• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydin canim 💞

Burasida bu hafta hep soguk zaten soguktu daha cok sogudu 😕
gece aşırı soğuk oluyor hepimiz hem yorgan hem battaniye kullanıyoruz suratımız donuyor kaloriferi yakmıyorlar hala :)

Bugün uyuya kalmışım uyudun uyandım yürüyüş yapmadım adım atmadım diye düşündüm 🙄 bidaha beni kaptan seçmeyin☹️🤣
az da uyu iyi dinlenmiş beden daha enerjik olur bazen uyku yürümekten koşmaktan yemek yemekten bile çok daha iyi gelir gülüm

gece aşırı soğuk oluyor hepimiz hem yorgan hem battaniye kullanıyoruz suratımız donuyor kaloriferi yakmıyorlar hala :)
O kadar sogudu mu abla ya orasi bizim burasi sicak yorganla yatiyorum ama kisakollu ile geziyorum evde

O kadar sogudu mu abla ya orasi bizim burasi sicak yorganla yatiyorum ama kisakollu ile geziyorum evde
ev kuzey cepheli güneşi öğleden evin bir kısmı sonra 2-3 saat görüyor o yüzden çok soğuk mesela şimdi dışarı çıkıp güneş gören yerde dursan hemen ısınırsın

Kolay gelsin canim ❤
Teşekkür ederim canım 💕
Kolay gelsin bebeim💋💋💋
Teşekkür ederim canım 💕
Kolay gelsin canım, Allah bereketini arttırsın
Sagol canim💕
Cevizimiz olsa biz de gidebilsek ...:63:
Gel abla vereyim dicem ama uzaktasın 🤓
Dun ki menu
Sabah
1 kase sutle granula 4yk

Ogle(14:30)
4yk turlu
1 kase yogurt
1/2kk peynir
1 wasa

Aksam
1/2 haslanmis misir

Su:2 lt spor: Eki Görüntüle 2923363
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @TekrarDene
Afiyet olsun canım keske mısır yerine doyurucu yemek yeseydin💕
Günaydın kızlar🖤
Dünkü menüm
Sabah : (10 45)
1 yumurta +2 kaşık yulaf unundan omlet
1 dilim süzme peynir
2 dilim salam
1 kupa yesilcay

Öğlen (14)
3 kaşık yoğurt + 1 muz

Akşam (17 20)
7 kaşık barbunya
1 fincan pirinç haşlanmış
1 kase yoğurt
Afiyet olsun canım 💕
Incir bitti receli, recel bitti ,cevizi kaptanla siz bu sene karinca gibi hic durmadiniz :KK70: bizde circir circir

1 dlm eppek diyor program yarim misira

Afiyet olsun canim en alta su ve sporunuda ekleyip kaptanlari etiketlemelisin
Sizin gibi laklak yapmiyoruz ćalisiyoruz:ukala::ukala::ukala::ukala:
Buralar sakinken gidip.kahvalti yapayim inanilir gibi degil ama ev toplu suan :KK70: konusani karayemis cubugu ile dovecegim :KK62:(bu arkadasi kirbacli hayal edin benim filiz gibi emojilerim yok fakiriz biz alamiyozz)
t1415.gif

Ay ne güzel sakin gidiyorsunuz biz K harfine geçtik bu hafta. Çılgınlar gibiyiz :deli:

Ya ama ticari zeka bu valla tebrik ederim :KK45:

geçmiş olsun canıımm :KK36:

kolay gelsin canikoomm :KK36:
Sagol canım💕
Bitti sayilir hergun gitmek yerine 2güne böldük öyle gidiyoruz yarin gitcez firmalar nezaman kapatcak bizimde gitme vademiz dolcak😏

ev kuzey cepheli güneşi öğleden evin bir kısmı sonra 2-3 saat görüyor o yüzden çok soğuk mesela şimdi dışarı çıkıp güneş gören yerde dursan hemen ısınırsın
Kuzey cephe olunca ister istemez soguk olur abla :(

Back
X