Eppekcim başın sağolsun canım benimYok valla yok tukendim
Abla biraz once babam aradi amcam vefat etmis, esimin qmcasijida bugun defnediyorlar . Ciddi anlamda yipratici oldu artik hastalar vefatlar birazcik dinlenip gelecegim soz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eppekcim başın sağolsun canım benimYok valla yok tukendim
Abla biraz once babam aradi amcam vefat etmis, esimin qmcasijida bugun defnediyorlar . Ciddi anlamda yipratici oldu artik hastalar vefatlar birazcik dinlenip gelecegim soz
Hay maşallahEki Görüntüle 2988364
geçen cuma günü : 98,4 Kğ
bugün : 97,3 Kğ
Fark : - 1.100 Gr
Zipzip-
Cordelia
Aomine Daiki
Helal olsun canim calisiyorsun normal yogunlukta unutmanmerhaba kızlar sabah erkenden tartıldım ama işe geldi koşturmaktan tamamen unutmuşum zaten bu aralar çok unutkan oldum kusura bakmayın hakkınızı helal edin
başın sağolsun canımYok valla yok tukendim
Benim varsa helal olsun.merhaba kızlar sabah erkenden tartıldım ama işe geldi koşturmaktan tamamen unutmuşum zaten bu aralar çok unutkan oldum kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Helal olsun çalışıyorsun bide buraya bakıyorsunmerhaba kızlar sabah erkenden tartıldım ama işe geldi koşturmaktan tamamen unutmuşum zaten bu aralar çok unutkan oldum kusura bakmayın hakkınızı helal edin
teşekür ederim canım benimHarikasın canım.![]()
hadi ya ortalamaya dahil olamadımmı şimdi çok üzüldüm bunaEksin cok guzel tebrik ederim canim
Gec geldin ortalamaya dahil edemedik
Masterfite katilacak misin
teşekkür ederim canım benimHay maşallah
Tebrikler canım![]()
anlayışın için çok teşekkür ederim çok iyisinHelal olsun canim calisiyorsun normal yogunlukta unutman
sağol canım baktıracam ama bu ara o kadar şey üstüste geldiki ondan olduğunu düşünüyorumBenim varsa helal olsun.Vitaminlerine baktır tatlım.
Sürpriz atGünaydın tatlım.
Kim demiş.
Seni etiketliyorum diye gülüyorlardi bana.
Ne renk?
Ekside olman çok güzel.
İnşallah canım. İyileş hele.
Maşallah.
Neden böyle oldu?![]()
sağol canım benimHelal olsun çalışıyorsun bide buraya bakıyorsun![]()
Doğru seçim yaptın canım. Büşra kaptan olunca içinden başka bir Büşra çıkıyor.Sen zaten baya adaptesinAmine Busra şimdi kaptan olunca sorumluluk altında kalır kaçamak yapamaz her kaçamak yaptığında üzülüyor
Bak busracik artık sen bir kaptansın kaç kişinin kaptanı ona göre sakin kaçamak yapma
Ortalama sonucunu değiştirmezdi zaten canim uzulmene gerek yokteşekür ederim canım benim
hadi ya ortalamaya dahil olamadımmı şimdi çok üzüldüm buna
masterfite katılıyorum canım
teşekkür ederim canım benim
anlayışın için çok teşekkür ederim çok iyisin
sağol canım baktıracam ama bu ara o kadar şey üstüste geldiki ondan olduğunu düşünüyorum