- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Acil şifalar dilerim canım. Çabuk iyileşirler inşallah.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acil şifalar dilerim canım. Çabuk iyileşirler inşallah.![]()
Yok canim o kadar az ki yazarken adı var ama yerken kendi hiç yok inan acım şu anAfiyet olsun kaptanim
Gozleme kek sarma cuma yaklasiyor:)
Dunku adimlarinida bekliyorum canim atmamissin
Gelmiyorsun canim
Bende hiç yemem meyve
Babam ve annem kızıyor genelde zorla bir kac bisi yiyorum en son 1 hafta once yedim galiba
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Valla adam başı elli gramimi yeseniz cumayı takla ata ata karşılarım
Hep lafta yeniyorum.![]()
Sen de her konuyu evire çevire dövmeye bağlıyon gibime geliyor gibi gibiProteinimimi yemişim kardiyo niyetine de kocayı evire çevire dövsem kas kaybi yaşamicim![]()
Yok yaa valla sıkıldımYok artıkkış günü meyve yememek nedir ya hu
![]()
Hayatım bacaklar hala seninle mi
Öbür türlü enerji boşa harcanıyor gibi geliyorkusura bakma uzaktan bu kadar oluyo
Sen de her konuyu evire çevire dövmeye bağlıyon gibime geliyor gibi gibi
Yok yaa valla sıkıldım
Hayatım bacaklar hala seninle mi![]()
MantıklıÖbür türlü enerji boşa harcanıyor gibi geliyor![]()
Ben ev içinde yürüyorum cnmEvde yürüyen arkadaşlar bildiğimiz yerde durup sadece yuruyormusunuz ben hiç öyle yapmadım sormak istedim iyileşince bende öyle yapmak istiyorum![]()
çok geçmiş olsun abla iyi olmuş bıraktığınİyi oldu ciğerde nodül çıktı bide tehlikesiz neyseki.
geçmiş olsun canımİyi akşamlar canlarım. Bugün oğlumu tekrardan hastaneye götürdük serum vurdular kızıma da influenza ilaç tedavisi başlandıbu saatten sonra iyileşmelerini bekleyeceğiz
ben kendi hastalığımı unuttum ya da Allah bana bir güç verdi diyelim
çok iyiyim
![]()
Geçmiş olsun şifa olsun kuzularaHemen hazırlayıp içirdim minik kuşuma. İnşallah şifa olur.
Dün de bugün de fazlasıyla tamamladım adımları resim paylaşamıyorum donuyor inşallah tekrar denerim siteye girince de donuyor nedense tamamen çıkıp tekrar tekrar giriyorumAfiyet olsun kaptanim
Gozleme kek sarma cuma yaklasiyor:)
Dunku adimlarinida bekliyorum canim atmamissin
Gelmiyorsun canim
Bende hiç yemem meyve
Babam ve annem kızıyor genelde zorla bir kac bisi yiyorum en son 1 hafta once yedim galiba
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Anlamadım canin
Yani mesela şöyle burda 2 3 4 kaşık pilav yiyor yazılıyor ya pişmiş olarak 2 kaşık etmez içindeki pirinç pilav olarak düşününce. Minik olur öyle dolma gibi olmaz bizim ki ve o benim 1 öğünüm yanında da 2 çatal kek aldım yani ara öğün değil atıştırmalık değilBildiğimiz 15 mi?
Ne oldu canımKaptan naptin böyle![]()
İyi geceler canım.
anaaa sen misin?? ben kaçırmışım geçmişteeeKızlar tontis resim buldum.![]()
İyiyim canım toparladim artık çok şükürnasıl oldun canım?