Kreşe gidiyor mu seninde :) Allah her zaman guzel bir egitim hayati nasip etsin. Ben dün cok heycanlandim kizimda oyle nasil bağırdı annem gelmis annem gelmis diyeAmine Busra kızlarımız yaşıt kaptanım bizdede aynı tatlı telaşlar
Aslinda daha fazla gidebilirdi. Dün hiç su içmedim. Sabah ilk gordugum rakam şok etti biraz bekledimBusracigim tebrik ederim canım güzel bir haftaydı iyi kilo vermişsin
Tebrikler canim, gecmiş olsunGecen Cuma 64800
Bu hafta 64300
Fark 500 gr
Bu hafta bende sarı takımdayım izinli olacağım eşim göz ameliyatı filan olacak katilamayabikirm
@Cordelia @Zipzip-Amine Busra @pastel34
Anlaştık. AzimliKus falan yaparım artık, o kadar emekten sonra..karar alalım 77 ye düşünce nickini değiştir bence
Mayacim pastelime kıyak geçmiş oldum. İyi oldu böyle. Menümü biraz zenginleştirecegim.yaa çok sevindim, çok güzel vermişsin.
inşallah bir an önce 70lerle devam edersin, tebrik ederim
bu nasıl mümkün olabilir yahu??
o menülerle mi?
5 kilo vermen gerekiyordu rahat yahu...
oo güzel eksi, tamElhan la birebir olmuşsunuz.
kız senin uğruna kilo vermemiş bu ay bak aynı olun diye...
süpermiş canım, tebrik ederim.
haftaya 6 ları göreceksin büyük ihtimal.
Benimde 17 şubatta bebişin 2 yaş doğumgünü var. Ama hedef koymicam ne verirsem :)eşimin doğum gününe 3 hafta var
inşallah o zamana kadar epey zayıflarım yaa
Zeytinyagli sebze yemeği, salata ve kuru meyveler. Ben diyette kendimi cok aç bırakmadıkca kabizlik sorunu yaşamadim. Kefir de iyi cqlistirir. İçine az tarçın atinca daha da etkili. Yine kefir, kuru kayisi, tarçıni blender yapip icebilirsinizEvde var ondanda içiyorum aklıma her geldiğinde.
Kahvaltı yapayım içerim hemen ondan.
Birde yemek olayım yok öyle oda tetikledi beni.
Benimde 17 şubatta bebişin 2 yaş doğumgünü var. Ama hedef koymicam ne verirsem :)
Yok normal de olmuyor kabizlik her zaman stres olunca oluyor Geçen hafta tartı gününde de olmustum tartı günü stres yapıyorumGünlük kayısı kurusue yemeği deneyin. bende çok işe yaramıştı.
birde bol su ,salata Marul vs tarzında
su oranı çok olduğu için bol tüketin..ekmeği keserseniz daha rahat WC ye gidiliyor birde ..
Sporsuz hic bir şey olmaz. Ama kgna gore ne kadar etin vardir kiz seninbu arada dün banyo yaptım, kirlerimden arındım ki daha az çıkayım diye
şöyle bir baktım kendime allahım bir insan bu kadar mı kötü kilo alır yaa
yani gerçekten insanların 15 kilo fazlası olur hiç böyle kötü durmaz
benim 5 kilo fazlam saçma sapan yerlere dağılmış
işin kötüsü kilo versem de spor yapmam lazım maalesef ve pilates karın ekstra çalışmam lazım falan
çok canım sıkılıyor bu duruma. etim o kadar yumuşak ki.
spor dediğimde baya her gün 1-1,5 saat yapmalıyım ki güzel olayım, allah aşkına bu mümkün değil ki.
Mustafa Sandal mıyım ben
inşallah kilodandır verince toparlayacaktır diye teselli ediyorum kendimi ama sanki 5 kilo da versem olamayacak gibi...
Aile arasinda yapıyoruz surekli gordugum insanlar artik waow diyen yokben sana da koydum 65
zaten bebeğin doğum günü daha kalabalık olur
insanlar gelince vauvvvv desin
Eskiden bende yapardim alistim artikYok normal de olmuyor kabizlik her zaman stres olunca oluyor Geçen hafta tartı gününde de olmustum tartı günü stres yapıyorum
Sporsuz hic bir şey olmaz. Ama kgna gore ne kadar etin vardir kiz senin
Ben çok kg verdigim icin gobegim cok sarkti. Beni gorsen napardin acaba
Sana geçen sene ki ilk aldığım ölçüleri atayimmivallahi billahi kötü
gerçi doğum öncesi de göbek vardı bir ara 46 kiloydum yine göbek vardı
çünkü ellerim ayaklarım bileklerim incecik, kafam bile küçük
şu 56 kilo var ya 6 kilosu el ayak kafa gerisi yağ
keşke göbeğimiz olmayaydı bacaklarımız kalın olsaydı, o zaman belli olmuyor çok kilo
karın fena, şimdi belli bir kiloya düşersek inşallah beraber karın hareketleri yaparız bol bol
Tatlım bacaklarım bayağı sertleşti. Giremedigim pantolonlara giriyorum. Vücut kendini toparlamakla meşgul sen işime karışma diyor. Benim bu durma olayı hep olur en son iki sene önce olmuştu üç hafta uğraşmıştim. Ama hiç vazgeçmedim. O zamanlar bir arkadaş vardı benimle epey uğraştı. Bir liste vermişti telaffuz edemiyorum ismini arayıp bulacağım onu ...işin kötüsü pastelfit var hayatımda onunla baş etmem lazım öncelikleallah allah
acaba çok mu az yedin ondan mı durdu olabilir bugün öğün arttır bakalım
anamm tebrik ederim darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?