- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
OyyyyyBizim için de sarıl oğluna.Belki bu ay ben de sarilabilirim oğluma... Anne işlerimi ayarlarsam Şubat tatilinde gelirim demişti . İki defa sarilmama izin veriyor bir geldiğinde bir de giderken ...o da yetiyor...
Evet eveeett masterfite devam kaptanımEksin cook guzel tebrik ederim canim
Masterfite ekliyorum 7 li rakamları da göreceğiz insallah birlikte
Günaydın canim hayirli cumalarGünaydın hayırlı cumalar.
Guzel eksi tebrik ederim canim
Teşekkür ederim canım ❤Guzel eksi tebrik ederim canim
Süpersin tebrik ediyorumEki Görüntüle 2988014 geçen cuma 86
Bu cuma 84.8
Fark -1.2
Zipzip- K KarlarKralicesi
Bu 84'lü rakamlar benim için duygusal manada çok değerli90 altına indiğimde bir daha 90li rakamları görmemek üzere vedalaştim. Şimdi de 85 üzeri ile vedalaşıyorum
Harikasın canım tebrik ediyorum hedefin kaç bilmiyorum inşallah 7li rakamlardan kurtulduğun günü görürüz beraberEki Görüntüle 2988014 geçen cuma 86
Bu cuma 84.8
Fark -1.2
Zipzip- K KarlarKralicesi
Bu 84'lü rakamlar benim için duygusal manada çok değerli90 altına indiğimde bir daha 90li rakamları görmemek üzere vedalaştim. Şimdi de 85 üzeri ile vedalaşıyorum
Yaaaa çok duygulandım canım benim Allah kavuştursunBizim için de sarıl oğluna.Belki bu ay ben de sarilabilirim oğluma... Anne işlerimi ayarlarsam Şubat tatilinde gelirim demişti . İki defa sarilmama izin veriyor bir geldiğinde bir de giderken ...o da yetiyor...
Günaydın ablacımGünaydınlar hanımlar
Hayırlı cumalar aşkitomGünaydın hayırlı cumalar.
Hoşgeldin canımgünaydın kızlar gelemedim kaç gündür çok yoğundum
sabah 57.80 çıktım ama çekemedim fotoğrafç
GünaydınlarHarikasın canım tebrik ediyorum hedefin kaç bilmiyorum inşallah 7li rakamlardan kurtulduğun günü görürüz beraber
Yaaaa çok duygulandım canım benim Allah kavuştursun
Günaydın ablacım
Hayırlı cumalar aşkitom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?