Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaşama daha çok var amaaa@ugurbocuuu bakiyorumda herkesi toplamişsinhani bana hani bana :)
Şimdi burada yok sanırım. Akşam musait olunca seçeriz artik
Hosgeldin aramıza ilk sayfadaki kurallari okuduysan formu doldurabilir misin taniyalim seniMerhabalar herkese. Kilo verme yoluna girdim ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendimi burada buldum. Kolesterol ilacına başladım geçen hafta, doktor yönlendirmesiyle diyetisyene gidiyorum ama onunla amacımız kolesterolü düzene sokmak, maalesef kalori hesabı bile yapılmadı..
Kurallarınızı okudum. Eğer beni de aranıza alırsanız kilo vermem konusunda oldukça yardımcı olacağınızı düşünüyorum.
Hoşgeldin canım. İlk sayfadaji formu doldurur musun seni tanıyalım.Merhabalar herkese. Kilo verme yoluna girdim ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendimi burada buldum. Kolesterol ilacına başladım geçen hafta, doktor yönlendirmesiyle diyetisyene gidiyorum ama onunla amacımız kolesterolü düzene sokmak, maalesef kalori hesabı bile yapılmadı..
Kurallarınızı okudum. Eğer beni de aranıza alırsanız kilo vermem konusunda oldukça yardımcı olacağınızı düşünüyorum.
HoşgeldinnnnnMerhabalar herkese. Kilo verme yoluna girdim ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendimi burada buldum. Kolesterol ilacına başladım geçen hafta, doktor yönlendirmesiyle diyetisyene gidiyorum ama onunla amacımız kolesterolü düzene sokmak, maalesef kalori hesabı bile yapılmadı..
Anamm bundan sonra her perşembe lahmacun arası kısır üzeri patates kızartması yiyeceğim.
Kizlaaar açılın beklediğimiz dombilikuşumuz geldi .Merhabalar herkese. Kilo verme yoluna girdim ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendimi burada buldum. Kolesterol ilacına başladım geçen hafta, doktor yönlendirmesiyle diyetisyene gidiyorum ama onunla amacımız kolesterolü düzene sokmak, maalesef kalori hesabı bile yapılmadı..
teşekkür ederim.Hoşgeldinnnnn
Teşekkür ederim. Aileden genlerime işlediği için zaten hep 250, 260 civarındaydı. son bir kaç ayda 10 kilocuk alınca 330 lara zıpladı namussuz.. Eminim ki kilo verince tekrar düşecektir.Kizlaaar açılın beklediğimiz dombilikuşumuz geldi .
Dombilicim kilo verdikçe kolesterolun kendiliğinden düzene girecek. İyi yapmışsın gelmekle. Hayırlı olsun iyi ki geldin.![]()
Aaa adasim gelmiş hosgeldin tekrardanTabiki.
Adım : Elif
Boy: 165
Kilo :89.6
Hedef Kilo : 65
Medeni Durumum : Evliyim
Meslek : Memurum
Çocuk Sayısı : 1 (5 yaşında bir kızım var)
Kilo Alma Nedeni : Gece yeme alışkanlığı, abur cubura düşkünlük bir de hareketsizlik.
Sağlık Sorunu : Kolesterol İlacı Kullanıyorum, bir de hipotiroidi var.
Kilo vermeyi isteme nedeni : Vücut ağrılarımdan kurtulmak, daha sağlıklı bir birey ve enerjik bir anne olmak.
Sanırım her şeyi anlattım![]()
Elifim kendimi tanıtayım mi adaşinaHosgeldin aramıza ilk sayfadaki kurallari okuduysan formu doldurabilir misin taniyalim seni![]()
Kapisirsiniz artık mastarfit de rakibe olursunuzKizlaaar açılın beklediğimiz dombilikuşumuz geldi .
Dombilicim kilo verdikçe kolesterolun kendiliğinden düzene girecek. İyi yapmışsın gelmekle. Hayırlı olsun iyi ki geldin.![]()
Neredeyse eminim hedeflere ulaşılacağındanAaa adasim gelmiş hosgeldin tekrardan
Insallah hedefine birlikte ulaşırız![]()
Canım bir an önce çaresine bakmakla iyi etmişsin. Yazdığın rakam tehlikeli. Adım yarisimiza da katil çok faydası olacaktır.Teşekkür ederim. Aileden genlerime işlediği için zaten hep 250, 260 civarındaydı. son bir kaç ayda 10 kilocuk alınca 330 lara zıpladı namussuz.. Eminim ki kilo verince tekrar düşecektir.
Kuşu ürkütmeyeyim daha yeni oKapisirsiniz artık mastarfit de rakibe olursunuz![]()
Kuş kafese girdi canım buradan dönüş olmazKuşu ürkütmeyeyim daha yeni o
Pastelfit bana yetiyor artıyor da![]()
Sarımsaklı panik kilo verdiriyorAnamm bundan sonra her perşembe lahmacun arası kısır üzeri patates kızartması yiyeceğim.![]()