Onu ben yapmadım nasıl yapılıyor bilmiyorum nerden yapacağım
ben bi bakayım o nereden yapılıyor :)hesap bilgilerinde kilonu girdiğin yer var ya başlangıca 64,8 yaz, şimdiki kiloma da 64,3 yaz
ama bu şekilde yaz hatta rakamları kopyala bence.
sen normalde de sıfırlı yazıyormuşsun kız kilolarını
Yukardan nickini tıkla açılan sayfada hesap detayları var oradan yapacaksın.Onu ben yapmadım nasıl yapılıyor bilmiyorum nerden yapacağım
Doğanın kayısı çayı var onu denedin mi hiçYpk zaten başlamam iyi gidiyor şimdilik.
Kahveyide sabah içiyorum o kadar.
oldu muYukardan nickini tıkla açılan sayfada hesap detayları var oradan yapacaksın.
Şöyle 68,9 yazıp kaydet diyeceksin o kadar.
oldu mu canımhesap bilgilerinde kilonu girdiğin yer var ya başlangıca 64,8 yaz, şimdiki kiloma da 64,3 yaz
ama bu şekilde yaz hatta rakamları kopyala bence.
sen normalde de sıfırlı yazıyormuşsun kız kilolarını
oldu mu
Evde var ondanda içiyorum aklıma her geldiğinde.Doğanın kayısı çayı var onu denedin mi hiç
Olmuş şimdi..oldu mu canım
Evde var ondanda içiyorum aklıma her geldiğinde.
Kahvaltı yapayım içerim hemen ondan.
Birde yemek olayım yok öyle oda tetikledi beni.
Evet oldu..oldu mu
Oda olablir aslında önce kahve faslım oluyor olmazsa ona ara vereyim biraz.aç karnına mı içsen acaba form çaylarını?
İşte düzenli yemek gerekiyor .vicutda saat gibi çalışıyor aslında bozmamak lazım dengeyi ..Evde var ondanda içiyorum aklıma her geldiğinde.
Kahvaltı yapayım içerim hemen ondan.
Birde yemek olayım yok öyle oda tetikledi beni.
Banada genelde 56 -57 diyor inatla.ben de VKİ denemesi yaptım
ve gerçekten 53 olmam lazım tam ortada normal olabilmem için
Oda olablir aslında önce kahve faslım oluyor olmazsa ona ara vereyim biraz.
Bende sıkıntı öğlenleri yemek yememem aslında hep böyleydi.İşte düzenli yemek gerekiyor .vicutda saat gibi çalışıyor aslında bozmamak lazım dengeyi ..
Bende sigara bitince de başladı bu durum.gerçi kahve benim tuvaletimi çok getiriyor ama
bi öyle dene bakalım belki boş mideye hemen etki eder diye dedim.
Ben hep 1. Sinif diye kodlamisim kafamda kusura bakma canimYok canim benim kiz 4.5 yasinda :) anaokuluna gidiyor ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?