Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Cordelia Elhan

Kahvaltı 09.00
1 dilim tambuğday
1 h yumurta
5 zeytin
Yarım dilim süzme peynir
Bir kase atom marul

Öğle 13.30
3 kaşık yulaf
3 kaşık yoğurt
1 muz 1çk keten tohumu

Ara
2 kare bitter

Akşam 20.15
1 kase tarhana
3-4 lokma haşlanmış tavuk göğsü
1 mandalina

Su 1,5 civarı

Spor
3.471 adım 347 p

Buradayım seni yeni fark ettim.
Hay Allah noldu bu çocuğa koşturup terlemis olabilir. Eve gelinceye kadar da şifayı kapmıştır. Geçmiş olsun canım Her gün ayrı bir ekşın Kolay gelsin. Bayağı kalori yakmişsindir o iyi bari . Sinekten yağ çıkaracak hale geldim. Maya ile dolunayın bugün kaçamakları var. Artık içlerindeki gençlik ateşine güveniyorum. Sen naptın bakalım birazdan okurum herhalde

Çok şükür
Afiyet olsun bitanem

Herkese selamlar bugün yine kar tatili almıştık annemlerdeyim bugün hacamat yapıyorlardı bir cesaret bende 5 kupa yaptırdım umarım şifa olur
1-2 yıldır hacamat istiyorum. nasip olmadı bir türlü.
Uzulme geçmişi birak. Silkelen kendini topla. En büyük kötülüğü kendimize biz yapiyoruz. Ben farkettim ki yalniz kalinca yemeye veriyorum kendimi. Uzuntu stres sevinc hepsi hikayeymiş. Yalnizliktan yiyorum
aynen öyle. hem geçmiş, hem gelecek kaygısı, stres, herşeyden bunalma, yalnız hissetme vs. işe gidip geliyoruz o kadar. arkadaşlarla görüşemiyoruz. il dışına gidemedim pandemiden.
Yarin aç bir mezdeke erir onlar
hahhahaha mezdekeyi bile unuttum. kolum kalkmıyor. öyle bir bezginlik var üzerimde. acilen toparlanmam lazım.

Çok ekşınlı çok. Pansuman yapıyoruz bi yandan. Bi de parmağı şişmiş, onu da çarpmış heralde. Çok korktum corona oldu sandım birden elden ayaktan düşünce. Sabah bakalım nolacak.

Benden yağ çıkarabilirsinBenim akşamım geç ve saçma oldu ama halim kalmamıştı.

Cok gecmis olsun bazen hersey ust uste geliyor

Deme öyle abla, benim 2 aylık çok iştahlı bi bebem var
Afiyet olsun bitanem
Sen normal bir insan gibi yersen sütün yetmez tabi ki. Maksat heyecan olsun hirslanalim diye takılıyorum. Bu yarışta kazanan hepimiz olacağız. Maksat eğlence olsun. bebeğimiz aç kalmasın. Allah sütüne bereket versin.
Künefe, yaprak sarması , kıymalı patatesli karışık çıtır böreklerin tadını da süte eklesek bebişin bayram eder.

Parmak dünkü çarpmadan dolayi mi şişmiş ? Sabaha bir şey kalmaz inşallah. Ağrı kesici verdin mi?

Supermis bu fincan
Aye aye kaptan

Bugunku menum
11:00- 1 dilim cheesecake , 1 fincan sutlu kahve
17:00- 1 kase salata, 10 yk kadar barbunya , 2 tane patates kofte, 2 tane BBC salatalik tursusu, 1 elma, 1 dilim cheesecake.

22:00- 1 kucuk kase yogurt

Su:2,5 lt
Spor: 20 dk cardio
13 400 adim
Elhan Zipzip-

Eklentiler

• CD741996-41DF-4F77-9C5C-0984B0E8194D.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…