Aman hasta olma dikkat et. Disarida yürümek sıkıntı soguklardayok kız o kadar değil, günün toplamı o...
sanırım 2600 lerdeydi
bu arada 6800 olmuş
yine 4200 atmışım hee...
ayaklarım donmuştu şimdi her yanımdan ateş çıkıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman hasta olma dikkat et. Disarida yürümek sıkıntı soguklardayok kız o kadar değil, günün toplamı o...
sanırım 2600 lerdeydi
bu arada 6800 olmuş
yine 4200 atmışım hee...
ayaklarım donmuştu şimdi her yanımdan ateş çıkıyor![]()
Çok verme coşkuyuBenim giriş kat. Altim otopark. Cocuklarda hasta diye bu ay veriyoruz coşkuyukesin 500ü geçer bu ay zamla birlikte. Bende elektriği bekliyorum. Makinalari bile iyice dolmadan calistirmiyorum ama durmuyorlar ki. Ütümü biriktirip yapiyorum. Eşime dedim kazak giy gömlek giyme
![]()
Benim giriş kat. Altim otopark. Cocuklarda hasta diye bu ay veriyoruz coşkuyukesin 500ü geçer bu ay zamla birlikte. Bende elektriği bekliyorum. Makinalari bile iyice dolmadan calistirmiyorum ama durmuyorlar ki. Ütümü biriktirip yapiyorum. Eşime dedim kazak giy gömlek giyme
![]()
Aman hasta olma dikkat et. Disarida yürümek sıkıntı soguklarda
Bizim cevreye bakınca en yüksek bize geliyor o yüzden bize fazla geliyor. Biz gecen ay da 400 bekliyoduk 390 gelmişti tutturuyoruz500 bile mi
500 gelse ben dua eder bir de gider birine bağışta bulunurum yahu
Maşallah750
Ben de max 3600o da biraz koşarsam
Anladim dışarısıda bayağı soguk burda ondan dedimyok ayaklarım işte oturmaktan donmuştu
yürüyünce şimdi sıcacığım.
Evet sadece faturalar 1000 ediyor. Sonra kira ekle, kredi kartini ekle maaş puffffbizde şükür ütü az
kurutma makinesi çaycı elektrikli, fön makinesi her gün eşim çeker
358 tl elektrikti geçen ay
şaka maka gerçekten faturalar kışın artık direkt 1000 telee
Kiz napayim açmayimda zaten hastayızÇok verme coşkuyuben 400 beklerken geldi 530 geçen ayın üstüne en az 300 koy burada hep öyle farkli gelmis 800 gelen bile var
Öyle canım çocuk olunca el mahkûm kendimiz olsak otururuz da çocuklar dinlemiyor iki ay ödeyeceğiz artıkKiz napayim açmayimda zaten hastayızyerlerim buz gibi. Çocuklar ne yelek tutuyo ne panduf. Kac cesit ayakkabi var hanfendi corap cikarip ayakkabi giyiyor
küçük desen arkami dönünce soyunuyor. Kaç gelirse gelcek artik
500 ü 700 dusunelim biz o zaman
eşim mesaiye devam edecek desene
![]()
Şile’deyiz, müstakil o yüzden çok geliyo,Annenin nesi var kaçıncı günü? Ameliyatla birlestigi icin mi oyle oldu acabaallahim şifa versin
Rekor sendeymiş desene. Nerede yasiyorsun evin kaçıncı katta
Müstakilse her yani açıktır tabi. Birde şile karadeniz ruzgari alan bir yerdi sanirim.. Allah yardimciniz olsunŞile’deyiz, müstakil o yüzden çok geliyo,
Bizimki geçen ay 499 geldi bu ay 700 gelir galiba oyle cok isinmiyoruz da5.30 geldi bizimevin 2 .kat Sağım solum kapalı geçen ay 308 gelmişti bu ay uçmuş
Amine Busra keşke benimde çıkabilse elektrik bekliyorum simdide
![]()
Yaaa iyi olur insallah canim yeni ameliyat oldu ikisi ust uste agir geldiBen bugün daha iyiyim. Annem iyi değil.Sağol canım.
Rüzgar olsa iyi fırtına, bıçak gibi kesiyor. Biz de ince pijama üstüne polar pijama giyiyoruz öyle yatıyoruz. Yoksa çocuklar üstlerini açıyo hasta olurlar.Müstakilse her yani açıktır tabi. Birde şile karadeniz ruzgari alan bir yerdi sanirim.. Allah yardimciniz olsun
Şile’deyiz, müstakil o yüzden çok geliyo,
Annemin evi de oyleydi. 2006 senesinde ilk dogalgaz geldigi yil bilmeden son gaz acmislar kar yaginca. O zaman 500 tl gelince babam delirmişti. Oraya gidince kazak uzerine hirka giysen ancak isinirsin ki ben bekarken oyle geziyodum evdeBizimki geçen ay 499 geldi bu ay 700 gelir galiba oyle cok isinmiyoruz da![]()
Ben bugün daha iyiyim. Annem iyi değil.Sağol canım.
Evet butun gece üstleri acik deli dana gibi yatiyorlarRüzgar olsa iyi fırtına, bıçak gibi kesiyor. Biz de ince pijama üstüne polar pijama giyiyoruz öyle yatıyoruz. Yoksa çocuklar üstlerini açıyo hasta olurlar.