- 8 Eylül 2016
- 103.296
- 438.088
- 898
- 36
Sabit olmanda guzel canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabit olmanda guzel canim
Biraz sabır lazım bize..
Bene yanlış foto eklemişim sonra fark ettim.doğrudur canım. çünkü bugün migrosa uğradım etinin yulafında indirim yoktu.
Buda geçecek elbette,çok geçmişle rolsun ..Sagolasin canımbir güniyi bir gün kötü devam ediyoruz. Dün iyiydim bu gün hiç halim yok. Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.
Eline sağlık kuzumfakat ben bir süre yarışabileceğimi sanmıyorum.
Sagolasin canım benim
İç güveysinden halliceyiz. Yatağın içinden yazıyorum. Halsizim, evcek ağır bir grip atlatıyor gibiyiz. Bu kadarla kalır inşallah.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Maalesef pek hafif atlatmıyorum sanırım. Kv ve ben en rahatsız olanlarız sanırım. Eşim öksürüyor hapşırıyor ama ayakta maşallah. Çocuklar nispeten rahat geçiriyor.
İnşallah önümüzdeki günlerde dha iyi oluruz. Bu gün benim hastalıkta 6. Günüm. Bir gün iyiyim bir gün kötü.
Saracim güzel bacımmahcubiyetten ne desem bilemedim ama en güzel söz ben de seni çok sevdim.
cok zarif bir hanımsin bu haline hayranım...
![]()
Menu yine kacamakli16 Ocak Menüm
10.30: 1 haşlanmış yumurta
5 dilim firinda patates
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
16.00: 1kase mercimek çorbası
3 lahmacun
Yeşil salata
18.00: 1 dilim yaş pasta
1,5 lt su
Eki Görüntüle 2989698
Amine Busra
Canim kacamaklar devam etmiş. Eksi gelebilecek misin bugun?İyi gecelerbebek ile yorucu bir gün ve daha bitmedi sağlık olsun inşallah
Menüm
Kahvaltı 11.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 parça avokado
2 parça süzme peynir 2 yeşil zeytin
Öğle 14.30
1 dilim pasta
1 sade Türk kahvesi
Akşam 17.30
1 kase yoğurt çorbası (nohut Bulgurlu)
2 yumurtalı çiğ köfte
2 yk havuç tarator
2 yk haydari
1 büyük kase salata
21.00
1 küçük kivi 1 havuç
Su 2lt
Zipzip-
Amine Busra
Haftaarasi adimlari tamamlamaya calisalim
Afiyet olsun. Adimlari icin teşekkür ederimBugunku menum
10:00- 1 haslanmis yumurta, bolca ro@ka, 2 dilim peynir, 1 elma
12:39- 3 kuru kayisi
15:00- 3 ceviz
18:00- 1 kase cekirdek, 1 kase salata, 2 bardak ayran, 1 tabak nohut
Su:2,5 lt
Spor:8000 adim
Amine Busra
Zipzip-
Degisiklik yapmak metobolizmayi çalıştırmış olabilirGünaydınlar hanımlardün günler sonra ilk defa 60 küsürlere indim,şu andakiyle arada 500 gr filan vardı,demin tartıldım 61 küsür flan çıktı .
2 gündür yedim wc durumuda iyiydi,bird şu limon maydonoz kürüde iyi geldi sanki.
Kaçamaklara ragmen vermene tebrikler
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlardün günler sonra ilk defa 60 küsürlere indim,şu andakiyle arada 500 gr filan vardı,demin tartıldım 61 küsür flan çıktı .
2 gündür yedim wc durumuda iyiydi,bird şu limon maydonoz kürüde iyi geldi sanki.
Günaydın kaptanimGünaydın
Haftasonu menülerinde cok moralim bozuldu. Takımda olup neden bu kadar kaçamak yapılıyor anlamıyorum...
Günaydınalr kuzucumGünaydın ablacim
Günaydın kaptanim![]()
16 Ocak Menüm
10.30: 1 haşlanmış yumurta
5 dilim firinda patates
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
16.00: 1kase mercimek çorbası
3 lahmacun
Yeşil salata
18.00: 1 dilim yaş pasta
1,5 lt su
Eki Görüntüle 2989698
Amine Busra
Afiyet olsun ablacim16 Ocak Menü
11.00 Bir yumurta, kivi, domates salatalık, marul, zeytin, peynir , kayısı , ceviz
13.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Bir elma
17.00 Fırında balık , soğan salatası, turp, salata , detoks suyu
20.00 Yarım muz
ugurbocuuu
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 2989808
Inan gece herkes uyudu ben evde sagdab sola kosup durdum canimAfiyet olsun. Adimlari icin teşekkür ederim
Kesin öyle oldu 2 gün yedim biraz toparladı resmen..Degisiklik yapmak metobolizmayi çalıştırmış olabilir![]()
Çok geçmişler olsunDun pek bakamadim topige. Haftasonu yogun geciyor zaten birde cocuklarin hastaligi artti gibi oldu. Buyuk kizi bugun aile hekimine gostercem, küçüğüne randevu bulamadim. Keşke ona da baksa da ilaclarini alsam, benim aldigim öksürük surubu yeterli olmadi galiba ..
Hocam günaydınlar öğleni atlamışsın sanki,hafta sonları yemek saatleri karııyor çünkü..16 Ocak Menü
11.00 Bir yumurta, kivi, domates salatalık, marul, zeytin, peynir , kayısı , ceviz
13.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Bir elma
17.00 Fırında balık , soğan salatası, turp, salata , detoks suyu
20.00 Yarım muz
ugurbocuuu
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 2989808