Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

GErcekten mi? Bilmem ki bana cok farkli gelmedi ama. Ben tat konusunda cok usta degilimdir ama. Fiyat olarak et alimi Turkiyeden cok daha uygun orasi kesin de tadinda degisiklige cok dikkat etmedim inan.

Buz gibi vallayürüyecek gibi degil dün öğlen biraz yürüdüm ondan sonra
Benimde bacagim agrıyprdu hasta olacagımı işaret oldugu bilmiyordum
Bu arada seninde geçmiş olsun kaptanım

Saol kaptanım
Sağolasın canım.Sanada geçmiş olsun canım aman dikkat et.
Kesinlikle abla muhtemelen öyle oluyor Dediğin gibi tartıya takılmadan devam edeceksin
Çok güzel canım afiyet olsun

Allah her daim sağlıkla muhabbet edeceğimiz günler nasip etsin. kabak doğru seçim bugün için. Güzel sonuçlar olsun inşallah. Detoks çorbası evet yazın serin serin iyi gider. O zamana unuturuz bence de ılık ılık icebiliriz bu mevsimde.

Sabir tasi dene canim . Aktardan al cay tabagina 1ck kadarinin islat cikan yesilimtraknsuyu sur . Kokusuz rensiz ama emdikce berbat bir tat. Annecim sutler artik bozulmus iyyy filan deyince bir iki deneme sonrasi vazgciyor. Oglumu oyle kestim simdi 2 gun once ablam kizini bu yontemle kesti memeden .

Gecen kötüyüm dedim ya abla bende ayni ilactan ictim iyi geldi
Canım benim şifa olsun. Bu ilacı evden eksik etmeyeyim hem de c vitamini ihtiva ediyor. İburamin diye bir kış ilacım vardı o da burun akıntısına iyi geliyordu. Bununkine benzer etkileri var.

Canım benim şifa olsun. Bu ilacı evden eksik etmeyeyim hem de c vitamini ihtiva ediyor. İburamin diye bir kış ilacım vardı o da burun akıntısına iyi geliyordu. Bununkine benzer etkileri var.
Sağol ablacim sanada sifa olsun insallah
Annemde ibucold alacakti bunu vermisler eczaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…