Az önce gittim Bergen dinledim bı dertlendim sormaAllah affediyor, tartı affetmiyor.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce gittim Bergen dinledim bı dertlendim sormaAllah affediyor, tartı affetmiyor.![]()
Biber dolmalarını götüren sen miydin?Ama o ozamandi ben uyku ilacı kullanıyorum malesef ondan dolayı aşırı iştah açıyor ve aciktiriyor
Kaptanın iyisi kötüsü olmaz kazananı kaybedeni olur.Mavi boncuklarim herşey için hepinize çok teşekkür ederim iyi bir kaptan olmadığımı biliyorum ama sayenizde güzel şeyler başardım
Cordelia
fesang
Elhan
Amine Busra
DeryaOnDiet
O oya17
dolunaydagel
ugurbocuuu ve yollarımız ayrılmış olsa bile geçirdiğimiz süre için
pastelfit Teşekkür ederim hepinize
![]()
Evet ama ozaman misafir vardı şimdi çok kötü oldum yaBiber dolmalarını götüren sen miydin?Ee yani tabi ki kilo alırsın.
![]()
Hani sık sık balkona çıkıp konusmani beklemedim desem yalan olur elsaanam ama malum gar gış giyamet ayağın kayar üsütürsün falan neyse de ..ben senin kanatlarının altında olmaktan gayet memnunum. Ayrılıklar sevdaya dahilmiş olsun anam ayrılsak da beraberiz inşallah yarın zafer halayini beraber çekerikMavi boncuklarim herşey için hepinize çok teşekkür ederim iyi bir kaptan olmadığımı biliyorum ama sayenizde güzel şeyler başardım
Cordelia
fesang
Elhan
Amine Busra
DeryaOnDiet
O oya17
dolunaydagel
ugurbocuuu ve yollarımız ayrılmış olsa bile geçirdiğimiz süre için
pastelfit Teşekkür ederim hepinize
![]()
Özledim halay çekmeyi.Hani sık sık balkona çıkıp konusmani beklemedim desem yalan olur elsaanam ama malum gar gış giyamet ayağın kayar üsütürsün falan neyse de ..ben senin kanatlarının altında olmaktan gayet memnunum. Ayrılıklar sevdaya dahilmiş olsun anam ayrılsak da beraberiz inşallah yarın zafer halayini beraber çekerik![]()
Bir iki sallamaya da razıyım hadi inşallahÖzledim halay çekmeyi.![]()
Aslında bende öyle yaparım diye düşündüm ama nedense pek bi utangaç kaldımHani sık sık balkona çıkıp konusmani beklemedim desem yalan olur elsaanam ama malum gar gış giyamet ayağın kayar üsütürsün falan neyse de ..ben senin kanatlarının altında olmaktan gayet memnunum. Ayrılıklar sevdaya dahilmiş olsun anam ayrılsak da beraberiz inşallah yarın zafer halayini beraber çekerik![]()
Ya canım geçen gün atlas baktım oğlum için. Bak sana yemin ederim atlası elime aldığımda ilk Tufanbeyli'ye baktım.Aslında bende öyle yaparım diye düşündüm ama nedense pek bi utangaç kaldım![]()
İkinci kaptanlığında utangaçlık falan hiçbir şey kalmayacak kaptanım.Aslında bende öyle yaparım diye düşündüm ama nedense pek bi utangaç kaldım![]()
Yok kuzum, o zaman almayım.Masterfitte 8000 adim atiyoruz 5 gun boyunca
Ama yuzde 0.1-0.2 gibi oranla etkiliyor
Önemli olan kilo vermek
Zorunlu tutarak spor yapmayi artırıyoruz burda
Zorunlu olmayinca spor yapan kisi sayisi azaliyor
Vaktim kalmıyor canımBen alt sınıra kadar yürüyorum 8000 adim sen de gel hem yürü hem de verdiğimiz kiloları yarıştıralım
Daha iyiyiz canım çok şükür ama tam toparlanamadik bir türlü bol yatisli geçiyor günlerim12 Ocak Özet
Amine Busra 7 kilo almış. Masterfite dönüyor.
Hoşgeldin beybi.
@EppekArasi diyete yeniden başladı ama poğaça falan yemiş. Kafam karıştı benim.
@fesanf regl olmuş. Tartıdan endişeli.
dolunaydagel online gözüküyor ama o sırada derste imiş.
K KarlarKralicesi kraliçem nerdesin?
Zipzip- biraz daha iyi hissediyor.
@Mefkurem çok yoğun. Allah yardımcısı olsun.
askrhpozitif hafif hasta idi. Herkes nasıl oldu canım?
@Migim yitiksifa kilo.aldirmis. bıraktı. En iyisi dengeli beslenmek diyor.
@60kiloyum kaçamakli bir hafta geçirdi ve şimdi kayıp.
Kahve __Kokusu yoğun. Sporu ve bizi ozledi.
pastelfit birazcık hasta. Geçmiş olsun.
Elhan yumurta diyetini bozduran eşini bosayacakti Allah'tan dava harclarina zam gelmiş.
@aypare ackerman kalbi ağrıyor doktora gitti. Güzel haber bekliyoruz.
Devam edebilir... Etmeyedebilir.![]()
Sen yatmadın mı daha
Daha iyiyiz canım çok şükür ama tam toparlanamadik bir türlü bol yatisli geçiyor günlerim![]()