- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
Günaydın canim afiyet olsunGunaydin kizlar fun yine uyuyalalmisim hemen dunku menumu yazayim
Aralikli oruca basladim
Ilk ogun 12 de et sote 4 kasik bulgur pilavi
Ara yesilcay
Aksam 18 de 1 tabak firinda tavuk sebze
Bol salata cacik
Son ara 19.30 elma yarim por
hastaneye geldim simdi dışarıdayimGünaydın bitanemdışarı baktin mi nasıl kar durumları kar var mı kar Butun kızlar toplanıp bahçede kartopu oynayabilir miyik
Afiyet olsun bitanemKuzummm sağolasın. Boş dersim var sandvicim de tam buğday lavastan bugün, 10dkda hallederim hehehe
GErcekten mi? Bilmem ki bana cok farkli gelmedi ama. Ben tat konusunda cok usta degilimdir ama. Fiyat olarak et alimi Turkiyeden cok daha uygun orasi kesin de tadinda degisiklige cok dikkat etmedim inan.Ya çok saçma ama etin tadını merak ettim şu an. Bir arkadaşım Bakü'ye yerleşti bir süre önce. Etin tadı çok güzel ve değişik Türkiye'de yediğimiz şey et değilmiş dedi de. Polonya'da nasıl acaba
Sagol canim.afiyet olsun
Sağolasın canım.Sanada geçmiş olsun canım aman dikkat et.Buz gibi vallayürüyecek gibi degil dün öğlen biraz yürüdüm ondan sonra
Benimde bacagim agrıyprdu hasta olacagımı işaret oldugu bilmiyordum
Bu arada seninde geçmiş olsun kaptanım
Saol kaptanım
Kesinlikle abla muhtemelen öyle oluyorÖyle zaten nomissizBeni kaç kere kandırdı artık inanmıyorum yapmam gerekeni yapıyorum canım. Bir gecede bir buçuk kilo gittiğine şahidim. Sanırım yağ hücreleri eriyor yerine su dolup şişiyor sonra bummmmmm
Çok güzel canım afiyet olsunGunaydin kizlar fun yine uyuyalalmisim hemen dunku menumu yazayim
Aralikli oruca basladim
Ilk ogun 12 de et sote 4 kasik bulgur pilavi
Ara yesilcay
Aksam 18 de 1 tabak firinda tavuk sebze
Bol salata cacik
Son ara 19.30 elma yarim portakal
Eki Görüntüle 2987291
Allah her daim sağlıkla muhabbet edeceğimiz günler nasip etsin.Oyyyyyyyyyyy şımracam şimdiiii
Bu tarif yazın güzel olur soğuk içileceği için dolaptan çıkarıp beklersek kışın ble içeriz aslında hemde doyurucu bir tarifhocam deneyelim bence bunuda.
Bugün kabak detoksu yaacam gene
Günaydınlarrr kuzumm
Çok sağol hocam ne mutlu bana o zaman
bende hep görürüdüm seni bak burada daha çok karşılaşıp muhabbetler edebiliyoruz.
Hasta misin canimhastaneye geldim simdi dışarıdayim
ama kar yok
Hahaha doğrudur canım saçma bir soruydu zatenGErcekten mi? Bilmem ki bana cok farkli gelmedi ama. Ben tat konusunda cok usta degilimdir ama. Fiyat olarak et alimi Turkiyeden cok daha uygun orasi kesin de tadinda degisiklige cok dikkat etmedim inan.
Niye tatlım geçmiş olsun.hastaneye geldim simdi dışarıdayim
ama kar yok
Sabir tasi dene canim . Aktardan al cay tabagina 1ck kadarinin islat cikan yesilimtraknsuyu sur . Kokusuz rensiz ama emdikce berbat bir tat. Annecim sutler artik bozulmus iyyy filan deyince bir iki deneme sonrasi vazgciyor. Oglumu oyle kestim simdi 2 gun once ablam kizini bu yontemle kesti memeden .22 ay dolacak . Kestiğimde 22,5 aylık olacak muhtemelen.. valla bende kara kara onu düşünüyorum.çünkü benim kızım emerek uyuyor asıl problem orada başlıyor işte. Ama yapacak birşey yok. Planım şöyle 1 hafta gündüz yatana kadar hiç emmeyecek(zaten çalıştığım için beni gündüz görmüyor ama eve gelince hemen memeye saldırıyordu onuda engelleyeceğim). 2. Haftada geceyi keseceğim. İnşallah kolay olur.Rabbim yardımcım olsun.senin bebek kaç aylık
Günaydın canimGunaydin herkese
Canım benim şifa olsun. Bu ilacı evden eksik etmeyeyim hem de c vitamini ihtiva ediyor. İburamin diye bir kış ilacım vardı o da burun akıntısına iyi geliyordu. Bununkine benzer etkileri var.Gecen kötüyüm dedim ya abla bende ayni ilactan ictim iyi geldi
Sağol ablacim sanada sifa olsun insallahCanım benim şifa olsun. Bu ilacı evden eksik etmeyeyim hem de c vitamini ihtiva ediyor. İburamin diye bir kış ilacım vardı o da burun akıntısına iyi geliyordu. Bununkine benzer etkileri var.
Ne vermisler canim . Hepiniz mi hastasinizSağol ablacim sanada sifa olsun insallah
Annemde ibucold alacakti bunu vermisler eczaneden
Annem evde bulunsun diye soguk alginligi ilaci almisti gecen hafta canim da elhan ablanin ictigi ile ayniymisNe vermisler canim . Hepiniz mi hastasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?