Sağolasın canım Amin.Hayırlı olsun kuzum yeni işin
Samsung health varya onuda indirebilirsin oda iyi sayiyordy
Çok mu belli ettim tuhh
Herşey reyting için
Karıştırmış olabilir tabiki kaptanimda eğer öyleyse dün o kadar yazdım velilere insan bir cevap verirdi
Ceviz, keten tohumu ,mor lahana, limon, zerdeçal, yoğurt ve yoğurt suyu
Valla bizimkilerde bir tuhaf hepsi bana dokunmayan bin yaşasın modunda hiçbir şeye el atmiyorlar
İnşallah hayır kaç yerine etiket yapıştırıp yazdım birde
Ölür müsün öldürür musun böyle insanı Allah'tan 1 hafta kullanacaklar bunu
Gözüm yok kaptanlıkta, ben sporumu yapayım zayıflayayım yeter bana güzelimNehir6161 kırmızı kaptan mi olmak istiyorsun? Bence @madamhd olacak gibi. @askrhpozitif de sessiz sessiz ilerliyor. Fitt_anne aç. Bu 4 kişi favorim. Çok merak ediyorum sürpriz gelir mi?
Aaa @zeyneppk kaptanda var. Üst üste kırmızı takım kaptanı mi olacak yoksa.
Ellerine sağlık canım . Kıyasıya mücadele devam ediyor acaba ödülü kim kazanacak.24 -30 Eylül Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 2. Etap 24.09.2021 Cuma cuma cumartesi Pazar pazartesi sali Çarşamba perşembe Kırmızı Takım 1@zeyneppk kırmızı kaptan 82,5 2@Elisa83 kırmızı 65,6 3@Brzhuzur kırmızı 67,2 4@askrhpozitif kırmızı 86 5Cordelia kırmızı 59,45 6@Tutku44 kırmızı 75,7 7Nehir6161 kırmızı 74,2 8@madamhd kırmızı 79,4Kırmızı Takım ortalama Mavi Takım 1Fitt_anne mavi kaptan 71,7 2@Tutaste53 mavi 69,95 3Umutumut82 mavi 90 4@bluegreeneyes mavi 71,6 5Gurbettt42 mavi 61,7 6@ekim2009 mavi 80,4 7fantastikaaa mavi 100,7 8@Ytmz mavi 65,69 Amine Busra mavi 75,2 Mavi Takım Ortalama
Saat kaçlarda yemek yiyorsun onu çok merak ettim .Bugünki menümü vereyim kaptanlarim...
Sabah
Domates
Salatalik
Biraz peynir
3 zeytin
1 yumurta
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter
Aksam
1 tabak yogurtlu kabak
Salata
Su 2.5lt
1 fincan yesil cay da icildi.
Sporu gece yazarim.
Zipzip- E Elif_Eylul Fitt_anne
Bana ne ya o benim kilom bir kere , o kiloya düşmek için kaç ay mücade verdim ben . Çalış seninde olsun .bana yaaa ya o benim kilom olsunnnnnnn
Ne var bu menüde ben yemek falan göremedim . Bakıyorum bakıyorum yemek yok. Nerde bu yemekler...Iyi aksamlar kızlar bugünki menüm
Sabah 2 bardak ılık tarçın karanfil limonlu su
1 dilim ekmek 1/2 salatalik 1 orta boy domates 1.5parça peynir 5 zeytin 1 yumurta çay
Ara 1 mandalina
Öğle 1 tas kıymalı tarhana çorbasi 1 tas yoğurt
Ara 2 yulafli büskivi 1 fincan şekersiz sütlu kahve
Akşam 1.5 tas tarhana çorba 1 dilim ekmek
1 bardak Tarçinli karanfilli limonlu su
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Fitt_anne @
Umutcugum tarhana çorbası bukadar masum değil karbonhidrat un hamur yani yanında ekmek te yiyorsun ..Senden ricam 2 gün yeme su tarhanayi artıkIyi aksamlar kızlar bugünki menüm
1 dilim ekmek 1/2 salatalik 1 orta boy domates 1.5parça peynir 5 zeytin 1 yumurta çay
Ara 1 mandalina
3 litre su
Değerli bilgi için teşekkür ederim canım. Klorofil tozunu ilk kez duydum . Araştırıp öğreneyim.detoks olarak mutlaka klorofil tozunu deneyin. Müthiş bir ağır metal kimyasal temizleyicidir. Ayrıca hücre yaşlanmasını engelliyor. Bir haftada ciltte mükemmel sonuçlar veriyor.
Canim salatan yok. Hem emziriyorsun. Bol yeşillik olmasi lazim. Oglen yemezsen aksam olmali. Buskuvi yerine meyve ya da kuru meyve olabilir. Dut kurusu, kuru kayisi, hurma sut icinde cok iyi. Sebze de yine bagirsak içinde cok iyi. Bugun biraz protein ve karbonhidrat agirlikli olmuşIyi aksamlar kızlar bugünki menüm
Ara 1 mandalina
3 litre su
Akşam acikabilirsin. Ara öğün ekleyebilirsin saat 21.00e kadar. Afiyet olsun canimBugünki menümü vereyim kaptanlarim...
