Gecmis olsun canimZipzip- @Cordelia Aomine Daiki
Kusura bakma az attımsabah öksürük bogaz agrisi ile uyandım hiç de keyfim yok
Hava soğuk ve karlı
Bak seni yirim bitiririm. Herkes baloncuk nerde diye ağlargünaydınnnnnnnnnnnn etim tırnağım canım cicim gülüm
Kesinlikle emzirmek çok güzel. Fakat şuan artık dudak tiryakiliği oldu bizimkinde. Şuan ideal bir dönem ayırmak içinAyyy çok zor ya büyüğümü keserken depresyona girmiştim 19 aylıktı o. Bu bebeğim 14 aylık 2.5 sene emzirmek istiyorum zor olmazsa çok seviyorum dünyanın en güzel duygusu emzirmek
Öyle canımHmmmm güzel ama benim gibi bir canavar için yetersiz
Dün 16.30da son lokmayı yemiştim belli olmuyor ama bu aralar erken bitirmeye çalışıyorum canımcım
Moral bozma lütfen her gün yeni bir başlangıç, kendini tamamen hazır hissetmeden diyet kafasına girme kendini strese sokma. Mesela bugün adımını çok at ve çok su iç öyle başla
Önemli olan aynadaki görüntü zaten tartidaki rakam değil canım.
Günaydın bebişkom
Oooo süpersin
Gördüm canım gördüm eksiyi gördüm+1 tatlım .
Tartı cumayı bekliyor bir gecede aşağılara inecek ibre telaş etme, strese girme bir gün daha dayan .
Gayet iyi canım. Burdada çok soğuk hava bugün dizlerim ağrıyor. Dün zor yaptım 10 biniZipzip- @Cordelia Aomine Daiki
Hava soğuk ve karlı
Ya seninle aynı ortamda olmak ne güzelGümaydınlar hanımlar
Günaydın canimGünaydın
Günaydın kaptanimGünayyyydıınnn kızlarrrrşükür bugün eksiyi gördük Elhan ablamın dediği gibi duruyor duruyor bir gecede gidiyor
Buz gibi vallaKesinlikle emzirmek çok güzel. Fakat şuan artık dudak tiryakiliği oldu bizimkinde. Şuan ideal bir dönem ayırmak içinkardeşi oldun o emsin inşallah
Öyle canım
Gördüm canım gördüm eksiyi gördüm
Gayet iyi canım. Burdada çok soğuk hava bugün dizlerim ağrıyor. Dün zor yaptım 10 bini
Saol kaptanımGecmis olsun canim
Öyle zaten nomissizGünayyyydıınnn kızlarrrrşükür bugün eksiyi gördük Elhan ablamın dediği gibi duruyor duruyor bir gecede gidiyor
Geçmiş olsun migi acil şifalar dilerim. Bugün sıra sende çekeceksin bacım. İyi bak kendine sıcak ıhlamur artık hangi kış çayın varsa demle iç limon da sık. Geçen gittiğim doktor coldawayC diye bir hap vermisti mucize bir ilaçmis iki defa içtim kırgınlık boğaz ağrısı kalmadı. Bugün de kahvaltıdan sonra içeceğim garantiye alayım kendimi. Beş gün kullanılıyor ama bende süreklilik yok işte...her şeyde böyleyimZipzip- @Cordelia Aomine Daiki
Hava soğuk ve karlı
Gecen kötüyüm dedim ya abla bende ayni ilactan ictim iyi geldiGeçmiş olsun migi acil şifalar dilerim. Bugün sıra sende çekeceksin bacım. İyi bak kendine sıcak ıhlamur artık hangi kış çayın varsa demle iç limon da sık. Geçen gittiğim doktor coldawayC diye bir hap vermisti mucize bir ilaçmis iki defa içtim kırgınlık boğaz ağrısı kalmadı. Bugün de kahvaltıdan sonra içeceğim garantiye alayım kendimi. Beş gün kullanılıyor ama bende süreklilik yok işte...her şeyde böyleyimAllah şifa versin.
Saol ablacımGeçmiş olsun migi acil şifalar dilerim. Bugün sıra sende çekeceksin bacım. İyi bak kendine sıcak ıhlamur artık hangi kış çayın varsa demle iç limon da sık. Geçen gittiğim doktor coldawayC diye bir hap vermisti mucize bir ilaçmis iki defa içtim kırgınlık boğaz ağrısı kalmadı. Bugün de kahvaltıdan sonra içeceğim garantiye alayım kendimi. Beş gün kullanılıyor ama bende süreklilik yok işte...her şeyde böyleyimAllah şifa versin.
Kuzummm sağolasın. Boş dersim var sandvicim de tam buğday lavastan bugün, 10dkda hallederim heheheKolay gelsin canımmaratonda enerjin bol olsun teneffüslerde buluşalım görüşelim Sandviç kaç ders sürecek meraktayim
Oyyyyyyyyyyy şımracam şimdiiiiablaaammmmmmmmmmmmmm
çiçğeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ablaların en mankeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anneannelerin en güzeli
Bu tarif yazın güzel olur soğuk içileceği için dolaptan çıkarıp beklersek kışın ble içeriz aslında hemde doyurucu bir tarifhocam deneyelim bence bunuda.Aynen ben de görüyordum bu tarifi. Tahıllar şişkinlik yapar diye korkuyordum. Deneyelim kız bir tarifte içine salatalık da doğranmişti belki o şişkinliği azaltabilir.
Günaydınlarrr kuzummGünaydın ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Çok sağol hocam ne mutlu bana o zamanYa seninle aynı ortamda olmak ne güzel
Yıllarca mesajlarını görür uzaktan severdim hayran hayran okur gülümserdim
Şimdi yakinindayim
Geçen gördüm de izlemedim ablaBir taraftanda 112 acil çağrı var trt1 de onu seyrediyorum,ne hayatlar var öyle hem kızıp hemde sövmek bu olsa gerek..
Hem üzüldüm hem kızdım resmen..Geçen gördüm de izlemedim abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?