Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayyy çok zor ya büyüğümü keserken depresyona girmiştim 19 aylıktı o. Bu bebeğim 14 aylık 2.5 sene emzirmek istiyorum zor olmazsa çok seviyorum dünyanın en güzel duygusu emzirmek
Kesinlikle emzirmek çok güzel. Fakat şuan artık dudak tiryakiliği oldu bizimkinde. Şuan ideal bir dönem ayırmak için kardeşi oldun o emsin inşallah
Öyle canım
+1 tatlım .
Tartı cumayı bekliyor bir gecede aşağılara inecek ibre telaş etme, strese girme bir gün daha dayan .
Gördüm canım gördüm eksiyi gördüm
Zipzip- @Cordelia Aomine Daiki

Kusura bakma az attım sabah öksürük bogaz agrisi ile uyandım hiç de keyfim yok
Hava soğuk ve karlı
Gayet iyi canım. Burdada çok soğuk hava bugün dizlerim ağrıyor. Dün zor yaptım 10 bini

Buz gibi vallayürüyecek gibi degil dün öğlen biraz yürüdüm ondan sonra
Benimde bacagim agrıyprdu hasta olacagımı işaret oldugu bilmiyordum
Bu arada seninde geçmiş olsun kaptanım
Gecmis olsun canim
Saol kaptanım

Günayyyydıınnn kızlarrrr şükür bugün eksiyi gördük Elhan ablamın dediği gibi duruyor duruyor bir gecede gidiyor
Öyle zaten nomissiz Beni kaç kere kandırdı artık inanmıyorum yapmam gerekeni yapıyorum canım. Bir gecede bir buçuk kilo gittiğine şahidim. Sanırım yağ hücreleri eriyor yerine su dolup şişiyor sonra bummmmmm

Zipzip- @Cordelia Aomine Daiki

Kusura bakma az attım sabah öksürük bogaz agrisi ile uyandım hiç de keyfim yok
Hava soğuk ve karlı
Geçmiş olsun migi acil şifalar dilerim. Bugün sıra sende çekeceksin bacım. İyi bak kendine sıcak ıhlamur artık hangi kış çayın varsa demle iç limon da sık. Geçen gittiğim doktor coldawayC diye bir hap vermisti mucize bir ilaçmis iki defa içtim kırgınlık boğaz ağrısı kalmadı. Bugün de kahvaltıdan sonra içeceğim garantiye alayım kendimi. Beş gün kullanılıyor ama bende süreklilik yok işte...her şeyde böyleyim Allah şifa versin.

Gecen kötüyüm dedim ya abla bende ayni ilactan ictim iyi geldi

Saol ablacım

ablaaammmmmmmmmmmmmm
çiçğeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ablaların en mankeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anneannelerin en güzeli
Oyyyyyyyyyyy şımracam şimdiiii
Aynen ben de görüyordum bu tarifi. Tahıllar şişkinlik yapar diye korkuyordum. Deneyelim kız bir tarifte içine salatalık da doğranmişti belki o şişkinliği azaltabilir.
Bu tarif yazın güzel olur soğuk içileceği için dolaptan çıkarıp beklersek kışın ble içeriz aslında hemde doyurucu bir tarifhocam deneyelim bence bunuda.
Bugün kabak detoksu yaacam gene
Günaydın ablacim

Günaydın canim

Günaydın canim

Günaydın canim
Günaydınlarrr kuzumm
Ya seninle aynı ortamda olmak ne güzel
Yıllarca mesajlarını görür uzaktan severdim hayran hayran okur gülümserdim
Şimdi yakinindayim
Çok sağol hocam ne mutlu bana o zaman
bende hep görürüdüm seni bak burada daha çok karşılaşıp muhabbetler edebiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…