Kızlar acayip psikolojik olarak kötü ve demoralize haldeyim.

Haftaiçi iş, haftasonu ev ve temzilik, şimdi birde sınavlar var.hergün şehir dışına gidip geleceğim. Evi varya afedersiniz b*k götürüyor.Birde emen bir kızım var. Gecede uyuyamıyorum. Uyusamda kesin insanlıktan çıkmış bir halde. Ve kızımın uykularıda düzensiz. Hani akşam erken yatsada birkaç iş halletsem. Yok 10:30 dan önce asla uyumuyor. Sağolsun eşim yine azda olsa yardımcı oluyor ama keyfinide yapmaktan geri durmuyor. Böyle olunca onada ayrı sinir oluyorum. Şimdi bak ben ders çalışacağım kıza o bakacak. Ama nasıl ? Galatasarayın maçını izleyerek. Ya böylemi bakılır? Ben oyun oyna diyorum onun kafa başka yerde. Ya ben kendi rahatım için bile çocuğa tv telefon vermiyorum.

Ha birde diyetisyenim var. Muhtemelen bıracakacağım bu kadını. Diyor uykun nasıl. Diyorum düzensiz.. Aaaa neden olmaz ama, biz hayat düzeni kurmaya çalışıyoruz falan. (Bacım benim çocuğum var ne uykusu) .menüye hurma yazmıştı. Bunu yazmayın çok pahalı dedim.Hemen bana sütlü tatlılar sanki çok ucuz diyor(tatlı kaçamağı yapmıştım. Aslında kendime ödüldü. Çünkü 1 ay bana hiç ödül vermedi) ya malmısın diyecem olmayacak. Sanki tatlıyı hergün yiyeceğim ki kendim evde yapıyorum. Hurma hergün menüde var. Ay valla yarında sınav var.Harika enerjim

size içimi döküp rahatlamak istedim.Hakkınızı helal edin