- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim acaba onun rehavetine mi kapildim :) yav azcik dikkat etmeyince hemen aliyorumAaa dogum gunun mu vardi nice mutlu senelere canim
Bugundem itibaren dikkat edersin![]()
Sagol canimİyi ki doğdun canimm mutlu yıllar![]()
Tesekkurler canimNice mutlu sağlıklı yaşların olsun![]()
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin canımAbla biraz once babam aradi amcam vefat etmis, esimin qmcasijida bugun defnediyorlar . Ciddi anlamda yipratici oldu artik hastalar vefatlar birazcik dinlenip gelecegim soz
Boyuna gore kilonda iyi canim bence birazda onun rahatligi var uzerindeEvet canim acaba onun rehavetine mi kapildim :) yav azcik dikkat etmeyince hemen aliyorum
Tesekkurler canim benim
Sagol canim
Tesekkurler canim
Başınız sağolaun eppek Allah sabirlar diliyorumYok valla yok tukendim
Abla biraz once babam aradi amcam vefat etmis, esimin qmcasijida bugun defnediyorlar . Ciddi anlamda yipratici oldu artik hastalar vefatlar birazcik dinlenip gelecegim soz
Elhan pastel 60kilo aytozu aomia ve kraliçe bnm takımında olsunugurbocuuu ilk 14 kisiden bir kaptan secebilir misin
Daha seçimler başlamadı ki sırrı söylememeliydin büşra alabilirElhan pastel 60kilo aytozu aomia ve kraliçe bnm takımında olsun
Oyle olmuyor işte canimElhan pastel 60kilo aytozu aomia ve kraliçe bnm takımında olsun
Geçen anlattığın hastalar ...Yok valla yok tukendim
Abla biraz once babam aradi amcam vefat etmis, esimin qmcasijida bugun defnediyorlar . Ciddi anlamda yipratici oldu artik hastalar vefatlar birazcik dinlenip gelecegim soz
Bu kaptan uyanık çıktıElhan pastel 60kilo aytozu aomia ve kraliçe bnm takımında olsun
ben bilmem kim kaparsa o alacak
Harikasın canım.
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Ben seni hep öperim kiTeşekkürler ablacım![]()