- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.162
- 798
- 36
Vallal cuma iyi degildiGozumden kacacagini mi sandin not alıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallal cuma iyi degildiGozumden kacacagini mi sandin not alıyorum![]()
Çok şükür sabahtan beri yükselmediIyi pazarlar canim
Bebegin atesi dusmedi mi![]()
Allah şifa versin hemen bitsin inşallahSagolasin canımbir güniyi bir gün kötü devam ediyoruz. Dün iyiydim bu gün hiç halim yok. Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.
Eline sağlık kuzumfakat ben bir süre yarışabileceğimi sanmıyorum.
Sagolasin canım benim
İç güveysinden halliceyiz. Yatağın içinden yazıyorum. Halsizim, evcek ağır bir grip atlatıyor gibiyiz. Bu kadarla kalır inşallah.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Maalesef pek hafif atlatmıyorum sanırım. Kv ve ben en rahatsız olanlarız sanırım. Eşim öksürüyor hapşırıyor ama ayakta maşallah. Çocuklar nispeten rahat geçiriyor.
İnşallah önümüzdeki günlerde dha iyi oluruz. Bu gün benim hastalıkta 6. Günüm. Bir gün iyiyim bir gün kötü.
Canım yatıyorum iyiyim ama başım ağrıyor. Sağol tatlım.Çok geçmiş olsun kuzumnasılsın bu gün
Bir iyi bir kötüyüm bende. Çok aptal bir hastalık. Geçmiş olsun size de.Tesekkur ederim canım
Çok şükür diyeyim. Bir gün iyi bir gün kötüyüm.
Sinüzite çevirdi galiba. Dişlerim dökülecek gibi ağrıdı. Öksürük baş ağrısı geçti gibi. Halsizlik keyifsizlk var. İnşallah o da geçer diye umuyorum.
Bugun nasil gidiyor canimen sevdiğin insan bile olsa yatılı uzun misafirlik düzeni bozuyor. daha doğrusu benin dengemi. o da eklenince bu hafta iştahım tavan yaptı. umarım kontrol altına alırım.
Sağolasın canım benim insanın böyle halini soran arkadaşlarınınnolması ne güzelSen iyi olda canim yarisma önemli değil
Bir an önce iyileşirsiniz insallah canim![]()
Aynen canım aynenBir iyi bir kötüyüm bende. Çok aptal bir hastalık. Geçmiş olsun size de.![]()
Gecmis olsun canım. Allah şifa versin. Saçlarını ıslak bırakma. Duş aldıktan hemen sonra dışarı çıkma ... mecbur kalırsan ağzını burnunu kulaklarını iyice kapatıp çık...Anne tavsiyeleri bunlar.Tesekkur ederim canım
Çok şükür diyeyim. Bir gün iyi bir gün kötüyüm.
Sinüzite çevirdi galiba. Dişlerim dökülecek gibi ağrıdı. Öksürük baş ağrısı geçti gibi. Halsizlik keyifsizlk var. İnşallah o da geçer diye umuyorum.
Acil şifalar dilerim.Bir iyi bir kötüyüm bende. Çok aptal bir hastalık. Geçmiş olsun size de.![]()
valla doğruyu söylemek gerekirse iştah tavan yaptı. regl bitti halbuki. çarşambada beri böyleyim. hem rahatsızım hem iştahım tavan.Bugun nasil gidiyor canim
Yarından itibaren daha duzenli menulerle gelirsin
Anladim canim sen kendini daha iyi biliyorsun hangi yöntem iyi gelecekse öyle devam etvalla doğruyu söylemek gerekirse iştah tavan yaptı. regl bitti halbuki. çarşambada beri böyleyim. hem rahatsızım hem iştahım tavan.
kahvaltıdan sonra çekirdekti, çerezdi, incirdi atıştırdım durdumnormale dönmek istiyorum ya valla çok sinir bir durum.
aslında öğlen yemeği, ara, akşam yemeği şeklinde devam etmek istiyordum ama sanırım olmayacak. çok acıkıyorum çünkü. sabah yine yumurtalı kahvaltı yapacağım. şu iştahı kontrol altına alayım sonra öyle devam ederim. durum bu canım![]()
5-6 kilo verdim halbuki. neden takıldım anlamadım. bari 10 kilodan sonra takılaydımAnladim canim sen kendini daha iyi biliyorsun hangi yöntem iyi gelecekse öyle devam et![]()
Havalarında etksii vardir cok sogudukaç gündür anormal bir halsizlik var. akşam yemekten sonra bir süre multi-vitamin kullanacağım. sürekli bir uyku hali var![]()
iki güzel birbirinden güzelaypare ackerman cimin keyfi yok. Çok mesaj yazıp yormayayim. Bak parkta bir minnos geldi kucağımda uyudu.
Eki Görüntüle 2989495
evet olabilir. şimdi çay içiyorum içim ısınsın. sonra kalkıp duş alayım. akşam erken yatmayı düşünüyorum. sanırsın tüm gün hiç oturmadan çalıştım. o kadar yorgunum.Havalarında etksii vardir cok sogudu