Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen napiyordun kız kaptankenpastelfit fitcim biz kaptanlığı fazla mı abartmışız kuzucum
Bakıyorum bizim kaptanlara hanım hanımcık dediklerini yaptırıyorlar![]()
Dün öğleden sonra hiç giremedim canım merak ettiğin için teşekkür ederimevet 3.dozu oldu ama mahvoldu yavrum ya ateşi var yerinden zor kalkıyor.
Pastelfitle sidik yarışıSen napiyordun kız kaptanken
Afiyet olsun ablacimDünkü menümü yazmayı unuttum
14 Ocak
8.00 Sade kahve
10.30 Peynir, zeytin, bir yumurta, yeşillik, domates, salatalık ,cevizli avakado, çay
12.30 Sade Türk kahvesi
16.30 Yulaf lapası
19.00 Avuç içinden az haş et , detoks suyu
Üç litreye yakın su
Daha ne olsun hepsi bu
ugurbocuuu
Zipzip-
Kordişim bugün daha iyi misin bitanemBu hastalık da aşısı dayetti artık. Geçmiş olsun canım.
![]()
Az yiyorsunDünkü menümü yazmayı unuttum
14 Ocak
8.00 Sade kahve
10.30 Peynir, zeytin, bir yumurta, yeşillik, domates, salatalık ,cevizli avakado, çay
12.30 Sade Türk kahvesi
16.30 Yulaf lapası
19.00 Avuç içinden az haş et , detoks suyu
Üç litreye yakın su
Daha ne olsun hepsi bu
ugurbocuuu
Zipzip-
İyiyim canım. Çok şükür hafif atlatıyorum. Başı. Ağrıyor. Virüsle savaşıyoruz.Kordişim bugün daha iyi misin bitanem![]()
YavrukurtlarimAfiyet olsun ablacim
Daha bir sürü eksik menu var yazilmayan![]()
Istersen test verme artık boşuna sıfırdan karantinaya girersin zaten 1 hafta olacak çekiyorsun yarıladın bundan sonra biter senin bulaşıcılıkİyiyim canım. Çok şükür hafif atlatıyorum. Başı. Ağrıyor. Virüsle savaşıyoruz.![]()
![]()
Hemen durum geciyorum 3700 adimdayimYavrukurtlarim
Etiket yapamıyorum yanlışlıkla başka birini etiketlerim kendini burda bulur alakasız diye denemiyorum
Menülerinizi atın haydiiiiii
Durum bildirisi yapın çayınızı çorbanızı yürüyüşünüzü anlık atin sayacinizi değil yürüyüşünüzü diyorum
Darısı bana birazdan cikiyourum ben deHemen durum geciyorum 3700 adimdayim![]()
Aynen öyle yapacğım dün eşimle gidecektim ama geç geldi artık vazgectim.Istersen test verme artık boşuna sıfırdan karantinaya girersin zaten 1 hafta olacak çekiyorsun yarıladın bundan sonra biter senin bulaşıcılık
Amin canım inşallahG
Minik minik adimla canım zorlama çok geçmiş olsun
Aaaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin![]()
İçti canım inşallah akşama kadar geçerBendeki etki olmus yaa cok gecmis olsun canim Allah sifa versin
Ağrı kesiici icti mi
Sağol ablam bende öyle dedim.odevleri de var şimdi ders başına söylene söylene geçtiCanim vücut antikor üretimini artırmış. Ateş ondan kaynaklı. Eskisinden daha güçlü şimdi. Ona moral ver savaşı kazanacaksın de...Çok geçmiş olsun.
Sağol canım.ister istemez etkileniyoruz yaa rabbim beterinden korusunBu hastalık da aşısı da yetti artık. Geçmiş olsun canım.
![]()
Merhaba canim
Hastamısin canım geçmiş pek yapamadım geçmiş olsunİyiyim canım. Çok şükür hafif atlatıyorum. Başı. Ağrıyor. Virüsle savaşıyoruz.![]()
![]()