Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalar herkese. Kilo verme yoluna girdim ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendimi burada buldum. Kolesterol ilacına başladım geçen hafta, doktor yönlendirmesiyle diyetisyene gidiyorum ama onunla amacımız kolesterolü düzene sokmak, maalesef kalori hesabı bile yapılmadı..
Kurallarınızı okudum. Eğer beni de aranıza alırsanız kilo vermem konusunda oldukça yardımcı olacağınızı düşünüyorum.

Merhabalar herkese. Kilo verme yoluna girdim ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendimi burada buldum. Kolesterol ilacına başladım geçen hafta, doktor yönlendirmesiyle diyetisyene gidiyorum ama onunla amacımız kolesterolü düzene sokmak, maalesef kalori hesabı bile yapılmadı..
Kurallarınızı okudum. Eğer beni de aranıza alırsanız kilo vermem konusunda oldukça yardımcı olacağınızı düşünüyorum.
Hosgeldin aramıza ilk sayfadaki kurallari okuduysan formu doldurabilir misin taniyalim seni 🤗

Hoşgeldin canım. İlk sayfadaji formu doldurur musun seni tanıyalım. ♥️

Hoşgeldinnnnn

Tabiki.
Adım : Elif
Boy: 165
Kilo :89.6
Hedef Kilo : 65
Medeni Durumum : Evliyim
Meslek : Memurum
Çocuk Sayısı : 1 (5 yaşında bir kızım var)
Kilo Alma Nedeni : Gece yeme alışkanlığı, abur cubura düşkünlük bir de hareketsizlik.
Sağlık Sorunu : Kolesterol İlacı Kullanıyorum, bir de hipotiroidi var.
Kilo vermeyi isteme nedeni : Vücut ağrılarımdan kurtulmak, daha sağlıklı bir birey ve enerjik bir anne olmak.

Sanırım her şeyi anlattımHoppa

Kizlaaar açılın beklediğimiz dombilikuşumuz geldi . :KK68::KK68::KK68:
Dombilicim kilo verdikçe kolesterolun kendiliğinden düzene girecek. İyi yapmışsın gelmekle. Hayırlı olsun iyi ki geldin. 😘

Kizlaaar açılın beklediğimiz dombilikuşumuz geldi . :KK68::KK68::KK68:
Dombilicim kilo verdikçe kolesterolun kendiliğinden düzene girecek. İyi yapmışsın gelmekle. Hayırlı olsun iyi ki geldin. 😘
Teşekkür ederim. Aileden genlerime işlediği için zaten hep 250, 260 civarındaydı. son bir kaç ayda 10 kilocuk alınca 330 lara zıpladı namussuz.. Eminim ki kilo verince tekrar düşecektir.

Tabiki.
Adım : Elif
Boy: 165
Kilo :89.6
Hedef Kilo : 65
Medeni Durumum : Evliyim
Meslek : Memurum
Çocuk Sayısı : 1 (5 yaşında bir kızım var)
Kilo Alma Nedeni : Gece yeme alışkanlığı, abur cubura düşkünlük bir de hareketsizlik.
Sağlık Sorunu : Kolesterol İlacı Kullanıyorum, bir de hipotiroidi var.
Kilo vermeyi isteme nedeni : Vücut ağrılarımdan kurtulmak, daha sağlıklı bir birey ve enerjik bir anne olmak.

Sanırım her şeyi anlattımHoppa
Aaa adasim gelmiş hosgeldin tekrardan
Insallah hedefine birlikte ulaşırız 🥰🥰

Teşekkür ederim. Aileden genlerime işlediği için zaten hep 250, 260 civarındaydı. son bir kaç ayda 10 kilocuk alınca 330 lara zıpladı namussuz.. Eminim ki kilo verince tekrar düşecektir.
Canım bir an önce çaresine bakmakla iyi etmişsin. Yazdığın rakam tehlikeli. Adım yarisimiza da katil çok faydası olacaktır. :super:

Back
X