yilda bir kere geliyor iste ucundan tutmusken odemdi vs birakamam :D
Ben eskiden cigkofte çok seviyordum. şuan hayatta yemiyorum hiç sevmiyorum hem de öyle etkileyen olay da olmadı
Ben seviyorum ama reflum pek sevmiyor

Karnabahardandir bilmiyorum cokta takilmiyorum artik ben elimden geleni yapmaya devam :KK49: bu motive nerden geliyorsa bana acaba yilda bir kere geliyor iste ucundan tutmusken odemdi vs birakamam :KK70:

Ben seviyorum ama reflum pek sevmiyor
Bende de reflü var

Back
X