- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
günaydın gülümGunaydin kizlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın gülümGunaydin kizlar![]()
Gunaydin canimgünaydın gülüm![]()
Günaydın canımGunaydin kizlar![]()
Gunaydin canimGünaydın canım![]()
Burasida bu hafta hep soguk zaten soguktu daha cok sogudueskimolar gibi hissediyorum kendimi kat kat giydim oturuyorum hala da üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi oğlan eldiven giy dedi az önce![]()
Günaydın canim ❤Günaydın masterfitin azimli kızlarıharika bir gün olsun adımlar atılmış 5numara 1o yıldızlı menulerle bugünü bitirelim
Mavişlerim 3 gün daha sıkın dişinizi cums size ziyaret cekecemhadi yiğitlerim gösterin azminizi aleme
![]()
Günaydın canimGunaydin kizlar![]()
Gunaydin canimGünaydın canim ❤
Günaydın canim![]()
gece aşırı soğuk oluyor hepimiz hem yorgan hem battaniye kullanıyoruz suratımız donuyor kaloriferi yakmıyorlar hala :)Gunaydin canim
Burasida bu hafta hep soguk zaten soguktu daha cok sogudu![]()
az da uyu iyi dinlenmiş beden daha enerjik olur bazen uyku yürümekten koşmaktan yemek yemekten bile çok daha iyi gelir gülümBugün uyuya kalmışım uyudun uyandım yürüyüş yapmadım adım atmadım diye düşündümbidaha beni kaptan seçmeyin
![]()
O kadar sogudu mu abla ya orasi bizim burasi sicak yorganla yatiyorum ama kisakollu ile geziyorum evdegece aşırı soğuk oluyor hepimiz hem yorgan hem battaniye kullanıyoruz suratımız donuyor kaloriferi yakmıyorlar hala :)
ev kuzey cepheli güneşi öğleden evin bir kısmı sonra 2-3 saat görüyor o yüzden çok soğuk mesela şimdi dışarı çıkıp güneş gören yerde dursan hemen ısınırsınO kadar sogudu mu abla ya orasi bizim burasi sicak yorganla yatiyorum ama kisakollu ile geziyorum evde
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canim ❤
Teşekkür ederim canımKolay gelsin bebeim![]()
Sagol canimKolay gelsin canım, Allah bereketini arttırsın
Gel abla vereyim dicem ama uzaktasınCevizimiz olsa biz de gidebilsek ...![]()
Afiyet olsun canım keske mısır yerine doyurucu yemek yeseydinDun ki menu
Sabah
1 kase sutle granula 4yk
Ogle(14:30)
4yk turlu
1 kase yogurt
1/2kk peynir
1 wasa
Aksam
1/2 haslanmis misir
Su:2 lt spor: Eki Görüntüle 2923363
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @TekrarDene
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah : (10 45)
1 yumurta +2 kaşık yulaf unundan omlet
1 dilim süzme peynir
2 dilim salam
1 kupa yesilcay
Öğlen (14)
3 kaşık yoğurt + 1 muz
Akşam (17 20)
7 kaşık barbunya
1 fincan pirinç haşlanmış
1 kase yoğurt
Sizin gibi laklak yapmiyoruz ćalisiyoruzIncir bitti receli, recel bitti ,cevizi kaptanla siz bu sene karinca gibi hic durmadinizbizde circir circir
1 dlm eppek diyor program yarim misira
Afiyet olsun canim en alta su ve sporunuda ekleyip kaptanlari etiketlemelisin
Buralar sakinken gidip.kahvalti yapayim inanilir gibi degil ama ev toplu suankonusani karayemis cubugu ile dovecegim
(bu arkadasi kirbacli hayal edin benim filiz gibi emojilerim yok fakiriz biz alamiyozz)
Sagol canımAy ne güzel sakin gidiyorsunuz biz K harfine geçtik bu hafta. Çılgınlar gibiyiz
Ya ama ticari zeka bu valla tebrik ederim
geçmiş olsun canıımm
kolay gelsin canikoomm![]()
Bitti sayilir hergun gitmek yerine 2güne böldük öyle gidiyoruz yarin gitcez firmalar nezaman kapatcak bizimde gitme vademiz dolcakİncir bitdimi?![]()
Kuzey cephe olunca ister istemez soguk olur ablaev kuzey cepheli güneşi öğleden evin bir kısmı sonra 2-3 saat görüyor o yüzden çok soğuk mesela şimdi dışarı çıkıp güneş gören yerde dursan hemen ısınırsın
BunekiHerşey kırmızı takım içinumarım icebilirim
![]()
Allah ne verdiyse var içinde bizztt yapip icicem bugünBuneki
Afiyet olsun canımAllah ne verdiyse var içinde bizztt yapip icicem bugün![]()
Allah yardimcimiz olsunSon durum takimdakiler kafayı yedi![]()
Cuma günü ne olacak bakalımAllah yardimcimiz olsun![]()