Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok şükür maşallah gercekten çok da hızlı vermişsiniz
Hizli oldu ben bile sasirdim kendime 3 ay sabah oglen aksam spor yaptim o cok fayda etti yürüdüm 25.000 30.000 adim attigim zamanlar oldu benim .evde yurudum internetten yapmadigim spor kalmadi en son 1 ay dance ettim latin dansiyla son 15 kilomda boyle gitti. Cokda takildi kilolarim ara sira yeme duzenimi degistirdim metabolizmam hizlandi.

20-25 arasi normal kilo araligi
Kendini nerde mutlu hissediyorsan oraya kadar ilerleyebilirsin canim
benim 20 yi gormem cok zor mesela 50 kilo olamam 🤭
Benim herkes 6 kilo daha almam konusunda israr ediyorlar cok zayiflamistim kemuklerim sayiliyordu okadar yani toparladim sporu burakinca biraz şükür

Hizli oldu ben bile sasirdim kendime 3 ay sabah oglen aksam spor yaptim o cok fayda etti yürüdüm 25.000 30.000 adim attigim zamanlar oldu benim .evde yurudum internetten yapmadigim spor kalmadi en son 1 ay dance ettim latin dansiyla son 15 kilomda boyle gitti. Cokda takildi kilolarim ara sira yeme duzenimi degistirdim metabolizmam hizlandi.
Çok iyi hep kilo alıp veriyoruz ama 5 kilo 7 kilo sizin 110 ların üstünden 60 lara gelmeniz harika gerçekten
Dans ederek spor yapmayı ben de seviyorum

Bedende nasıl hissediyorsan o kiloda olursun☺️ 68 e yaklaşınca normal oluyo
Bende şimdiki halimden memnunum yıllardir göremedigim kilonun tadını çıkarıyorum 😁5 kilo verdik mi tamam daha vermeyecegim 60 olursam yakışmayacagi biliyorum
65-66 olunca sarı takımda olucam yürüyüşe katılcam ☺️

Varya gunde 4 litre su iciyodum zayifladikca bu miktar azaldi suan 1 litre anca iciyorum yetrli geliyor. Yesil caydan gina gelmisti bir ara aylarca gormek istemedim fakat vucudumun su tutmasini engelledi yesil cay malum aset donemlerimuz siskin oluyor . Ben hic siskinlik yasamadim hep engelledim bir kac gun önceden.

Varya gunde 4 litre su iciyodum zayifladikca bu miktar azaldi suan 1 litre anca iciyorum yetrli geliyor. Yesil caydan gina gelmisti bir ara aylarca gormek istemedim fakat vucudumun su tutmasini engelledi yesil cay malum aset donemlerimuz siskin oluyor . Ben hic siskinlik yasamadim hep engelledim bir kac gun önceden.
4 lt suda cok fazla aslinda ya bobrekleri yormamak lazim

IMG_20220115_104414.webp
Öksüz doyuran bir kahvaltıyla ilk öğün gömülür :kk77::kk77: Hadi buyrun beraber...:KK68:

Back
X