Migi gülme abla terliği geliyor bak.
Öncelikle mavi kaptani seçeceksinAyyy çok mutlu oldum ne yapmam gerekiyor kırmızı takimi ben mi seçeceğim
Önce zillerini takıp bir güzel oyna.Ayyy çok mutlu oldum ne yapmam gerekiyor kırmızı takimi ben mi seçeceğim
MasterFit Yarışması 18.Etap MasterFit 1 ugurbocuuu 2 Amine Busra 3 @60kiloyum 4 Elhan 5 pastelfit 6 @aytozuvegece 7 @DeryaOnDiet 8 @dolunaydagel 9 @oya17 10 @UcurtmaAvcisii 11 @MaYa_MiLa 12 @KarlarKralicesi 13 Aomine Daiki 14 @Migim Sarı Takım 1 @fesang 2 Zipzip- Yeşil Takım 1 @gezegenfeza 2 @Emma3 3 @limonlutarcinlikek 4 @Nefesimmmsin 5 @Tutku44 6 @Sonsuz umut
Teşekkür ederim sağolGüle güle kullan.
Mavi takim kaptanı miiiiii immmmm kimi seçsemÖnce zillerini takıp bir güzel oyna.
Sonra gözüne kestirdigini alırsın takımına.
Kaptanligin hayırlı olsun canım
MasterFit Yarışması 18.Etap MasterFit 1 ugurbocuuu 2 Amine Busra 3 @60kiloyum 4 Elhan 5 pastelfit 6 @aytozuvegece 7 @DeryaOnDiet 8 @dolunaydagel 9 @oya17 10 @UcurtmaAvcisii 11 @MaYa_MiLa 12 @KarlarKralicesi 13 Aomine Daiki 14 @Migim Sarı Takım 1 @fesang 2 Zipzip- Yeşil Takım 1 @gezegenfeza 2 @Emma3 3 @limonlutarcinlikek 4 @Nefesimmmsin 5 @Tutku44 6 @Sonsuz umut
Büşra olsun o zamanugurbocuuu ilk 14 kisiden bir kaptan secebilir misin
Büşra olsun o zaman
Hayırlı olsun canımBüşra olsun o zaman
Abla biraz once babam aradi amcam vefat etmis, esimin qmcasijida bugun defnediyorlar . Ciddi anlamda yipratici oldu artik hastalar vefatlar birazcik dinlenip gelecegim sozMigi gülme abla terliği geliyor bak.
Bir düzene girecek inşallah.
Sen zaten baya adaptesin
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canimYok valla yok tukendim
Abla biraz once babam aradi amcam vefat etmis, esimin qmcasijida bugun defnediyorlar . Ciddi anlamda yipratici oldu artik hastalar vefatlar birazcik dinlenip gelecegim soz
Allah rahmet eylesin basın sağolsun canımYok valla yok tukendim
Abla biraz once babam aradi amcam vefat etmis, esimin qmcasijida bugun defnediyorlar . Ciddi anlamda yipratici oldu artik hastalar vefatlar birazcik dinlenip gelecegim soz
Sagolun canlar moralinizi bozmak istemiyorum toparlanip donerimBasiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canim
Tamam canim biraz kafani dinle bekliyoruzSagolun canlar moralinizi bozmak istemiyorum toparlanip donerim
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun.Yok valla yok tukendim
Teşekkürler ablacımBüyük kaptanım ellerine sağlık.
Tüm yarışmacıları tebrik ederim.
@KarlarKralicesi canımbasarini tebrik ederim.
Aomine Daiki daydaycim seni de çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?