Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sagolasin canım 🌺 bir güniyi bir gün kötü devam ediyoruz. Dün iyiydim bu gün hiç halim yok. Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.

Eline sağlık kuzum 💗 fakat ben bir süre yarışabileceğimi sanmıyorum.

Sagolasin canım benim 🌺
İç güveysinden halliceyiz. Yatağın içinden yazıyorum. Halsizim, evcek ağır bir grip atlatıyor gibiyiz. Bu kadarla kalır inşallah.

Teşekkür ederim 🌺

Teşekkür ederim 🌺
Maalesef pek hafif atlatmıyorum sanırım. Kv ve ben en rahatsız olanlarız sanırım. Eşim öksürüyor hapşırıyor ama ayakta maşallah. Çocuklar nispeten rahat geçiriyor.
İnşallah önümüzdeki günlerde dha iyi oluruz. Bu gün benim hastalıkta 6. Günüm. Bir gün iyiyim bir gün kötü.
Allah şifa versin hemen bitsin inşallah

Tesekkur ederim canım 🌺
Çok şükür diyeyim. Bir gün iyi bir gün kötüyüm.
Sinüzite çevirdi galiba. Dişlerim dökülecek gibi ağrıdı. Öksürük baş ağrısı geçti gibi. Halsizlik keyifsizlk var. İnşallah o da geçer diye umuyorum.
Bir iyi bir kötüyüm bende. Çok aptal bir hastalık. Geçmiş olsun size de. 😔

Tesekkur ederim canım 🌺
Çok şükür diyeyim. Bir gün iyi bir gün kötüyüm.
Sinüzite çevirdi galiba. Dişlerim dökülecek gibi ağrıdı. Öksürük baş ağrısı geçti gibi. Halsizlik keyifsizlk var. İnşallah o da geçer diye umuyorum.
Gecmis olsun canım. Allah şifa versin. Saçlarını ıslak bırakma. Duş aldıktan hemen sonra dışarı çıkma ... mecbur kalırsan ağzını burnunu kulaklarını iyice kapatıp çık...Anne tavsiyeleri bunlar. :KK69:Bir de atletsiz gezme :KK51:

Bugun nasil gidiyor canim
Yarından itibaren daha duzenli menulerle gelirsin
valla doğruyu söylemek gerekirse iştah tavan yaptı. regl bitti halbuki. çarşambada beri böyleyim. hem rahatsızım hem iştahım tavan.
kahvaltıdan sonra çekirdekti, çerezdi, incirdi atıştırdım durdum 🤦‍♀️ normale dönmek istiyorum ya valla çok sinir bir durum.

aslında öğlen yemeği, ara, akşam yemeği şeklinde devam etmek istiyordum ama sanırım olmayacak. çok acıkıyorum çünkü. sabah yine yumurtalı kahvaltı yapacağım. şu iştahı kontrol altına alayım sonra öyle devam ederim. durum bu canım 🤷‍♀️

valla doğruyu söylemek gerekirse iştah tavan yaptı. regl bitti halbuki. çarşambada beri böyleyim. hem rahatsızım hem iştahım tavan.
kahvaltıdan sonra çekirdekti, çerezdi, incirdi atıştırdım durdum 🤦‍♀️ normale dönmek istiyorum ya valla çok sinir bir durum.

aslında öğlen yemeği, ara, akşam yemeği şeklinde devam etmek istiyordum ama sanırım olmayacak. çok acıkıyorum çünkü. sabah yine yumurtalı kahvaltı yapacağım. şu iştahı kontrol altına alayım sonra öyle devam ederim. durum bu canım 🤷‍♀️
Anladim canim sen kendini daha iyi biliyorsun hangi yöntem iyi gelecekse öyle devam et 🥰🥰

Havalarında etksii vardir cok sogudu
evet olabilir. şimdi çay içiyorum içim ısınsın. sonra kalkıp duş alayım. akşam erken yatmayı düşünüyorum. sanırsın tüm gün hiç oturmadan çalıştım. o kadar yorgunum.
adımları tamamlamak için azcık mezdeke açtım. bacaklarım zorla hareket ediyor 🤷‍♀️

Back
X