Eveeet ama tartı görüntülü değil canım.Kızlar tartı günü yine pazartesi sabhatan degilmi ? @Zipzip- kaptanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveeet ama tartı görüntülü değil canım.Kızlar tartı günü yine pazartesi sabhatan degilmi ? @Zipzip- kaptanim
Niye saunaya giriyorlar kilo vermek içinyanlış
Niyeki abla daha garanti olmazmiEveeet ama tartı görüntülü değil canım.![]()
saunaya girince vücuttaki su atiliyor onla bunu nasi bağladın abla yaNiye saunaya giriyorlar kilo vermek için![]()
Metabolik bur ihanete uğramazsam bence kazanacağımCanım yarın ki Challenge hazir mısın? Maviş olmaya devam etmek istiyorum. 40 yılda 1 maviş oldum.![]()
istersen yarın da foto atablirsin ama zorunlu degilNiyeki abla daha garanti olmazmi
OlabilirElsaana![]()
Favorim omicron ama bakalımOmicron
FitLose
Fitcron![]()
Yağlar yumuşuyor iyice ...saunaya girince vücuttaki su atiliyor onla bunu nasi bağladın abla ya![]()

Batış saatinde ben çocukları okuldan alıyorum olmaz. Ben doğayım sen batSabah ben dogarim. Öğleden sonra sana ait bebem![]()
Geçmiş olsun canımSuriye'den gelen bir hastalık canım. benim kuzenlerin çocuklarında da oldu geçen yıl.
El, ayak, ağız hastalığı 10 yaş altı çocuklarda sık görülen bulaşıcı bir hastalıktır ve yüksek ateş, bademcikte kızarıklık, ağız içinde aft ve ciltte döküntü şeklinde kendini belli eder. Çocukların el, ayak ve bileklerinin neredeyse tamamını kırmızıya boyar. Sonraki günlerde döküntüler suçiçeğine benzer içi sıvı dolu kabarcıklara dönüşür ve bir hafta içinde kaybolur.
Virüsü çağrıştırıyorFavorim omicron ama bakalım![]()
Bir sağlık personeli için iyi bir isim olmaz mıVirüsü çağrıştırıyor![]()
yapma benceeeeBir sağlık personeli için iyi bir isim olmaz mı![]()
İyi tamam batma işi bende... Orhan Gencebay dinlerken güzel güzel batarimBatış saatinde ben çocukları okuldan alıyorum olmaz. Ben doğayım sen bat
Geçmiş olsun canım![]()
Pekiyapma benceeee
Hastalık yapmayan bir virüs olsun canım.Bir sağlık personeli için iyi bir isim olmaz mı![]()
İyi tamam batma işi bende... Orhan Gencebay dinlerken güzel güzel batarim
bence karlarprensesi çok güzelFavorim omicron ama bakalım![]()
Merhabalar. Sınavlarım olduğundan aktif değildim. Sınavlar bitti gitti.. Hayat devam ediyor. Kendime yeni hedefler koydum. Yürüyüş, minimalleşme, birikim, bakım, kişisel gelişim, temizlik, çocuklarla aktivite vb.. Hayat bunları yapmazsak çok karışık ve sıkıcı.