Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

arkadaşlar günaydın hatırlarsanız geçenlerde bir doktor bey ile sorun yaşamıştım tutanak filan tutmuştum soruşturma açılmasına karar verilmiş biraz gergin iş yerim keyifsizim
Tarafları dinlerler çok takma kafana. Tutanak tutan sensin karşı tarafin keyfi kaçsın üzme kendini. Hakkını savunmadigin için kendini kötü hissedecegine gereken neyse o yapılsın canım.

haklı taraf benim ama gerginlik insana kötü hissettiriyor

valla ben de aynıyım
hem çok sinirleniyorum sonra da acaba uzatmasa mıydım diyorum hep bir ikilem.
bazen yıllar geçse de o sinirimin geçmediği oluyor falan...
ama elhanın dediği gibi madem haklı olan sensin, sen gerileceğine bırak o gerilsin.

aa hayırdır ne oldu yaa
soğuk oluyor diye kullandığımız ısıtıcıyı başka bir birimin doktoru odamdan izinsiz aldı bende duruma tutanak tuttum normalde aile sağlığı merkezlerinin sıcaklığı 20 24 derece arası olması gerekirsen bizim oda sobasız 14 derece elektirik kullanımı çok oluyor diye aldı sobayı

İlk öğünümü yapmış bulunmaktayım.

Sabah 10.00
1 kapya biber, 1 tatlı kaşığı tereyağ ve 2 yumurtayla omlet,
2 kk beyaz peynir,
5 zeytin,
2 kiraz domates ve bir kase yeşillik (roka, maydanoz, marul)
3 dilim hindi füme.

Öğlen 1 saat yürüyüş yaparım yine, 2 gibi de duble Türk kahvesi içerim. Menüleri tek tek yazınca dağınık oluyor, akşamları tamamını toparlayıp yazacağım artık.

Sabah 10.00
2 kk beyaz peynir,
5 zeytin,
3 dilim hindi füme.

Öğlen 1 saat yürüyüş yaparım yine, 2 gibi de duble Türk kahvesi içerim. Menüleri tek tek yazınca dağınık oluyor, akşamları tamamını toparlayıp yazacağım artık.
Afiyet olsun canim ♥️

Tarafları dinlerler çok takma kafana. Tutanak tutan sensin karşı tarafin keyfi kaçsın üzme kendini. Hakkını savunmadigin için kendini kötü hissedecegine gereken neyse o yapılsın canım.
bence de ben davamda sonuna kadar haklıyım aile hekimliklerine verilen ödenek var o ödenekleri ceplerine arttırmak için benim burda sağlığımla oynayamazlar ben şuan iş yerimde kalorifer yanarken elektirik sobasıyla montla oturuyorum

Sabah 10.00
2 kk beyaz peynir,
5 zeytin,
3 dilim hindi füme.

bence de öyle yap canım
akşama hepsini topla at

Back
X