Sabah
Domates
Salatalik
Biraz peynir
3 zeytin
1 yumurta
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter
Aksam
1 tabak yogurtlu kabak
Salata
Su 2.5lt
1 fincan yesil cay da icildi.
Sporu gece yazarim.
Zipzip- E Elif_Eylul Fitt_anne
Sağolasın canım Amin.
Aynen çok kızdım o kıza. Birde kızım en çok onu severdi onunla oynardı. Yaptı bir yaramazlık
Gözüm yok kaptanlıkta, ben sporumu yapayım zayıflayayım yeter bana güzelim
Ellerine sağlık canım . Kıyasıya mücadele devam ediyor acaba ödülü kim kazanacak.
Saat kaçlarda yemek yiyorsun onu çok merak ettim .
Bana ne ya o benim kilom bir kere , o kiloya düşmek için kaç ay mücade verdim ben . Çalış seninde olsun .vermeyeceğim kilomu banane banane . Bana dah çok yakışıyor bir kere
Ne var bu menüde ben yemek falan göremedim . Bakıyorum bakıyorum yemek yok. Nerde bu yemekler...
Canim salatan yok. Hem emziriyorsun. Bol yeşillik olmasi lazim. Oglen yemezsen aksam olmali. Buskuvi yerine meyve ya da kuru meyve olabilir. Dut kurusu, kuru kayisi, hurma sut icinde cok iyi. Sebze de yine bagirsak içinde cok iyi. Bugun biraz protein ve karbonhidrat agirlikli olmuş
Ton balik, haslama tavuk, haslama sebze olabilir. Haftalik alışverişimi planlayarak yapinca ben cok zorlanmiyorum. Gecen kış cok karnabahar yemişimdir, haşlama yapip yogurtla. Yada yine sebzeleri karistirip firinda enfes oluyorBugün ev ahalisi kahvalti istedi yemekte. Onlara krep yaptim. Kendimde en masum çorbaya dayandım. Birde bebiş var kendime ekstra yemek yapsam spor yapamayacaktım.
Cuma gunu silerim canim gelmeyenleriÇok gelmeyenleri sadece menu paylasanlari muhabbete katilmayanlari silin listeden,gerek yok listede kalabaliga kizlar
Uğrasmayin diye şeyettimCuma gunu silerim canim gelmeyenleri
Niye uğraşalım ki gelmeyenle
Bir suru gunluk var hatta kendileri günlük acabilir
Yaw he he
Sagol cnm acikirsam kahve yada bitki cayi icerim. Yada yogurt yerim cnmAkşam acikabilirsin. Ara öğün ekleyebilirsin saat 21.00e kadar. Afiyet olsun canim
Eger evdeysem 10-11 arasi kahvalti yapiyorm. Isteysem kahvalti yapmiyorum. Saat 12-13 arasi ögle yemegi yiyorm. Aksami da 17-18 arasi yiyorm. Cok ekstra bi durum olmazsa yemek saatlerim degismiyor cnm.Sağolasın canım Amin.
Aynen çok kızdım o kıza. Birde kızım en çok onu severdi onunla oynardı. Yaptı bir yaramazlık
Gözüm yok kaptanlıkta, ben sporumu yapayım zayıflayayım yeter bana güzelim
Ellerine sağlık canım . Kıyasıya mücadele devam ediyor acaba ödülü kim kazanacak.
Saat kaçlarda yemek yiyorsun onu çok merak ettim .
Bana ne ya o benim kilom bir kere , o kiloya düşmek için kaç ay mücade verdim ben . Çalış seninde olsun .vermeyeceğim kilomu banane banane . Bana dah çok yakışıyor bir kere
Ne var bu menüde ben yemek falan göremedim . Bakıyorum bakıyorum yemek yok. Nerde bu yemekler...
Afiyet olsun canım nohut deyince aklima sen gelcen bundan sonraBismillahirahmanirahim
28 Eylül
12.30 2 yumurtadan 3 dilim sucukdan sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
18.00
2 kepçe nohut (bitti çok şükür kimse ağzını sürmedi)
1dilim ekmek
Artık baya nohut pişirmem
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor 35 dk leslie 105 puan
Zipzip- Cordelia Fitt_anne E Elif_Eylul
Karnibahar, brokoli, tavuk benim de en sevdiklerim. Ve cok tükettiklerim. Karnibahar gaz yapan bi yiyecek ama bebek icin sıkıntı olabilir.Ton balik, haslama tavuk, haslama sebze olabilir. Haftalik alışverişimi planlayarak yapinca ben cok zorlanmiyorum. Gecen kış cok karnabahar yemişimdir, haşlama yapip yogurtla. Yada yine sebzeleri karistirip firinda enfes oluyor
En çok bundan korkmuştumAfiyet olsun canım nohut deyince aklima sen gelcen bundan sonra
Afiyet olsun canim ❤Bismillahirahmanirahim
28 Eylül
12.30 2 yumurtadan 3 dilim sucukdan sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
18.00
2 kepçe nohut (bitti çok şükür kimse ağzını sürmedi)
1dilim ekmek
Artık baya nohut pişirmem
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor 35 dk leslie 105 puan
Zipzip- Cordelia Fitt_anne E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?