Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun okula kreşe giden çocuklarımız maalesef hastalık derdine oluyorlar.
Zmanla bağışıklık kazanmaya çalışacaklar,bu süreçte okula gidememe jastakıklar baş göstercek.
Benim torunumda 3,5 yaşında kreşe başladı 3 hafta sonra oda aynı sıkıntıları yaşıyor,cuma akşamı acile götrmüşler serum yemiş gene.
Kızım çalışıyor birde biraz önce görüştüm kreşe gitmiş durmuyor evde diyor daha iyi olduğu için gitti tabi.

Çok teşekkürler sanada afiyetler olsun.:KK200:
Geçmiş olsun ablacım

Dolunay güzelliğim :KK74:
Zıpzıp bizi maaşa bağladı sizi güldürmek işimiz :cool:Performansimiz iyiymiş bak zam istesek mi pastelfit pastelfit :rapci:
Bebeğim yüzün hep gülsün. :KK60:Huzurun daim olsun. Çok tatlısın sen de. :super:
:KK53: hocammm yaaaaa
Sayılar sürçmüş :lülülü:
Tirsmak mi :ukala::ukala:
Hocam tırsacak bide yaniii pehhhhh :KK53:
Tatlım 65' le geldiğimde pastelfit mor tonlara ani bir geçiş yapacak :confused:
terfi edecek diyorsun yani
:KK53:

Dolunay güzelliğim :KK74:
Zıpzıp bizi maaşa bağladı sizi güldürmek işimiz :cool:Performansimiz iyiymiş bak zam istesek mi pastelfit pastelfit :rapci:
Bebeğim yüzün hep gülsün. :KK60:Huzurun daim olsun. Çok tatlısın sen de. :super:
O varyaaa senin tatlışlığınnnnnn 🥰🥰🥰🥰

Menu paylaşmaya basla bugun canim
Tamam canım bencede yoksa hedefime ulaşamayacağım ya iyice saldım olmuyor böyle..
Az önce tartıldım 89.9 geldim bugünden itibaren menü paylaşıyorum 💕💕
Ama çok aşırı aktif olamayabilirim geçmişi kaçırırsam kusuruma bakmayın sonra çok zorlanıyorum çocuklarla 🤗

Tamam canım bencede yoksa hedefime ulaşamayacağım ya iyice saldım olmuyor böyle..
Az önce tartıldım 89.9 geldim bugünden itibaren menü paylaşıyorum 💕💕
Ama çok aşırı aktif olamayabilirim geçmişi kaçırırsam kusuruma bakmayın sonra çok zorlanıyorum çocuklarla 🤗
Gelince gecmise gitme guncelden sohbete gir canim :)

Back
X