Adım yarismasi pazartesi,salı, Çarşamba ve Perşembe dahil olsun ozamanKuzum mantıklı birşey diyorsun. Benim de aklıma geldi dün de söyledim. Ciddi düşündüm bu konuyu.
Başka günlüklere baktimda yıllar yıllar olmuş acilali daha bizim mertebeye erişememislerDiger gunluklere bakinca en cok bizim günlük aktif 11 k ya ulasmisiz
Günaydın canımGünaydın güzellikler
Nehiri bolusucez o zamanNehirden 2 gün ayrı kaldım. Tekrar hasretine dayanamam.
Teşekkür ederim canımAy ne güzel sakin gidiyorsunuz biz K harfine geçtik bu hafta. Çılgınlar gibiyiz
Ya ama ticari zeka bu valla tebrik ederim
geçmiş olsun canıımm
kolay gelsin canikoomm
O zaman hafta sonu spor yapılmaz. Ben spor yapılsın istiyorum.Adım yarismasi pazartesi,salı, Çarşamba ve Perşembe dahil olsun ozaman
Günaydın canim ❤Günaydın güzellikler
Paylasamiyoruz baksanaO zanan hafta sonu spor yapılmaz. Ben spor yapılsın istiyorum.
O zaman soyle yapalim miO zaman hafta sonu spor yapılmaz. Ben spor yapılsın istiyorum.
En son sari takima gidiyorum diyecekPaylasamiyoruz baksanaonlar diyor bizim onlar diyor bizim birinin elinde kalacak en son cekistirmekten
Hey maşallah Allah bereketini arttırsınBugun tarti yok ya merak etmiyorlar
Dun 68 yaziyordu bir ara sayida
Börek yediğimizi nerden çıkardın ?Bundan sonra sari takimda devam etmek istiyorum borek yeyip 2 kg veriyorlar haftaya sari takima yazin beni
Bunu böyle ayirirsak bu sefer kiloda devreye girecekO zaman soyle yapalim mi
Cuma -cumartesi-pazar adimlari yüzde 1
Pazartesi-sali-carsamba adimlari yuzde 1
Nasıl bir çözüm bulmalı acabaO zaman hafta sonu spor yapılmaz. Ben spor yapılsın istiyorum.
Neyse o zaman giden sporuyla gidecekBunu böyle ayirirsak bu sefer kiloda devreye girecekpazartesiye kadar burda kilo verdi oda bizim hakkımız olacak ama
Spor bir nevi çeyizNeyse o zaman giden sporuyla gidecek
Cuma tatil? Cuma sayfada çok yoğun oluyor spor yapamayız. C.tesi pazar Bu olabilir.O zaman soyle yapalim mi
Cuma -cumartesi-pazar adimlari yüzde 1
Pazartesi-sali-carsamba adimlari yuzde 1
Günaydın canımGünaydın kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?