Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mavi boncuklarim herşey için hepinize çok teşekkür ederim iyi bir kaptan olmadığımı biliyorum ama sayenizde güzel şeyler başardım 😊
Cordelia Cordelia
fesang fesang
Elhan Elhan
Amine Busra Amine Busra
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
O oya17
dolunaydagel dolunaydagel
ugurbocuuu ugurbocuuu ve yollarımız ayrılmış olsa bile geçirdiğimiz süre için pastelfit pastelfit Teşekkür ederim hepinize 💞💞💞
Hani sık sık balkona çıkıp konusmani beklemedim desem yalan olur elsaanam ama malum gar gış giyamet ayağın kayar üsütürsün falan neyse de ..ben senin kanatlarının altında olmaktan gayet memnunum. Ayrılıklar sevdaya dahilmiş olsun anam ayrılsak da beraberiz inşallah yarın zafer halayini beraber çekerik :halay::halay::halay:

Hani sık sık balkona çıkıp konusmani beklemedim desem yalan olur elsaanam ama malum gar gış giyamet ayağın kayar üsütürsün falan neyse de ..ben senin kanatlarının altında olmaktan gayet memnunum. Ayrılıklar sevdaya dahilmiş olsun anam ayrılsak da beraberiz inşallah yarın zafer halayini beraber çekerik :halay::halay::halay:
Özledim halay çekmeyi. :halay::halay::halay::halay:

Aslında bende öyle yaparım diye düşündüm ama nedense pek bi utangaç kaldım 🤷‍♀️

Masterfitte 8000 adim atiyoruz 5 gun boyunca
Ama yuzde 0.1-0.2 gibi oranla etkiliyor
Önemli olan kilo vermek 🤗

Zorunlu tutarak spor yapmayi artırıyoruz burda
Zorunlu olmayinca spor yapan kisi sayisi azaliyor
Yok kuzum, o zaman almayım.
Yürüyüş yapmak çok istiyorum fakat işim bitmiyor, gece çok uyanık kalıyorum, uykumu alamıyorum, sabah geç kalkınca işim yetişmiyor

Ben alt sınıra kadar yürüyorum 8000 adim sen de gel hem yürü hem de verdiğimiz kiloları yarıştıralım
Vaktim kalmıyor canım
Eşim ve iki oğlum var, vardiyalı çalışıyorlar, biri gidiyor, biri geliyor, evim 2 katlı, 2 de kedim var, erkek olan sabaha kadar bağırıyor, uyutmuyor.
Yani yürüyüş yaza kaldı

Bugunku menum
08:00- yagda 1 yumurta, 3 dilim peynir, domates, yesillik, 2 tk recel, 1 tane krep
17:30- 2 kase kremali donates corbasi, 1 kase lahana salatasi, 2 tane avuc ici kadar peyirli tavuk sarmasi, 10 tane kadar patates cipsi
19:00- 2 tane alkollu kokteyl

Su:1 lt
Spor: 12800 adim
20dk yuzme
Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• B59627AE-FDB7-40E3-BEE3-B4E2FE7FAD4A.webp
    B59627AE-FDB7-40E3-BEE3-B4E2FE7FAD4A.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 34
12 Ocak Özet
Amine Busra Amine Busra 7 kilo almış. Masterfite dönüyor.
Hoşgeldin beybi.
@EppekArasi diyete yeniden başladı ama poğaça falan yemiş. Kafam karıştı benim.
@fesanf regl olmuş. Tartıdan endişeli.
dolunaydagel dolunaydagel online gözüküyor ama o sırada derste imiş.
K KarlarKralicesi kraliçem nerdesin?
Zipzip- Zipzip- biraz daha iyi hissediyor. 😘
@Mefkurem çok yoğun. Allah yardımcısı olsun.
askrhpozitif askrhpozitif hafif hasta idi. Herkes nasıl oldu canım?
@Migim yitiksifa kilo.aldirmis. bıraktı. En iyisi dengeli beslenmek diyor.
@60kiloyum kaçamakli bir hafta geçirdi ve şimdi kayıp.
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu yoğun. Sporu ve bizi ozledi.
pastelfit pastelfit birazcık hasta. Geçmiş olsun.
Elhan Elhan yumurta diyetini bozduran eşini bosayacakti Allah'tan dava harclarina zam gelmiş. 😊
@aypare ackerman kalbi ağrıyor doktora gitti. Güzel haber bekliyoruz.
Devam edebilir... Etmeyedebilir. 🤭
Daha iyiyiz canım çok şükür ama tam toparlanamadik bir türlü bol yatisli geçiyor günlerim 🤷

Back
X