Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canikolar nasılsınız
Yarın tartı günümüz ne geleceğim tartıda bilmiyorum hızlı kilo verdim duraklamış olabilirim tartılmıyorum gün içinde.
Sizde bol su için akşamdan varsa form çayı için calistirsin bağırsakları sabah tartıda artı gelmeyin
Ben de menümü yazarım adımım az kaldı onu evde müzik açıp tamamlayacagim
Şimdi geri dönüp msjlsri okuyacağım
Ayyy tarti gununu iyi hatirlattin gidip duyuru yapmam lazim :)

Bugün tahriklere kapılmadım şerbetli tatlı vardı yemedim kv sütlü tatlı yapmış onu da yemedim kızdı bana ne halin var çocuk emziriyorsun ne diyeti bu diye benim yanımda böyle ac ac durma evinde yap diyetini dedi ye çabuk yaptiklarimdan😄😄😄 bir kaşığın ucuyla şakacıktan tadına baktim ama yemedim asla sabaha şişerim alimallah

Kızlar acayip psikolojik olarak kötü ve demoralize haldeyim. :KK42: Haftaiçi iş, haftasonu ev ve temzilik, şimdi birde sınavlar var.hergün şehir dışına gidip geleceğim. Evi varya afedersiniz b*k götürüyor.Birde emen bir kızım var. Gecede uyuyamıyorum. Uyusamda kesin insanlıktan çıkmış bir halde. Ve kızımın uykularıda düzensiz. Hani akşam erken yatsada birkaç iş halletsem. Yok 10:30 dan önce asla uyumuyor. Sağolsun eşim yine azda olsa yardımcı oluyor ama keyfinide yapmaktan geri durmuyor. Böyle olunca onada ayrı sinir oluyorum. Şimdi bak ben ders çalışacağım kıza o bakacak. Ama nasıl ? Galatasarayın maçını izleyerek. Ya böylemi bakılır? Ben oyun oyna diyorum onun kafa başka yerde. Ya ben kendi rahatım için bile çocuğa tv telefon vermiyorum.:KK61: Ha birde diyetisyenim var. Muhtemelen bıracakacağım bu kadını. Diyor uykun nasıl. Diyorum düzensiz.. Aaaa neden olmaz ama, biz hayat düzeni kurmaya çalışıyoruz falan. (Bacım benim çocuğum var ne uykusu) .menüye hurma yazmıştı. Bunu yazmayın çok pahalı dedim.Hemen bana sütlü tatlılar sanki çok ucuz diyor(tatlı kaçamağı yapmıştım. Aslında kendime ödüldü. Çünkü 1 ay bana hiç ödül vermedi) ya malmısın diyecem olmayacak. Sanki tatlıyı hergün yiyeceğim ki kendim evde yapıyorum. Hurma hergün menüde var. Ay valla yarında sınav var.Harika enerjim:ruh:size içimi döküp rahatlamak istedim.Hakkınızı helal edin
Canım kardeşim mesajın sonu kötü bitecek diye nefesimi tuttum biliyor musun:KK14:
Ohhhh çok şükür...sizi bırakıp gideceğim demedin ya olsun ya bütün olumsuzluklarin hep bir sonu vardır. Kolay değil annelik. Biz de oturduk aynı maçı izliyoruz. O bitecek de bana notları yazmada yardım edecek hesap kitap işleri bir de klavyede hızlı onu bekliyorum. Erkekler böyle seninki şu an cildirmiştir GS gol yedi 😂 her şey düzelecek canım. Biz diyetisyensiz vermeye uğraşıyoruz en kötü sen de bırakırsın. Bilinçli çok arkadaş var burada her zaman destek olurlar. Üzme kendini. Evi bok götürsün yaparsın minik minik. Dağınıklığı toplat maçtan sonra çocuğu sen al tatlı dille iste olur inşallah. ❤️❤️

Merhaba kizlar
Gece bilmem kaca kadar temizlikle ugrastim
Sabahta misafir agiladim cok yoruldum vallahi
Birde kizim hasta oldu soguk alginligi cok usuttum galiba yavruyu

Neyse bugunku menum
16 ocak cumartesi
1 kk peynir
Biraz domates
Yarim kasarli sucuklu tava
1 cay kasigi tahin pekmez
Cay

13.30