- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.812
- 548
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Menude hic salata, yogurt ,yesillik yok
İcinde nohut çalısı büyüyecek. Salata yogurt falan da yesene kuzu. Afiyet olsunBismillahirahmanirahim
28 Eylül
12.30 2 yumurtadan 3 dilim sucukdan sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
18.00
2 kepçe nohut (bitti çok şükür kimse ağzını sürmedi)
1dilim ekmek
Artık baya nohut pişirmem
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor 35 dk leslie 105 puan
Zipzip- Cordelia Fitt_anne E Elif_Eylul
Teşekkürler canımİcinde nohut çalısı büyüyecek. Salata yogurt falan da yesene kuzu. Afiyet olsun
Ton balik, haslama tavuk, haslama sebze olabilir. Haftalik alışverişimi planlayarak yapinca ben cok zorlanmiyorum. Gecen kış cok karnabahar yemişimdir, haşlama yapip yogurtla. Yada yine sebzeleri karistirip firinda enfes oluyor
Teşekkürler canımbitti şükür bitti artık baya yemem kimse yemeyince üstüme kaldı hep eşim bu tarz şeyler pek yemez binde bir yer
Karnibahar, brokoli, tavuk benim de en sevdiklerim. Ve cok tükettiklerim. Karnibahar gaz yapan bi yiyecek ama bebek icin sıkıntı olabilir.
Ayy evet evet. O bende travma yaratti zsten. Rüyamda bi ses sürekli gelsin kilolar deyip dans ediyor
Göster ona cuma günü neler kaybettiğini
Hoşgeldin ablaTık tık tık müsaade varmi
Menu
Sabah
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Aksam
3yk bulgur
5 izgara kofte
Salata
Su: 2 ltZipzip- Fitt_anne E Elif_Eylul @Cordeliaa
Afiyet olsun canim ❤Menu
Sabah
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Aksam
3yk bulgur
5 izgara kofte
Salata
Su: 2 ltZipzip- Fitt_anne E Elif_Eylul @Cordeliaa
sana daha güzel şeyler yakışır nehirim mesela 64.2Sağolasın canım Amin.
Aynen çok kızdım o kıza. Birde kızım en çok onu severdi onunla oynardı. Yaptı bir yaramazlık
Gözüm yok kaptanlıkta, ben sporumu yapayım zayıflayayım yeter bana güzelim
Ellerine sağlık canım . Kıyasıya mücadele devam ediyor acaba ödülü kim kazanacak.
Saat kaçlarda yemek yiyorsun onu çok merak ettim .
Bana ne ya o benim kilom bir kere , o kiloya düşmek için kaç ay mücade verdim ben . Çalış seninde olsun .vermeyeceğim kilomu banane banane . Bana dah çok yakışıyor bir kere
Ne var bu menüde ben yemek falan göremedim . Bakıyorum bakıyorum yemek yok. Nerde bu yemekler...
Ağzın kaymak yesin abla yakışır demisana daha güzel şeyler yakışır nehirim mesela 64.2
Göstereceyik, yeneceyikAy sorma Değişik
Göster ona cuma günü neler kaybettiğini
Hoşgeldin abla
sana her şeyin en iyisi en güzeli en mükemmeli yakışır tabi bacımAğzın kaymak yesin abla yakışır demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?