- 24 Ocak 2021
- 504
- 1.813
- 33
Deme öyle abla, benim 2 aylık çok iştahlı bi bebem varUcurtmaci baci ile kaleyi içten yikacayiiiiiz
sabah 6 dilim ekmek olmuşDoymadım doyamadım yemelere ben ...
Buradayım seni yeni fark ettim.Elhan aşkooo sen burdamıydın.
Ben yatağıma geçtim , yine muhteşem bir akşam geçirdimBenim oğlan ateşlendi, kalkamıyo yürüyemiyo yutamıyo. Ultra anne güçlerimle baya bi toparladı. Yatırdım onları çok yoruldum
Teşekkür ederim canım düşünmen yetergeçmiş olsun canım. yazacaktım atlamışım.
Çok şükürZipzip- Cordelia Elhan
Kahvaltı 09.00
1 dilim tambuğday
1 h yumurta
5 zeytin
Yarım dilim süzme peynir
Bir kase atom marul
Öğle 13.30
3 kaşık yulaf
3 kaşık yoğurt
1 muz 1çk keten tohumu
Ara
2 kare bitter
Akşam 20.15
1 kase tarhana
3-4 lokma haşlanmış tavuk göğsü
1 mandalina
Su 1,5 civarı
Spor
3.471 adım347 p
1-2 yıldır hacamat istiyorum. nasip olmadı bir türlü.Herkese selamlar bugün yine kar tatili almıştıkannemlerdeyim bugün hacamat yapıyorlardı bir cesaret bende 5 kupa yaptırdım umarım şifa olur
aynen öyle. hem geçmiş, hem gelecek kaygısı, stres, herşeyden bunalma, yalnız hissetme vs. işe gidip geliyoruz o kadar. arkadaşlarla görüşemiyoruz. il dışına gidemedim pandemiden.Uzulme geçmişi birak. Silkelen kendini topla. En büyük kötülüğü kendimize biz yapiyoruz. Ben farkettim ki yalniz kalinca yemeye veriyorum kendimi. Uzuntu stres sevinc hepsi hikayeymiş. Yalnizliktan yiyorum
hahhahaha mezdekeyi bile unuttum. kolum kalkmıyor. öyle bir bezginlik var üzerimde. acilen toparlanmam lazım.Yarin aç bir mezdeke erir onlar
Çok ekşınlı çok. Pansuman yapıyoruz bi yandan. Bi de parmağı şişmiş, onu da çarpmış heralde. Çok korktum corona oldu sandım birden elden ayaktan düşünce. Sabah bakalım nolacak.Buradayım seni yeni fark ettim.
Hay Allah noldu bu çocuğa koşturup terlemis olabilir. Eve gelinceye kadar da şifayı kapmıştır. Geçmiş olsun canımHer gün ayrı bir ekşın Kolay gelsin. Bayağı kalori yakmişsindir o iyi bari . Sinekten yağ çıkaracak hale geldim. Maya ile dolunayın bugün kaçamakları var. Artık içlerindeki gençlik ateşine güveniyorum. Sen naptın bakalım birazdan okurum herhalde
Yavrum ben takımı filan aştım, seni geçmem lazım diyeti bozamamÇok şükür
Afiyet olsun bitanem
Cok gecmis olsun bazen hersey ust uste geliyorÇok ekşınlı çok. Pansuman yapıyoruz bi yandan. Bi de parmağı şişmiş, onu da çarpmış heralde. Çok korktum corona oldu sandım birden elden ayaktan düşünce. Sabah bakalım nolacak.
Benden yağ çıkarabilirsinBenim akşamım geç ve saçma oldu ama halim kalmamıştı.
Afiyet olsun bitanemDeme öyle abla, benim 2 aylık çok iştahlı bi bebem var
Teşekkür ederim canım.Evet çok fena. Teker teker gelin bari. İnsanın hem bedenen hem ruhen gücü kalmıyo. O üzülünce ben daha çok üzülüyorum falanCok gecmis olsun bazen hersey ust uste geliyor
Parmak dünkü çarpmadan dolayi mi şişmiş ? Sabaha bir şey kalmaz inşallah. Ağrı kesici verdin mi?Çok ekşınlı çok. Pansuman yapıyoruz bi yandan. Bi de parmağı şişmiş, onu da çarpmış heralde. Çok korktum corona oldu sandım birden elden ayaktan düşünce. Sabah bakalım nolacak.
Benden yağ çıkarabilirsinBenim akşamım geç ve saçma oldu ama halim kalmamıştı.
He valla kız ajan mi yolladın bana ha
Evetsabah 6 dilim ekmek olmuşgerçi benim de sabah kötüydü
Evet onu da çarmışParmak dünkü çarpmadan dolayi mi şişmiş ? Sabaha bir şey kalmaz inşallah. Ağrı kesici verdin mi?
Supermis bu fincanEki Görüntüle 2993214
Maviş kızlarım hepinize bu bardaktan sipariş verdim.
pastelfit
@MaYa_MiLa
DeryaOnDiet
@dolunaydagel
@fesang
@KarlarKralicesi
Bardaginiz elinize gectiginde ona her saat iyi bakın. Ne içeceğinize karar vermenizde size yardımcı olacak .
Bu akşam, hafta sonu ve pazartesiden itibaren bizi sağlıklı bir şekilde ne zayiflatiyorsa onları düşünüp tedarik yoluna gidelim. Şansınıza kaplumbağa hızında ilerleyen bir kaptan düştü.Sizin enerji ve motivasyonunuzla bu makus talihimi yenecegime inanıyorum.
Sağlıklı beslenme+ egzersiz+ bol su
Günlük menü ve sporumuzu aksatmayacagiz.
Dışarıdan stres getirmek kesinlikle yasaktır. Moral en büyük destegimiz olacaktır. Ne yapmamız gerekeni biliyoruz.
Maviş kaptan gözlerinizden öper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?