• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

canım öğlen yiyordum. ama sabah çok aç gittim işe. baktım kan şekeri fena, ben de simit aldım. peynir zeytinle yedim.
ama akşama kadar ağrı gitmeyince sinirim bozuldu. çünkü çok zorladı beni. akşam karnıbaharla makarna vardı. gaz yapmasın diye karnıbahardan az alıp mecbur makarna yedim. salata da maydanozla kırmızı lahana yapılmıştı. zorlamasın diye onu da yemedim. ama üstüne çikolata kötü oldu 😔
Cok da kötü menü olmamış, üzülmeyin, imkanlar icinde en iyisini tercih etmişsiniz 🌷❤️

Bugün ki menüm
10.30 1 dilim tbe 1 hindi füme 2 dilim kaşar maydanoz kahve
12.30 1 muz 10 fındık
16.00 6-7 dilim patates 2 soğan halkası 1 sigara böreği 1 kahve (dışarıda arkadaşlarla buluştuk)
20.30 1 sb süt 5 badem 2 dilim portakal 2 dilim kivi
2.5 litre su
1 mile leslie
200 zipzip
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Aomine Daiki Aomine Daiki aypare ackerman aypare ackerman
afiyet olsun ortim. bu hafta sen çok güzel gittin

Menüm
Kahvaltı 06.30
Tavada 2 yumurta bir parça kaşar peyniri 3 siyah zeytin bir parça peynir

Öğle 12.00
5 ince dilim limonlu ayva
1 kase salata içine iki avuç haşlanmış nohut 5 siyah zeytin 4 küçük parça beyaz peynir
1 tuzsuz etimek

Ara 16.00
1 muz
1 ince dilim ekmek içine soğanlı kıyma

Akşam 18.30
Patates oturtma ( kiymasini çok aldım patates iki üç ince dilimdi )
2yk bulgur pilavı
3 YK yoğurt

Su 3lt
Zipzip- Zipzip- K KarlarKralicesi

IMG_20220112_215613.webp
@Zipzip- Cordelia Cordelia K KarlarKralicesi

Gözlüğümün numarası değişmişti tel geldi yapıldı diye onu almaya gittim. Eşim hastasın yemek yapma dedi Antepli bir cigercimiz var oraya gittik adam özlemiş beni de bahane etti :confused:Benim çorba kaldı tabi. Yoksa akşam menümdü. Yemekten sonra sahile inelim dedim. Yürüyüşümü tamamladım canım. :KK68:
Afiyet olsun, ohh hem de dolamışsınız iyi olmuş😍
sanırım birşey dokundu. hiç böyle olmamıştım.
Geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın🙏
Iyi geceler kizlar 💙♥️💚💛
Yaa bulaşıkdı dersdi derken yine kaçırdım seni. İyi geceler canım 🥰

Back
X