Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir bir süre sonra vücut duraklıyor youtube'da ayşe tuğba şengel var onunda çok güzel tarifleri oluyor.Yok, bu hafta böyle. Her hafta bir öncekinden çok farklı bir liste yazıyor. Duraklama olmasın diye herhalde.
Aç durmak sağlığa zararlıdırBişeyler yiyeyim ötüyor mide ötüyor![]()
Çok iyi yapmışsın canımHocam ben bıraktım sigarayı 22 gündür içmiyorum
En güzeli youtubeTamam canım nasıl bir yol cizeyim de spor yapayım diye yattigim yerde düşünüp duruyorum![]()
Meyvesiz yaşayamam ben de sebze sevmiyorum.Benim meyveyle aram yoktur. Hele yeşil elma hiç sevmem. Açlıktan onu bile severek yiyorum![]()
Kilo vermede yeşil elmayı tercih ediyorlarBenim meyveyle aram yoktur. Hele yeşil elma hiç sevmem. Açlıktan onu bile severek yiyorum![]()
Ben de sebze çok severimMeyvesiz yaşayamam ben de sebze sevmiyorum.![]()
Günde 1 paket gidiyordu artık.Çok iyi yapmışsın canım
En güzeli youtube
Sebze sevilmezmi hiç,kabak detoksu yaptınmı hiç hocam ..Meyvesiz yaşayamam ben de sebze sevmiyorum.![]()
Tam zamanında bırakmışsın canım. Keşke ben de üstesinden gelebilsemHocam ben bıraktım sigarayı 22 gündür içmiyorum
Tersiz biz...Ben de sebze çok severim![]()
Ben de o yüzden tercih ediyorum yeşil elmayı. Ama bazıları çok ekşi oluyoKilo vermede yeşil elmayı tercih ediyorlar
Geçen yulafı ıslattım az suyla 1kşık yoğurt katıp 1 tane yeşil elma doğradım tarçım döktüm üstüne öğlen onu yedim ..
Eşim diyor sen akillanmazsin hala spor diyorsun diyor ama bırakırsam eski halime dönerimÖnce iyileş heleyerinde yurume digerlerine gore daha masum tabi
Aynen yaa ne güzel video ile yapıyordum şimdi yatak döşek yatıyorum hayat işteeeCanım yerimde de yürüyorum. Odalar arası koşar gibi de yürüyorum. Ama en güzeli video açıp spor yapmak. Özledim spor yapmayı.![]()
TV karşısında yürürüm artıkCanim ben bazen yerinde yurume yapiyorum,bazende evin icinde yuruyorum
Sabit kalinca sıkılıyorum:)
Ben artık rüyamda görürüm YouTubeÇok iyi yapmışsın canım
En güzeli youtube
Aynen yingyang gibiTersiz biz...![]()
Aç kaldığı için yediSonrada ciğer yedi
![]()
İmamın yaptığını yapmayacaksınSöyleyene bak
![]()
22 lira oldu artık,önce bant ile başladım olmadı devam ettim kaç ay,sonra gene gittim ilaç verdi wellbutrin diye bir ilaç onu kullandım.2 kutununda sonuna doğru burada sigara bırakmayla ilgili konuyu gördüm .Tam zamanında bırakmışsın canım. Keşke ben de üstesinden gelebilsem![]()
Sonrada boşayacam dediiAynen yingyang gibi
Aç kaldığı için yedi![]()
1 paket miGünde 1 paket gidiyordu artık.
Sebze sevilmezmi hiç,kabak detoksu yaptınmı hiç hocam ..
NedenEşim diyor sen akillanmazsin hala spor diyorsun diyor ama bırakırsam eski halime dönerim
Aynen yaa ne güzel video ile yapıyordum şimdi yatak döşek yatıyorum hayat işteee
TV karşısında yürürüm artık
Ben artık rüyamda görürüm YouTube![]()
Doğruİmamın yaptığını yapmayacaksın![]()
Evet sabah açıyordum ertesi güne bir kaç tane kalıyordu.1 paket mi
Neden
Doğru![]()