Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim giriş kat. Altim otopark. Cocuklarda hasta diye bu ay veriyoruz coşkuyu 🙈🙊 kesin 500ü geçer bu ay zamla birlikte. Bende elektriği bekliyorum. Makinalari bile iyice dolmadan calistirmiyorum ama durmuyorlar ki. Ütümü biriktirip yapiyorum. Eşime dedim kazak giy gömlek giyme 🤣
Çok verme coşkuyu 🤣 ben 400 beklerken geldi 530 geçen ayın üstüne en az 300 koy burada hep öyle farkli gelmis 800 gelen bile var

Benim giriş kat. Altim otopark. Cocuklarda hasta diye bu ay veriyoruz coşkuyu 🙈🙊 kesin 500ü geçer bu ay zamla birlikte. Bende elektriği bekliyorum. Makinalari bile iyice dolmadan calistirmiyorum ama durmuyorlar ki. Ütümü biriktirip yapiyorum. Eşime dedim kazak giy gömlek giyme 🤣

bizde şükür ütü az
kurutma makinesi çaycı elektrikli, fön makinesi her gün eşim çeker
358 tl elektrikti geçen ay
şaka maka gerçekten faturalar kışın artık direkt 1000 telee

bizde şükür ütü az
kurutma makinesi çaycı elektrikli, fön makinesi her gün eşim çeker
358 tl elektrikti geçen ay
şaka maka gerçekten faturalar kışın artık direkt 1000 telee
Evet sadece faturalar 1000 ediyor. Sonra kira ekle, kredi kartini ekle maaş puffff

Çok verme coşkuyu 🤣 ben 400 beklerken geldi 530 geçen ayın üstüne en az 300 koy burada hep öyle farkli gelmis 800 gelen bile var
Kiz napayim açmayimda zaten hastayız 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ yerlerim buz gibi. Çocuklar ne yelek tutuyo ne panduf. Kac cesit ayakkabi var hanfendi corap cikarip ayakkabi giyiyor🤔 küçük desen arkami dönünce soyunuyor. Kaç gelirse gelcek artik 😔 500 ü 700 dusunelim biz o zaman 🤐 eşim mesaiye devam edecek desene 🥴☺️

Kiz napayim açmayimda zaten hastayız 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ yerlerim buz gibi. Çocuklar ne yelek tutuyo ne panduf. Kac cesit ayakkabi var hanfendi corap cikarip ayakkabi giyiyor🤔 küçük desen arkami dönünce soyunuyor. Kaç gelirse gelcek artik 😔 500 ü 700 dusunelim biz o zaman 🤐 eşim mesaiye devam edecek desene 🥴☺️
Öyle canım çocuk olunca el mahkûm kendimiz olsak otururuz da çocuklar dinlemiyor iki ay ödeyeceğiz artık 🤷 eşimin teyzesine 160 TL geldi kadın açmıyor düşün suyu bile kullanmıyor çok gelecek diye 🤣

Müstakilse her yani açıktır tabi. Birde şile karadeniz ruzgari alan bir yerdi sanirim.. Allah yardimciniz olsun
Rüzgar olsa iyi fırtına, bıçak gibi kesiyor. Biz de ince pijama üstüne polar pijama giyiyoruz öyle yatıyoruz. Yoksa çocuklar üstlerini açıyo hasta olurlar.

Bizimki geçen ay 499 geldi bu ay 700 gelir galiba oyle cok isinmiyoruz da 😔😔
Annemin evi de oyleydi. 2006 senesinde ilk dogalgaz geldigi yil bilmeden son gaz acmislar kar yaginca. O zaman 500 tl gelince babam delirmişti. Oraya gidince kazak uzerine hirka giysen ancak isinirsin ki ben bekarken oyle geziyodum evde 🙈 ayagima kalin corap, cetik, terlik. Yatarken bile cikarmak istemezdim zorla cikarttirirlardi oyle soguk ev 🙊

Back
X