Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim meyveyle aram yoktur. Hele yeşil elma hiç sevmem. Açlıktan onu bile severek yiyorum:KK70:
Kilo vermede yeşil elmayı tercih ediyorlar
Geçen yulafı ıslattım az suyla 1kşık yoğurt katıp 1 tane yeşil elma doğradım tarçım döktüm üstüne öğlen onu yedim ..

Önce iyileş hele ☺️ yerinde yurume digerlerine gore daha masum tabi
Eşim diyor sen akillanmazsin hala spor diyorsun diyor ama bırakırsam eski halime dönerim 😤
Canım yerimde de yürüyorum. Odalar arası koşar gibi de yürüyorum. Ama en güzeli video açıp spor yapmak. Özledim spor yapmayı. 🤩
Aynen yaa ne güzel video ile yapıyordum şimdi yatak döşek yatıyorum hayat işteee:KK14:
Canim ben bazen yerinde yurume yapiyorum,bazende evin icinde yuruyorum
Sabit kalinca sıkılıyorum:)
TV karşısında yürürüm artık👻
Çok iyi yapmışsın canım👏👏👏

En güzeli youtube
Ben artık rüyamda görürüm YouTube 🤣

Tam zamanında bırakmışsın canım. Keşke ben de üstesinden gelebilsem :KK51:
22 lira oldu artık,önce bant ile başladım olmadı devam ettim kaç ay,sonra gene gittim ilaç verdi wellbutrin diye bir ilaç onu kullandım.2 kutununda sonuna doğru burada sigara bırakmayla ilgili konuyu gördüm .
Bir uygulama varmışl sigarayı bırattım diye onu ,ndirdin tele 1 saat sonraiçerim diyordum bugün 22 gün oldu..
Sadece 1 tane içtim o kadar aradada eşimin sigarasıbdan 2 fırt filan içtim başım dönmeye başladı hemen..

Günde 1 paket gidiyordu artık.

Sebze sevilmezmi hiç,kabak detoksu yaptınmı hiç hocam ..
1 paket mi🤭
Eşim diyor sen akillanmazsin hala spor diyorsun diyor ama bırakırsam eski halime dönerim 😤

Aynen yaa ne güzel video ile yapıyordum şimdi yatak döşek yatıyorum hayat işteee:KK14:

TV karşısında yürürüm artık👻

Ben artık rüyamda görürüm YouTube 🤣
Neden🙄
İmamın yaptığını yapmayacaksın:KK12:
Doğru😂

Back
X