- 8 Eylül 2016
- 103.345
- 438.237
- 898
- 36
Siii herkesin metabolizmasi ayni degilSarımsaklı panik kilo verdiriyoryapayım bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siii herkesin metabolizmasi ayni degilSarımsaklı panik kilo verdiriyoryapayım bende
Verdim kaptanım detoks suyumu da hazırladım.Nefesimmmsin canim seni yesile ekledim ama karar verdin mi masterfit icin yazmamissin
En fazla 8000Verdim kaptanım detoks suyumu da hazırladım.Beni de MasterFit ekle ama en az ne kadar adım atmam gerekiyor acaba
Sen beni bide haftaya görrrrAnamm bundan sonra her perşembe lahmacun arası kısır üzeri patates kızartması yiyeceğim.![]()
MasterFit Yarışması 18.Etap | ||
MasterFit | ||
1 |
![]() | |
2 |
![]() | |
3 |
![]() | |
4 |
![]() | |
5 | @pastel34 | |
6 |
![]() | |
7 |
![]() | |
8 |
![]() | |
9 | O oya17 | |
10 | @UcurtmaAvcisii | |
11 |
![]() | |
12 | K KarlarKralicesi | |
13 |
![]() | |
14 | @Migim | |
15 |
![]() | |
16 |
![]() | |
Sarı Takım | ||
1 |
![]() | |
2 |
![]() | |
Yeşil Takım | ||
1 |
![]() | |
2 | @Emma3 | |
3 | @limonlutarcinlikek | |
4 |
![]() | |
5 | @Sonsuz umut |
Abla benim bebek şuan uyuyordu. Sonra uyancak, buyuk kizi almaya gitcem, gelince onlari doyurcam egleyecegimAaaaşama daha çok var amaaa![]()
Sakın sarmısaklı panik detoksu yapayım demeSarımsaklı panik kilo verdiriyoryapayım bende
İşime gücüme bakayım ben de anladım canım kolay gelsin sanaAbla benim bebek şuan uyuyordu. Sonra uyancak, buyuk kizi almaya gitcem, gelince onlari doyurcam egleyecegim![]()
Ahahah o bizde ters teper soyliyimAnamm bundan sonra her perşembe lahmacun arası kısır üzeri patates kızartması yiyeceğim.![]()
Yapacaksan peşin soyle de seni kırmızı takıma birakayimSarımsaklı panik kilo verdiriyoryapayım bende
Bu hafta takımlar bayagi kalabalik
MasterFit Yarışması 18.Etap MasterFit 1 ugurbocuuu
2 Amine Busra
3 60kiloyum
4 Elhan
5 @pastel34 6 aytozuvegece
7 DeryaOnDiet
8 dolunaydagel
9 O oya17 10 @UcurtmaAvcisii 11 Ankee
12 K KarlarKralicesi 13 Aomine Daiki
14 @Migim 15 sara_28
16 Nefesimmmsin
Sarı Takım 1 fesang
2 Zipzip-
Yeşil Takım 1 gezegenfeza
2 @Emma3 3 @limonlutarcinlikek 4 Tutku44
5 @Sonsuz umut
Sagol abla. İnşallah akşam en erken vakitte buluşuruzİşime gücüme bakayım ben de anladım canım kolay gelsin sanabiri çağırır artık
![]()
Gecen haftada kalabalıktik yine 16 kişiydik canim masterfitte sari takimla 18 kisiBu hafta takımlar bayagi kalabalik![]()
Eeeee sonuçkızlar alıntılar gitti
herkesi tebrik ediyorum
Yeni kaptanlarin kaptanliklari hayırlı olsun yine sağlık ocağına gittim yazamadım
menekse_kokusu korumada beraber miyiz
Bu kaptan uyanık çıktı![]()
Tabiki.
Adım : Elif
Boy: 165
Kilo :89.6
Hedef Kilo : 65
Medeni Durumum : Evliyim
Meslek : Memurum
Çocuk Sayısı : 1 (5 yaşında bir kızım var)
Kilo Alma Nedeni : Gece yeme alışkanlığı, abur cubura düşkünlük bir de hareketsizlik.
Sağlık Sorunu : Kolesterol İlacı Kullanıyorum, bir de hipotiroidi var.
Kilo vermeyi isteme nedeni : Vücut ağrılarımdan kurtulmak, daha sağlıklı bir birey ve enerjik bir anne olmak.
Sanırım her şeyi anlattım![]()
ayın 20sinde detaylı bakilacakEeeee sonuç
İnşallah birşey cikmayacaktir canım. Beslenmene dikkat et cok cok az yeme..ayın 20sinde detaylı bakilacak![]()
Detaylı bakılacak olması çok güzel. Altı güne her şey belli olur. Zaman kaybetmeden iyilesirsin canım.. Tekrar geçmiş olsun.ayın 20sinde detaylı bakilacak![]()
Kuşları çok severim girsin girsinKuş kafese girdi canım buradan dönüş olmaz![]()