- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.055
- 1.423
- 60
Tempolu olmasi önemli değilTempolu yürüyüş yapamayabilirim ama normalde günlük en az 5000 adım atıyorum evin içinde işler ve bebekle . O sayilir mi
Tebrikler canım 500 olsun bizim olsunGeçen hafta 82.5 diye hatirliyorum ama listede 82.9 yaziyor
Bugun 82.0
Yanlis hatirliyor da olabilirim
Eki Görüntüle 2988129
Canım doydun muEki Görüntüle 2988096
Kizlar bugünkü kahvaltim sizce çay icmelimiyim
Olur tabi ki, evi süpürürken iki tur fazla dönerim 8000 yaparım ben onuTempolu olmasi önemli değil
Biraz zorlarsan 8000 de olur
Tamamdir canim aksama belli olur takiminOlur tabi ki, evi süpürürken iki tur fazla dönerim 8000 yaparım ben onu
Tamamdır Kaptanım
Afiyet olsun o boşluklara evde varsa yeşillik peynir koyabilirsin gözüme az göründü nedense.Eki Görüntüle 2988096
Kizlar bugünkü kahvaltim sizce çay icmelimiyim
Noldu bebeğimModum düşük benimmoralim bozuldu
Bozma moralini canimModum düşük benimmoralim bozuldu
Noldu bebeğim
Bozma moralini canim
Aminnn canım hayırlı cumalarHerkese günaydınherkese hayırlı cumalar olsun inşallah Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin sağlıklı bir şekilde istediğimiz görüntüye ve kiloya düşürsun insalllaaaahhhh AMiN..
Günaydın canım. Hayırlı Cumalar amin inşallahHerkese günaydınherkese hayırlı cumalar olsun inşallah Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin sağlıklı bir şekilde istediğimiz görüntüye ve kiloya düşürsun insalllaaaahhhh AMiN..
Hayırlı cumalarAminnn canım hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?