- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Kiymayi yuvarlayip köfte yapiyosunBulgurlu etli birsey galiba :)
Afiyet olsun canim abur cuburlar olmamis zaten biliyorsunBugun menum 11.00
2 dilim yumurtalı ekmek
Biraz peynir 3 zeytin
Araöğün biraz aburcubur yedim ısrar üzerine
Akşam 19.15
2 tane kürdan kebabı
1 kase yoğurt çorbası
4 yemek k. Etli patates yemeği
Salata
3.5 litre su 4 litre olur geceye kadar
250 adet bölgesel hareket 250 puan
Ben teşekkür ederim... Klorofil tozu yurtdışında çok var . Türkiyede ... ürünü var sadece gittigidiyorda falan satılıyor. birde bu sayfada çok bilgi var. ....Değerli bilgi için teşekkür ederim canım. Klorofil tozunu ilk kez duydum . Araştırıp öğreneyim.
Evdede değildim. Listeye bakmayinca böyle oldu. Bu arada herkes ne güzel kilo vermiş.Uzulme canim yaa oranlara gore dedin zaten herkes eksileri biliyor
4 aydır agzıma hiç koymadım bugun biraz yedim arada yediğim bişey olsa asla agzıma koymazdım ilk defa oldu birşey olacagnı zannetmiyorum fazla su içerek vücuda giren kalorileri yakıyorum zatenAfiyet olsun canim abur cuburlar olmamis zaten biliyorsun
Bende bende olmayanı istiyorum isteİnsan hep olmayanı ister bende yok ya o yüzden istedim
Hatta dun ilk defa bu kadar guzel eksileri gördük dedik ama gormemissindirEvdede değildim. Listeye bakmayinca böyle oldu. Bu arada herkes ne güzel kilo vermiş.
Evet yetişemiyorum ben. Eksileri gördüm de alıcı gözüyle bakmadım.Hatta dun ilk defa bu kadar guzel eksileri gördük dedik ama gormemissindir
Bende aynı eşim bugünkü yemeği yarın yemez iş yerindeki yemekle aynı olunca evdeki yemek araştınız mı diyorBende hep artıkçıyım evde. Bir ara 1 hafta pırasa yedim . Sanki yedikçe çoğaldı
Ozaman 5bin adim cezasi alalim4 aydır agzıma hiç koymadım bugun biraz yedim arada yediğim bişey olsa asla agzıma koymazdım ilk defa oldu birşey olacagnı zannetmiyorum fazla su içerek vücuda giren kalorileri yakıyorum zaten
Bu saat den sonra biryere cıkamam ki eşim evde bir yere salmaz tek başıma da kendisi de cıkmaz dışarıOzaman 5bin adim cezasi alalim
Biz evde yapiyoruz leslie de yapabilirsin benceBu saat den sonra biryere cıkamam ki eşim evde bir yere salmaz tek başıma da kendisi de cıkmaz dışarı
Tamam şuan markete gideceğiz geldiğimde yaparım oyleyseBiz evde yapiyoruz leslie de yapabilirsin bence
TeşekkürlerTamam şuan markete gideceğiz geldiğimde yaparım oyleyse
Nolduki canin sulu kofteme cektiAma bu yapılmazkiiiiiiiiii
Hiç alınmadım vallah canım no problem!Aha ben seni de unuttum. Oysa sende favorisin@fantastikaaa @Tutku44 lütfen yanlış anlamayın. Öyle aklıma gelen isimleri yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?