Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Biraz sabır lazım bize..
doğrudur canım. çünkü bugün migrosa uğradım etinin yulafında indirim yoktu.
Bene yanlış foto eklemişim sonra fark ettim.
Sagolasin canım 🌺 bir güniyi bir gün kötü devam ediyoruz. Dün iyiydim bu gün hiç halim yok. Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.

Eline sağlık kuzum 💗 fakat ben bir süre yarışabileceğimi sanmıyorum.

Sagolasin canım benim 🌺
İç güveysinden halliceyiz. Yatağın içinden yazıyorum. Halsizim, evcek ağır bir grip atlatıyor gibiyiz. Bu kadarla kalır inşallah.

Teşekkür ederim 🌺

Teşekkür ederim 🌺
Maalesef pek hafif atlatmıyorum sanırım. Kv ve ben en rahatsız olanlarız sanırım. Eşim öksürüyor hapşırıyor ama ayakta maşallah. Çocuklar nispeten rahat geçiriyor.
İnşallah önümüzdeki günlerde dha iyi oluruz. Bu gün benim hastalıkta 6. Günüm. Bir gün iyiyim bir gün kötü.
Buda geçecek elbette,çok geçmişle rolsun ..

İyi geceler ❤️😌 bebek ile yorucu bir gün ve daha bitmedi sağlık olsun inşallah 🤗
Menüm
Kahvaltı 11.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 parça avokado
2 parça süzme peynir 2 yeşil zeytin

Öğle 14.30
1 dilim pasta
1 sade Türk kahvesi

Akşam 17.30
1 kase yoğurt çorbası (nohut Bulgurlu)
2 yumurtalı çiğ köfte
2 yk havuç tarator
2 yk haydari
1 büyük kase salata

21.00
1 küçük kivi 1 havuç

Su 2lt
Zipzip- Zipzip- Amine Busra Amine Busra
Canim kacamaklar devam etmiş. Eksi gelebilecek misin bugun?

Bugunku menum
10:00- 1 haslanmis yumurta, bolca ro@ka, 2 dilim peynir, 1 elma
12:39- 3 kuru kayisi
15:00- 3 ceviz
18:00- 1 kase cekirdek, 1 kase salata, 2 bardak ayran, 1 tabak nohut
Su:2,5 lt
Spor:8000 adim

Amine Busra Amine Busra Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun. Adimlari icin teşekkür ederim

Günaydınlar hanımlardün günler sonra ilk defa 60 küsürlere indim,şu andakiyle arada 500 gr filan vardı,demin tartıldım 61 küsür flan çıktı .
2 gündür yedim wc durumuda iyiydi,bird şu limon maydonoz kürüde iyi geldi sanki.
Degisiklik yapmak metobolizmayi çalıştırmış olabilir 😍

Günaydınlar hanımlardün günler sonra ilk defa 60 küsürlere indim,şu andakiyle arada 500 gr filan vardı,demin tartıldım 61 küsür flan çıktı .
2 gündür yedim wc durumuda iyiydi,bird şu limon maydonoz kürüde iyi geldi sanki.
Günaydın ablacim ♥️
Günaydın 💙💙💙💙❤️❤️❤️❤️

Haftasonu menülerinde cok moralim bozuldu. Takımda olup neden bu kadar kaçamak yapılıyor anlamıyorum...
Günaydın kaptanim 💙

16 Ocak Menü
11.00 Bir yumurta, kivi, domates salatalık, marul, zeytin, peynir , kayısı , ceviz
13.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Bir elma
17.00 Fırında balık , soğan salatası, turp, salata , detoks suyu
20.00 Yarım muz
ugurbocuuu ugurbocuuu Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
IMG_20220117_090028.webp

Afiyet olsun. Adimlari icin teşekkür ederim
Inan gece herkes uyudu ben evde sagdab sola kosup durdum canim 🤪 bugun daha erken baslarim. Ise basliyorum bugun annelik iznim bitti ama evden calisiyorum. O yuzden vakit buldukca mekik cekerim squat zip adimlari bugun erkenden bitirme niyetindeyim

Degisiklik yapmak metobolizmayi çalıştırmış olabilir 😍
Kesin öyle oldu 2 gün yedim biraz toparladı resmen..
Dun pek bakamadim topige. Haftasonu yogun geciyor zaten birde cocuklarin hastaligi artti gibi oldu. Buyuk kizi bugun aile hekimine gostercem, küçüğüne randevu bulamadim. Keşke ona da baksa da ilaclarini alsam, benim aldigim öksürük surubu yeterli olmadi galiba ..
Çok geçmişler olsun
16 Ocak Menü
11.00 Bir yumurta, kivi, domates salatalık, marul, zeytin, peynir , kayısı , ceviz
13.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Bir elma
17.00 Fırında balık , soğan salatası, turp, salata , detoks suyu
20.00 Yarım muz
ugurbocuuu ugurbocuuu Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Eki Görüntüle 2989808
Hocam günaydınlar öğleni atlamışsın sanki,hafta sonları yemek saatleri karııyor çünkü..:KK200:

Back
X